loading...

دانلود رایگان طرح توجیهی

دانلود طرح توجیهی مرغداری گاوداری پرواربندی بره و گوساله

مهدی بنی حسن بازدید : 4174 دوشنبه 06 مهر 1394 زمان : 10:01 نظرات (0)

دانلود جزوه سیستماتیک گیاهی , جزوه زیست شناسی , کتاب سیستماتیک گیاهی , خلاصه ازمایشگاه زیست شناسی سیستماتیک گیاهی , دانلود جزوه سیستماتیک گیاهی یک ,  Plant Systematics , دانلود جزوه زیست شناسی

 

سیستماتیک گیاهی یک  Plant Systematics 1                

قالب فایل :word  تعداد صفحات : 85 صفحه

نخستین گام در راه مطالعۀ گیاهان دسته بندی کردن آنهاست. درنظام رده بندی (که هدف اصلی علم سیستماتیک بر آن استوار است)،گیاهان و یا جانداران دیگر طبق قواعدی که مبتنی برتشابه ویا قرینه بودن صفات و ویژگیهای آنهاست،کنار یکدیگر قرار میگیرند. نخستین رده بندی اعصار کهن و تقریباً مدوّن، به 6 تا 8  هزار سال پیش و به تمدن مصر و به زمانی مربوط می شود که انسان به شیوۀ  کشاورزی، کاملاً دست یافته بود.

رضا شیخ اکبری مهر

رده بندی:
درنظام رده بندی (که هدف اصلی علم سیستماتیک بر آن استوار است)،گیاهان و یا جانداران دیگر طبق قواعدی که مبتنی برتشابه ویا قرینه بودن صفات و ویژگیهای آنهاست،کنار یکدیگر قرار میگیرند. گیاهان، بسته به اهمیت و یا کلی بودن صفات و اختصاصات و یا جزئی بودن آنها، در دسته های بزرگ شامل گیاهان بسیار و یا در دسته های کوچک با گیاهان کمتر گروه بندی می شوند. هریک از این دسته ها ممکن است ازنظر صفات فرعی تر به دسته های کوچکتر تقسیم شوند و یا، بر عکس، دسته های کوچک نسبت به صفات کلی تر، دسته های بزرگتر را تشکیل دهند، والی آخر.
نخستین گام در راه مطالعۀ گیاهان دسته بندی کردن آنهاست. یافتن صفات ثابت و اساسی و روش درست رده بندی، اساس علم رده بندی را تشکیل می دهد. توانایی رده بندی کردن یکی از برتریهای بشر نسبت به حیوانات است. از روزی که انسان قدرت تفکر و تشخیص پیدا کرد، نخستین بهره از این تفکر و تشخیص را به صورت رده بندی کردن عوامل محیط خود نسبت به یکدیگر به کار برد و بدین نحو معلوم کرد که کدام گیاه را             می توان خورد، کدام جانور نسبت به جانور دیگر خطرناکتر است و یا می توان از آن استفاده و یا از گوشت آن تغذیه کرد و یا کدام عامل محیطی سودمند و کدام یک زیان آور است و از این قبیل. درواقع، این همان سرآغاز پیدایش علم تاکسونومی است که ریشه در فراسوی تاریخ  تکامل انسان دارد و برحسب تکامل مغزی و وسعت اندیشه وعمق تفکر انسان به طور روزافزون توسعه یافته است و امروزه که دوران کامپیوترهای هوشمند فرا رسیده است، آدمی به آسانی می تواند ازمقایسۀ  دهها وصدها عوامل مختلف وتأثیرآنها بر ویژگیها وصفات موجودات زنده، به رده بندی درست تر و بر اساس موضوعاتی مختلف دست یابد.
درجهان کنونی، رده بندی بیشتر به عنوان راه انتقال معلومات و فراگیری اطلاعات اهمیت دارد وهر قدرکاملتر باشد این منظور بهتر تأمین می شود. انتقال دانسته ها که رکن اساسی علم است و تشخیص ازطریق رده بندی (هر چند بسیار ابتدایی) حتی دربین انسانهای اولیه نیز که از نظر تفکر و رشد مغزی نسبت به انسانهای امروزی بسیار ضعیفتر بودند صورت می گرفت و در تأیید این نظر می توان از نقوش و تصاویرحیوانات ما قبل تاریخ که به توسط انسانهای آن دوران بر دیوارهای سنگی غارها باقی مانده است مثال آورد که حیوانات را در دسته ها و گروههای مختلف و متمایز ازهم نقش کرده اند. دسته بندی این نقشها در واقع معرف نوعی توانایی رده بندی کردن متناسب با ظرفیت ادراک مغزی آن انسانهاست.

دانلود جزوه سیستماتیک گیاهی یک Plant Systematics 1



تاکسونومی:
واژه تاکسونومی ازدو کلمه «تاکسی» به معنی قانون و نظم و «نوم» به معنی نام گرفته شده است. این اصطلاح درآغاز به وسیلۀ دوکاندول، دانشمندان معروف سوئیسی که استاد گیاه شناسی دانشگاه مونپلیه بود به کار رفت. اصل این واژه به صورت «تاکسونیومی» است که به تدریج و به ویژه در زبان انگلیسی به صورت «تاکسونومی» رایج شده است، وامروزه در متون زبان فرانسه نیز گاه تاکسونومی نوشته می شود. بنابراین، تاکسونومی و تاکسونیومی هردو به یک معنی است. گاهی تاکسونومی را نامی مأخود از کلمۀ «تاکسا» یعنی نام جمع «تاکسون» می دانند که البته درست نیست و اصطلاح یا نام «تاکسون» بعدها به کار رفت وتقریباً نامی جدیدتراز تاکسونومی است. سیستماتیک روشی است که همیشه با عمل همراه است و ازعلوم مختلف و تجارب برای شناخت موقعیت تاکسون ازآن بهره گرفته می شود. بنابراین، شیوه های شناسایی نام درست گیاه است که در پژوهشهای علمی و کاربردی وعلوم مربوط به گیاه اهمیت بسیار وجنبۀ کلیدی دارد.

تاکسون (واحد سیستماتیکی):


جهان زنده به گروه هایی از قبیل گیاهان و گروه جانوران تقسیم می شود. بخشی که در سلطۀ گیاهان قرار دارد وبه آن جهان گیاهی می گویند، برحسب صفات جامع و مشترک و یا کلی به گروههایی کوچکتر تقسیم       می شوند واین تقسیم نیز برحسب صفات فرعی تر شامل تقسیماتی در درون خود است؛ نظیر شاخه، رده، راسته، تیره وجنس و حتی تقسیمات زیر گونه. درعلم سیستماتیک هر سطح ازاین تقسیمات را تاکسون می گویند؛ مثلاً شاخه یا رده و گونه همه «تاکسون» یا واحد سیستماتیکی هستند. جمع «تاکسون» در زبان لاتین «تاکسا» است. برای آنکه درجۀ تقسیم هرتاکسون یا واحد سیستماتیکی معلوم باشد، طبق قواعد و کد تعیین شدۀ بین المللی هر یک از تاکسونها دارای نام وپسوند ویژۀ خود هستند و پسوندهای نام آنها درجۀ تقسیمات هر واحد سیستماتیکی را معلوم می کند.


نامگذاری گیاهان:
نامگذاری گیاهان طبق قواعد و اصول ارائه شده در کنگره های بین المللی گیاه شناسان جهان که هرچند سال یکبار در یکی از کشورهای جهان تشکیل می شود، مورد تصویب قرار می گیرد. مصوبات این کنگره ها هر بار در کتابی به نام «کد بین المللی نامگذاری گیاهان» درج می شود.
این ملاحظات در نامگذاری گیاهان بدین سبب است که شیوه ونظم نامگذاری برای تمام مجامع علمی کشورهای جهان یکسان و واحد باشد.
نامگذاری درستی که گیاه می باید با آن معرفی شود در جهان علمی دارای اهمیت بسیاری است. زیرا نام علمی درست گیاه همیشه باید ثابت باشد واین امر درانتقال هرگونه اطلاعات پژوهشی که در مورد گیاه صورت        می گیرد امری اساسی است. این پژوهشها تنها به وسیلۀ نام علمی گیاه قابل معرفی وانتقال است. درطول زمان ممکن است طرح کلی یک رده بندی دستخوش تحول و یا تغییراتی شود ولی نام گیاه همیشه درآن ثابت است و تغییر نمی کند. روش نامگذاری در طی سالهای متمادی اصلاحات تدریجی حاصل کرده و امروزه قواعد و نظم خود را یافته و دارای روشی یکسان درتمامی مجامع مربوط به این علم است. درثابت بودن نام گیاهان باید گفت که برخی ازنامهای قدیمی وبسیار کهن گیاهان تاکنون نیز متداول بوده و همچنان به کار می رود.
قدیمیترین نام گیاهان مربوط به نوشته های یونانی و یا لاتینی است و یا از تمدنهای دیگر به این دو زبان برگردانده شده است. درایران باستان نیز بسیاری از نامهای گیاهان احتمالاً به صورت مکتوب تدوین شده بود (نامهای متداول زمان خود) که متأسفانه به علت آتش گرفتن کتابخانۀ بزرگ ایران و اسکندریه درحواث تاریخی نشانی از آنها باقی نمانده است.


نام علمی گیاهان:
اسامی علمی که به گیاهان داده می شود یا لاتینی و یا یونانی و بین المللی است و به نام علمی معروف است. البته زبان لاتین به کار گرفته شده برای نامگذاری گیاهان بسیار ساده و همان زبان مردم معمولی است که به آن «لینگوا فرانکا» می گویند و به مرور زمان جنبۀ علمی پیدا کرده است.
انتخاب نام علمی به زبان لاتینی برای گیاهان بیشتر برای این است که الفبای زبان لاتینی به زبان رومی است و کلمات آن هرطور که نوشته شود همان طور نیز تلفظ می گردد و نیز تمام حروف آن صدادار است و مناسبترین زبان برای نامهای علمی است و همچنین تعصبات و مسائل ملیّتها راپیش نمی آورد.
نامگذاری و رده بندی در موارد بسیاری به هم نزدیک اند و حتی گاهی یک مفهوم را پیدا می کنند. مثلاً هر واحد سیستماتیکی در تاکسونومی دارای نام خاصی است که معرف موقعیت آن واحد سیستماتیکی دررده بندی است. آغاز نامگذاری درست علمی از سدۀ هجدهم واز زمان لینه و به توسط او تکمیل شده وشکل گرفته است. پیش ازآن، نامهای رایج گیاهان که اگر بتوان به آن علمی گفت، غالباً «نامهای مرکب» بود و از چند کلمه ساخته می شد که حاکی از برخی مشخصات گیاه بود؛ به عبارت دیگر، مشخصات گیاه در نام آن می آمد.


نامگذاری واحدهای سیستماتیکی:
نام گونه ای: هر گیاه به وسیلۀ دو کلمه یا دو نام شناخته می شود که یکی از آنها نام جنس و دیگری نام گونه است (سیستم دونامی).
اصول نامگذاری علمی گیاه در قالب نظام علمی و مصوب کنگره های گیاه شناسی، و مورد قبول وتأیید همۀ گیاه شناسان جهان است. اگر نام گونه ای از دو کلمه تشکیل شده باشد، می باید به وسیلۀ خط کوچکی بین آنها فاصله گذاشته شود؛ مانند گونۀ «کیسۀ کشیش» از تیرۀ شب بو با نام لاتینی Capsella bursa-pasturis، وچنانچه بین دو کلمۀ نام گونه ای نیازی به خط نباشد فاصلۀ بین آنها نیز لازم نخواهد بود. نام گونه ای نیز مانند نام جنس می تواند مأخذهای مختلف داشته باشد؛ مانند نام مأخوذ از اسامی اشخاص که به عنوان بزرگداشت آنها به گونه داده می شود. و یا نام ناشی از نام محلهای جغرافیایی و یا ناشی از خصوصیات گیاه باشد که از یک صفت مشخص گونه ای گرفته شده است.
در نوشتن نام گونه ای مطابق کد بین المللی ،حرف اول نام (که معرف نام جنس گونه است) باید با حرف بزرگ و بقیۀ نام اول و تمامی نام دوم با حرف کوچک نوشته شود. معمولاًپس از نام دوم، نام مؤلف یا مؤلفان (نامگذاران گونه) خواهد آمد.
نام علمي گونه را معمولاً دونامي و يا نام دوتايي (بي‌نوميال) مي‌گويند. چنانكه اشاره كرده‌ايم، يكي از آنها نام جنس و ديگري نام گونه (اپي‌تت) است كه با برخي مشخصات مانند نام مؤلف، تاريخ انتشار و احياناً نام نشريه‌اي كه در آن چاپ شده همراه است. هر چند نام علمي و يا دونامي را به لينه نسبت مي‌دهند ولي پيش از او «ريوينوس» آن را به كار برد و سپس لينه آن را با قاعدة درست معمول كرد.


مروري بر تاريخچه رده‌بنديهاي گياهان
در اين زمينه، بدون آنكه وارد مبحث تاريخ كهن رده‌بندي گياهان مانند آثار ديوسكوريد و تئوفراست، نظير Plien L'Ancien و غيره (كه فقط از نظر تاريخي اهميت دارند) بشويم، نگاهي به تحول و تكامل رده‌بنديهاي گياهي خواهيم كرد.در آثار قديمي، تنها شمار اندكي از گياهان بر حسب حالات درختي، درختچه‌اي و علفي تقسيم شده‌اند و اين تقسيمات تا سدة هجدهم به قوت خود باقي مانده و بر نوشته‌ها و آثار گياه‌شناسان آن دوره تأثيري عميق داشته‌اند.
آغاز گياه‌ شناسي جديد را بايد از دورة رنسانس اروپا دانست و گياه‌شناساني از آلمان مانند: اوتو برنفلز (1464-1534)، لئونارد فوشز (1501-1566)، جروم بوك (1486-1554)، چارلز دولكلوز (1526-1609) و ماتياس دولوبل (1538-1616) نخستين گياه شناساني بودند كه از اين دوره به بعد به شرح گياهان پرداخته‌اند، و تا سال 1576 مجموعه و كاتالوگي از گياهان زراعي يا گياهان محيط اطراف خود را بدون رده‌بندي با شرح مختصر شناسايي و منتشر كرده‌اند. در اين آثار، شرح شناسايي گياهان بسيار ساده و فاقد مهارت لازم است، ولي از طبيعت گياه حكايتي دقيق دارد. بديهي است كه در اين شرح‌نويسيها هيچ‌گونه انگاره يا فكري از گونه يا جنس وجود ندارد ولي چون در تأليفات و آثار خود طبيعتاً گياهان را از روي شباهت و مجاورتشان با هم دسته‌بندي مي‌كردند، شايد بتوان طرح اولية تيره يا خانواده، مانند: گروه يا دستة چتريان، مركبان، نعناييها، سرخسها و مخروطيان را در نوشته آنها ديد.
در اين مجموعه‌هاي قديمي، شمار گياهان ذكر شده يا شرح داده شده ابتدا بسيار كم بودند؛ سپس به تدريج بر تعداد آنها افزوده شده است، به طوري كه پس از مدت كوتاهي رقم آنها چشمگير شد.
دانشمندان علوم طبيعي و گياه‌شناسان به منظور بررسي و افزايش تجارب خود، به سياحت و مسافرتهاي بين قاره‌اي مي‌پرداختند و يكي از ره آوردهاي اين سير و سياحت افزايش نام گياهان بود.
در سدة هفدهم، استفاده از ميكروسكوپ، علاوه بر پيشرفت سريع گياه‌شناسي عمومي و كشف صفات جنسي گياه مانند گل و نقش و اهميت بخشهاي مختلف آن، پيشرفت رده‌بندي را نيز تسريع كرد.


نخستين رده‌بندي طبيعي:
نخستين رده‌بندي طبيعي توسط برنارد دو ژوسيو (1699-1776) و آنتوان دو ژوسيو (1686-1758) و برادر زادة آنها، آنتوني لوران دو ژوسيو (1745-1836)، گياه‌شناس فرانسوي، پايه‌گذاري گرديد. آنتوني لوران دوژوسيو نشان داد كه گونه‌هاي لينه‌اي و جنسهايي را كه تورنفورت در رده‌بندي خود نوشته است مي‌توان بر پايه صفات مشترك آنها در گروه‌هاي بزرگتري به نام خانواده جمع كرد. در ضمن، وي به نقش و اهميت صفات ثابت پي برده بود. ژوسيو بر پايه اين گونه صفات، تعدادي از تيره‌ها را شرح داد (تقريباً همه آنها به همان نحو تا امروز باقي مانده‌اند). ژوسيو در ادغام خانواده‌ها در گروه بالاتر، يعني راسته، موفقيت چنداني نداشت زيرا يك يا چند صفت كوچك ناكافي را ملاك كار خود قرار داد و به همين علت اين بخش از رده‌بندي او وضعي مصنوعي دارد. در عصر ژوسيو، تقريباً همه گروههاي بزرگ گياهي به تدريج جايگاه خود را در رده‌بندي پيدا كرده بودند و تنها بازدانگان در كنار نهاندانگاني مانند آمانتاسه قرار داشتند و هنوز از آنها جدا و مستقل نشده‌ بودند.
رابرت براون انگليسي (1773-1858) نشان داد كه تخمك در مخروطيان درون برچه باز قرار دارد و به عبارت ديگر، برهنه است ولي در ساير گياهان در محفظه بسته‌اي به نام تخمدان قرار مي‌گيرد. بنابراين، او را بايد نخستين كسي دانست كه گياهان دانه‌دار را به دو گروه بازدانه و نهاندانه تقسيم كرده است.


گروههاي اصلي گياهان خشکی (land plants)

گياه‌شناساني‌ مانند تاختاجان‌  ، كران‌ كوئيست‌  ، دالگرن‌  ، و ويتاكر(1975 تا 1990) گياهان‌ پرسلولی‌ را بر اساس‌ تشكيل‌ سيستم‌ آوندي‌ در گياهان‌ عالي‌ و عدم‌ وجود آن‌ در گياهان‌ خشكي‌ ابتدايي‌ به‌ دو گروه‌ اصلي‌ : گياهان‌ غيرآوندي‌ و گياهان‌ آوندي‌ تقسيم‌ مي‌كنند.
گياهان‌ غيرآوندي‌ ( بریوفیتها)
اين‌ گياهان‌ فاقد بافتهاي‌ آوندي‌ تمايز يافته‌اند و به‌ عبارت‌ ديگر، سلولهای‌ تخصيص‌ يافته‌اي‌ جهت‌ انتقال‌غذا،آب‌ و تركيبات‌ كاني‌ ندارند. بريوفيتها اولیه‌ گياهان‌ خشكي‌ فتوتوتروف‌ هستند كه‌ فاقد ريشه‌ و بافتهاي‌ حقيقي‌ هادي‌ يا نگاهدارنده‌اند، در اين‌ گياهان‌، ريزوئيدها نقش‌ ريشه‌ را ايفا مي‌كنند تكثير آنها به‌ وسيلة‌ هاگ‌ صورت‌ مي‌گيرد. خزه‌ها آشناترين‌ بريوفيتها هستند كه‌ ساقه‌ برگ‌ مانند كوتاه‌ دارند و در مكآنهاي‌ سايه‌دار و مرطوب‌ همانند كنار مرداب‌ها و چشمه‌ها و روي‌ تنة‌ درختان‌ و سنگها يا خاك‌ سايبان‌دار ديده‌ مي‌شوند.


گياهان‌ آوندي‌
 گياهان‌ آوندي‌ داراي‌ سيستم‌ هدايتي‌ براي‌ انتقال‌ آب‌ و فراورده‌هاي‌ فتوسنتزي‌ هستند. در گياهان‌ آوندي‌ معمولاً اندامهايي‌ چون‌ ريشه‌، ساقه‌ و برگ‌ وجود دارند و معمولاً بافتهاي‌ مستحكم‌ جهت‌ حفاظت‌ مكانيكي‌ در آنها ديده‌ مي‌شوند. گياهان‌ آوندي‌ به‌ علّت‌ اين‌ ويژگيها قادر به‌ زيستن‌ در خشكي‌ هستند. بيشتر گياهان‌ خشكي‌ كه‌ به‌ گياهان‌ آوندي‌ تعلق‌ دارند، از گياهان‌ عالي‌ به‌ شمار مي‌روند. اغلب‌ گياهان‌ آوندي‌ فتواتوتروف‌اند. اما بعضي‌ از آنها گندروي‌   يا انگل‌   هستند.


برای دریافت کامل فایل برگزینه خرید کلیک کنید تا بتوانید انلاین بعد از پرداخت دانلود کنید.


 روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

مهدی بنی حسن بازدید : 2311 سه شنبه 31 شهریور 1394 زمان : 19:48 نظرات (1)

دانلود گزارش کار کاراموزی رشته صنایع , دانلود گزارش کار کاراموزی در تولیدی کفش , کاراموزی در تولیدی کفش , 240 ساعت در کاراموزی رشته صنایع , دانلود گزارش کار کازاموزی رشته صنایع تولیدی کفش , انچه که در کازاموزی انجام دادم ,دانلود گزارش کاراموزی رشته مهندسی صنایع  گزارش کار کاراموزی حضور و فعالیت در واحد تولید کفش پایان نامه رشته مهندسی صنایع 

موضوع:  کاراموزی در واحد تولید کفش رشته صنایع

(240 ساعت مدت کاراموزی)

 

تعداد صفحات:26 صفحه    قالب فایل :word

مقدمه:
یکی از اهداف اساسی و بسیار مهم سیاستگزاران ایجاد ارتباط منطقی و هماهنگ صنعت و محیط کار با دانشجو و دانشگاه می باشد که هم در شکوفایی و رشد صنایع مؤثر بوده و هم دانشجویان را از یادگیری دروس تئوری محض رهایی داده و علم آنها را کاربردی تر کرده و باعث می شود آن را در عرضه عمل آزموده و به مشکلات و نابسامانی های علمی و عملی محیط کار آشنا شده و سرمایه و وقت خویش را در جهت رفع آنها مصروف نمایند، که برای جامعة در حال توسعه ما از ضروریات می باشد.
این جانب در طی مدت حضور خود در محل کارآموزی استفاده های علمی و عملی خوبی برده، هرچند با توجه به زمان محدود 240 ساعته بررسی همة ریزه کاریهای اجرایی نظارتی ساخت و تولید یک محصول امکان پذیر نیست؛ اما تجربه خوبی برای دانشجویان است تا با مسائل و مشکلات تولید آشنا شده و تجربه اندوزی کنند.
در انتها از زحمات و راهنمایی های استاد بزرگوار و گرامی جناب آقای .... در دورة کارآموزی ام کمال تشکر و قدردانی را دارم و از صمیم قلب برای ایشان آرزوی صحت و سلامت می کنم.
 

دانلود گزارش کار کاراموزی رشته صنایع



فهرست مطالب
فصل اول :آشنایی کلی با مکان کارآموزی
•    تاریخچه ..................................................................................... 5
•    چارت سازمانی............................................................................6
3-1       آشنایی با روند تولید...............................................................7
•    دوایر کنترل کننده مواد ................................................................10
5-1       چرم.................................................................................. 12
•    مراحل ساخت...........................................................................13
•    انواع چرم مورد استفاده در صنعت کفش. ...................................14

فصل 2: ارزیابی بخش های مرتبط با  رشته صنایع
2-2       موقعیت رشته مهندسی صنایع در واحد صنعتی .....................15
•    بررسی شرح وظایف کارآموز در واحد صنعتی..............................17
3-2       امور جاری در دست اقدام و برنامه های آینده.........................17
فصل سوم:
فرآیند کنترل کیفیت........................................................................18
•          خط مشی کیفیت..............................................................19
•          سیستم مدیریت کیفیت .....................................................20
•          اسناد و معیارهای ثبتی در کنترل کیفیت..............................20
4-3       باز خور های مشتری و اقدامات اصلاحی.............................21
5-3       منابع  انسانی...................................................................21
6-3       تجهیزات و زیر ساخت ها ...................................................22
7-3       ایمنی کارکنان..................................................................22
8-3       ارتباط با مشتری...............................................................22
9-3       فرآیند تائید محصول...........................................................22
فصل چهارم
•    نقاط قوت ...............................................................................23
•    نقاط قوت ...............................................................................23
•    نظرات و پیشنهادات ...............................................................24
4-4       نتیجه گیری .....................................................................24


 

فصل اول
آشنایی کلی با مکان کارآموزی

1-1 تاریخچه
 اين كارخانه در سال 1368 تأسيس شد و در زمينه توليد انواع كفش فعاليت مي نمايد . كفش هاي توليدي در اين كارخانه از كيفيت بسيار بالايي برخوردار است و در انتخاب چرم دقت و وسواس خاصي به عمل مي آيد تا محصول نهايي با كيفيت بالا به بازار عرضه شود. در اين كارخانه مراحل توليد كفش به تفكيك از هم جدا شده و در هر مرحله يك نفر به عنوان ناظر بر كار كارگرها نظارت دارد كه اين امر در بالا بردن كيفيت و همچنين بهبود كيفيت مواد اوليه مؤثر است.
مساحت کارخانه حدود 13000 متر است که 5000 متر فضای سرپوشیده برای تولید، 3000 متر فضای سرپوشیده برای انبار و 500 متر فضای اداری است، و بقیه فضا نیز فضای باز است.

 

آشنایی کلی با روند تولید
مراحل تولید کفش تمام چرب مردانه شامل سه قسمت اصلی تولید پس لایی ( رویه )، تولید قطعات زیرین و مونتاژ نهایی می باشد که شرح مراحل تولید در ادامه ارایه می گردد.
در قسمت برش مواد اوليه كه چرم يا نبوك يا فوم مي باشد در اندازه هاي مختلف و به شكل هايي كه به وسيله قالب مشخص مي شود برش خورده و به قسمت دوخت فرستاده مي شود در اين قسمت تكه هاي بريده شده به وسيله چرخهاي بزرگ به هم دوخته شده و شكل اوليه بخود مي گيرد در قسمت زيره زني قطعات دوخته شده به روي قالب قرار گرفته زيره يا همان تخت كفش است به آن متصل شده و در مرحله آرم يا علامت اختصاري شركت كه به صورت مارك هاي كوچك مي باشد به روي كفش ها به وسيله حرارت يا چسب يا دوخت نصب مي گردد و در مرحله آخر اضافات و لبه هاي زائد تخت كفش تميز شده و لكه ها يا اضافات چسب پاك گرديده و بسته بندي شده مضاف به اينكه جعبه هاي كفش آماده شده و منگنه خورده و بعد از بسته بندي كفش ها جهت ارسال به بازار در جعبه هاي بزرگ بسته بندي مي گردد.

روش و فرایند تولید کفش:
۱-برش اوله چرم رویه: چرمهای مصرفی در نقاط سردست و لبه ها دارای یکنواختی بوده و برای استفاده در رویه کفش مناسب نمی باشد، برش اولیه توسط کاتردستی برای حذف زواید چرم انجام می گیرد.
۲-برش قطعات رویه: برش قطعات رویه توسط کارگرماهر و با تجربه بوسیله پرس هیدرولیک و شابلونهای برش انجام می گیر. این شابلونها تیغه ای و دو طرفه هستند و با معکوس کردن شابلونها قطعات لازم برای لنگه مخالف کفش برش می خورد.
۳- اشبالت: چرم طبیعی در نقاط مختلف دارای ضخامت متغیر است و برای استفاده در کفش یکسان بودن ضخامت چرم رویه اهمیت دارد . لذا توسط ماشین اشپالت عمل یکنواخت سازی انجام می گیرد.

فصل دوم:
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته مهندسی صنایع

1-2ـ موقعیت رشته مهندسی صنایع در واحد صنعتی
رشتة مهندس صنایع با توجه به گستردگی مفاهیم مربوط به آن در همة بخشهای کارخانه کاربرد دارد به طوریکه:

الف) در بخش انبار داری بررسی مدیریت و کنترل موجودی ها یکی از نقاط مهم کار در این کارخانه محسوب می شود. با توجه به این که کارخانه مذکور با دو مشکل عمده در بحث موجودی ها روبه روست بررسی دقیق این بخش یکی از مهمترین بخشهای کاری دانشجو در زمان کارآموزی می باشد.
دو مشکل اساسی بخش انبار داری کارخانه عبارت است از:
•    خالی شدن کامل انبار کاخانه از مواد اولیه و درنتیجه خوابیدن و تعطیل شدن کار که در زمانهای مختلف در سال اتفاق می افتد و متأسفانه در کارخانه به این بخش اهمیت داده نشده است و باعث ضررهای زیادی برای کارخانه شده است.
•    به دلیل موجود نبودن محصول در انبار در بسیاری مواقع پیش آمده است که تقاضای مشتری بدون پاسخ گذاشته شده و در نتیجه سود از دست می رود و مشتری نیز از دست می رود که در شرایط رقابتی بازار این مشکل بسیار بزرگی محسوب می شود.
در این بخش طرح توجیهی در زمینه کنترل موجودیها ارائه شده است.

بررسی موجودیها و میزان سفارش اقتصادی
همان طورکه در فصل قبل بیان شد؛ یکی از مسائل و مشکلاتی که کارخانه«پاما» با آن روبه رو است تعطیل شدن کارخانه به دلیل نداشتن مواد اولیه در برخی مواقع در طول سال است.
که عمدة دلیل آن مربوط به عدم برنامه ریزی دقیق برای سفارش کالا در وقت معین است. از آنجا که روند مصرف مواد مشخص و تقریباً ثابت است و مواد یکجا وارد انبار می شوند از روش به دست آوردن سفارش اقتصادیEOQ استفاده می کنیم.
هزینه خرید+ هزینه سفارش + هزینه نگهداری=TC

ب) با توجه به این که کارخانه پاما به صورت بهینه و علمی طراحی نشده و جایگاه ها به صورت علمی مشخص نگردیده فضای از دست رفته در کارگاه بسیار زیاد است و درنتیجه میزان حمل و نقل و مصرف انرژی بسیار بالا بوده و راندمان و بهره وری پایین است.
مدیریت کارخانه برای حل مشکلات تصمیم به خرید تجهیزات جدید گرفته است. و درنتیجه با تأمین اعتبارات و خرید تجهیزات نیاز به طرح ریزی علمی و آکادمیک کارخانه برای بالا بردن بهره وری و پایین آمدن پرت سرمایه وجود  دارد.

فصل سوم:
 فرآیند کنترل کیفیت

هر تشکیلات، سازمان یا اداره ای عرضه کننده خدمات و یا محصولی است که مردم یا گروهی از مردم از آن استفاده می کنند و مهمترین توقع و انتظار استفاده کنندگان این خدمت یا محصول ارائه کیفیت مناسب از طرف تولید کننده است. بدین جهت شرکتی که تولید کننده محصول خاصی است باید کیفیت در محصول نهایی را سر لوحه کار خود قرار دهد زیرا در دنیای امروز تنها چیزی که ملاک کار صحیح است کیفیت کار است.
حال آنچه که بی درنگ در ذهن ماخطور می کند چگونگی رسیدن به این کیفیت و چگونگی نگهداشت آن و همچنین ارتقای آن است این کار انجام نخواهد شد مگر با مدیریت کیفیت و مدیریت کیفیت پیاده سازی سیستمی است که از ابتدا تا انتهای روند تولید را در کنترل خود بگیرد و نه تنها از وجود آمدن هر گونه خطایی در روند تولید جلوگیری کند بلکه هر گونه خطای پیش آمده را با مگانیسم های جالبی که در این سیستم موجود است به فرصتی جهت بهبود کل روند تبدیل نماید.
سیستم های گوناگونی برای مدیریت کیفیت ابداع گردیده است مانند Kaizan و Bsigma و... اما آنچه که امروزه بیش از سایر سیستم ها قابل عنایت است سیستم مدیریت کیفیت Iso است که درعین سادگی و قابل فهم بودن قابلیت اجرا در تمامی ارگان ها ، کارخانجات، شرکت ها و مؤسسات را به خوبی معرفی و کنترل می کند و از بروز نواقصی که منجر به ارائه خدمت و یا محصول نامطمئن می گردد ممانعت به عمل می آورد.
تضمین کیفیت نیز چیزی جز اجرای این سیستم نیست در حقیقت تضمین کیفیت کل مسیر تولید محصول را بادید کیفی تحت نظر داشته و با تولید و کنترل مستندات هر مرحله می تواند این اطمینان را به استفاده کنندگان از محصولات و افراد ناظر بدهد که محصول تولید شده از کیفیت لازم برخوردار بوده و به سمت بهتر شدن می رود. اما سؤالی که پیش از بررسی کیفیت در صنعت باید به آن جواب داد این است که استاندارد چیست و چگونه تعریف می شود.



استاندارد چیست؟
در عرصه بین المللی، رعایت استانداردهای کیفی در تولید و عرضه محصولات از چنان اهمیتی برخوردار است که سازمان جهانی استاندارد(ایزو) را بر آن داشته تا استاندارد های بین المللی سیستم کیفیت موسوم به استانداردهای ایزو 9000 را تدوین و معرفی نماید.

فصل چهارم
1-4ـ نقاط قوت

شرکت صنعتی پاما دارای نقاط قوتی است میتوان بر اساس آنها و تقویت آنها به موقعیت های بیشتری در صنعت برسد از جمله نقاط قوت کارخانه پاما:
•    مدیریت یکپارچه، آینده نگرو با برنامه برای اداره کارخانه و روش مدیریتی متمرکز برای ادارة بهتر این کار است. البته مدیریت یکپارچه و متمرکز در همة شرایط نمی تواند مسمر ثمر باشد. اما در کارخانجات کوچک طبق تجربة کاری مشخص گردیده که مدیریت متمرکز می تواند موفق عمل کند.
•    در شرکت صنعتی پاما بین کارکنان با هم و مدیریت روابط صمیمانه و بسیار خوبی حاکم است که باعث تشویق کارکانان به انجام بهتر کار می شود.
•    یکی از نقاط قوت کارخانه سیستم تشویق وتنبیه کارکنان است که به صورت یکپارچه برای همه قابل اجراست و در این زمینه تفاوتی میان کارگران نیست، نکته دوم در مورد تشویق ها و جریمه ها صورت مالی آن است که با توجه به گزارش های سرپرستان و مدیریت تولید در موقع دریافت حقوق برای همة کارکنان به صورت مجزا اعمال می شود.

2-4ـ نقاط ضعف:
نقاط ضعف کارخانه پاما به شرح زیر است:

•    برنامه ریزی دقیق برای انبارداری صورت نپذیرفته و به همین دلیل مشکلاتی را برای تولید و بازاریابی ایجاد کرده که در فصل 2 به طور کامل به آن پرداخته شد.
•    فرسوده بودن تجهیزات تولید: با توجه به اینکه دستگاه های کارخانه پاما از نوع بسیار قدیمی و مستهلک و از رده خارج شده هستند میزان تولید کارخانه بسیار پایین و مصرف انرژی بسیار زیاد است. از طرف دیگر تمام عملیات کنترلی برای سنجش کیفیت به صورت دستی انجام می شود که این به دلیل قدیمی بودن دستگاه ها است. با تجهیزات مدرنی که وارد بازار شده میتوان تولید را به 9 برابر وضعیت فعلی رساند و با مصرف برق و انرژی کمتر میزان سود دهی را چند برابر کرد. از طرف دیگر با توجه به اینکه دستگاه های جدید دارای واحدهای سنجش عملکرد هستند عملیات کنترل کیفیت مکانیزه شده و محصول بسیار با کیفیت تری تولید می شود که برای فروش نیز مناسب ترند.
3-4ـ نظرات و پیشنهادات
پیشنهادهایی که برای بهبود روند تولید و در آمد زایی ارائه می شود به شرح زیر است.


.

.

.

 برای دریافت کامل فایل با پرداخت انلاین , انلاین دانلود کنید

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

 

مهدی بنی حسن بازدید : 12899 دوشنبه 02 شهریور 1394 زمان : 22:32 نظرات (0)

عنوان آزمایش : بررسی و مطالعه سلولهای گیاهی (رشته زیست شناسی)


تئوری
سلولهای گیاهی مانند سلولهای یوکاریوتی از سه قسمت تشکیل شده اند:
1-غشا
2-سیتوپلاسم
3-هسته
سلولهای گیاهی سه بخش مجزا دارند:
دیواره سلولی     پلاستید ها     واکوئل ها
1-دیواره سلولی:از جنس سلولز ،همی سلولز و مقدرا کمی پروتئین می باشد که وظایف آن استحکام ،شکل دهی و مقاومت سلولی در برابر فشار اسمزی و شرایط محیطی می باشد.
2-پلاستید ها:اندامک های خاص سلولهای گیاهی از پروتوپلاست منشا میگیرد که اغلب بر حسب نوع ماده ای که در آن ذخیره می شود تقسیم میکنند.
 1-لوکوپلاست:بی رنگ است و در بافت های محروم از نور وجود دارد.
 2-آمیلوپلاست:نشاسته
 3-کلروپلاست:سبز رنگ
 4-کروموپلاست:پلاست سه رنگ،رنگدانه کارتنوئیدها ،از نظر اندازه متنوع.زرد،نارنجی،قرمز
 5-پروتئینوپلاست
 6-اولئوپلاست
3-واکوئل:برخلاف سلولهای جانوری در گیاهان بزرگند 90% حجم سلول.توسط غشاء تونوپلاست احاطه شده.مواد آلی و معدنی رنگها.نمک آب .تنظیم تعادل اسمزی ،ذخیره سازی،دفع سموم،نگهداری سموم.
عملی
مشاهده سلولهای اپیدرمی پیاز،کاهو و تره
مشاهده بشره پیاز :ابتدا از پیازی  که در اختیار داریم یک پوست نازک و شفاف که بشره بشره پیاز نام دارد جدا می کنیم.

این پوست نازک و شفاف را به دو قسمت تقسیم کرده و روی لام میگذاریم .روی یکی آب مقطر و روی دیگری لوگل میریزیم سپس لامل را روی آنها میگذاریم وزیر میکروسکوپ با بزرگنمایی 40 میبینیم.
در مشاهده با آب مقطر دیواره سلولی به راحتی پیداست ولی هسته ها مشاهده نمی شود.
 
در مشاهده با لوگل هسته های سلولهای اپیدرمی به خوبی رنگ آمیزی شده و قابل مشاهده است.
 

مشاهده بشره تره:ابتدا پوست نازک وشفافی از تره جدا کرده که همان بشره است.
 
 سپس همان مراحل قبل را تکرار می کنیم. دو عکس زیر که یکی با لوگل و دیگری با آب مقطر است را با هم مقایسه میکنیم.

 

مشاهده بشره کاهو:ابتدا از برگ کاهو (نه ساقه آن)پوست نازک و شفافی جدا می کنیم و همان مراحل قبل را تکرار میکنیم.
 

مشاهده دیواره سلولی
به آن اسلایدی که از بشره پیاز تهیه و با لوگل رنگ آمیزی کرده بودیم با قطره چکان مقداری آب نمک به گوشه لامل میریزیم آب نمک به زیر لامل جذب میشود و سلول های اپیدرمی به دلیل اسمز آب خود را از دست داده و غشا چروکیده شده و از دیواره جدا میشود. در این حالت دیواره به راحتی قابل مشاهده است.
 

مشاهده پلاست ها
مشاهده آميلو پلاست در سيب زميني
يك سيب زميني را از وسط برش ميدهيم. يك برش نازك از آن بر ميداريم و روي لام ميگذاريم . مقداري آب مقطر روي آن ريخته و لامل را روي آن ميگذاريم و زير ميكروسكوپ ميبينيم.
نكته: به سيب زميني نبايد لوگل اضافه كرد زيرا باعث ميشود نشاسته سياه شود و قابل مشاهده نباشد.

 

كرومو پلاست در گوجه
ابتدا پوست نازكي از گوجه جدا كرده و روي لام ميگذاريم ، يك قطره آب مقطر روي آن ريخته سپس لامل را روي آن ميگذاريم و زير ميكروسكوپ مشاهده ميكنيم.

مشاهده واكوئل
ابتدا بشره برگ گياه برگ بيدي را جدا ميكنيم و روي لام ميگذاريم و مقداري لوگل روي آن ميريزيم و زير ميكروسكوپ ميبينيم.



 

عنوان آزمايش: اندازه گيري گلوكز خون به وسيله كيت
روش نمونه گيري: ابتدا خون را از فرد مورد نظر ميكشيم .خون بايد به 2 دليل بايد از وريد كشيده شود يكي اينكه به پوست نزديك تر است و ديگر اينكه فشارش كمتر از فشار شريان است.
خون را درون لوله آزمايش ميريزيم و صبر ميكنيم تا منعقد شود(وقتي ميفهميم خون كاملا منعقد  شده كه وقتي لوله را كج، تا حد موازي با افق ميگيريم خون به صورت جامد به نظر برسد ئ از جايش تكان نخورد).
سپس خون را با سرعت چهار هزار دور در دقيقه به مدت پنج دقيقه در ساتريفيو‍‍‍‍‍ز مي گذاريم(بايد هنگام سانتريفيوز كردن درست در جهت مخالف لوله محتوي خون يك لوله هم حجم خون ميگذاريم تا تعادل برقرار شود).
پس از سانتريفيوز كردن لوله محتوي خون حاوي دو فاز جداگانه است كه فاز بالايي پلاسماي خون است و سرم مورد استفاده ما.

گلوكز به در روش آنزيمي و شيميايي قابل اندازه گيري است كه در اينجا به روش آنزيمي آن ميپردازيم.
روش آنزيمي سنجش گلوكز
  سه لوله با نامهاي B T S   برميداريم و درون هر كدام يك ميلي ليتر آب مقطر ميريزيم .
به لوله  T به وسيله سمپلر 10 ميكرو ليتر از سرم بيمار اضافه ميكنيم.
به لوله  Sبه وسيله سمپلر 10 ميكروليتر از محلول استاندارد كيت اضافه ميكنيم.
لوله  Bرا هم به همان صورت نگه ميداريم.
 لوله ها را به مدت 15 دقيقه در دماي 37 درجه درون بن ماري ميگزاريم.
سپس محتواي هر لوله را درون كووت جداگانه اي ميريزيم و كووت ها را درون دستگاه اكسپكتروفتومتر ميگذاريم. دستگاه را روي طول موج 490 تا 510 نانومتر (به طور ميانگين 500 نانومتر) تنظيم ميكنيم. ميزان جذب لوله بي را اندازه ميگيريم و سپس دستگاه را صفر ميكنيم و بعدا ميزان جذب لوله هاي تي و اس را اندازه گيري ميكنيم و سپس اعداد نشان داده شده در دستگاه را در فرمول زير قرار ميدهيم تا غلظت گلوكوز خون تعيين شود.
 
عنوان آزمايش: مشاهده سلولهاي خوني(سفيد و قرمز)
انواع گلبولهاي سفيد:
الف : گرانولوسيت ها (چند هسته ايها) كه خود داراي گرانول اند و شامل اسيدوفيلها و بازوفيلها و نوتروفيلها هستند.
ب:آگرانولوسيتها(تك هسته ايها) كه شامل لنفوسيتها و مونوسيتها هستند.

روش تهيه گسترش از خون روي لام
یک قطره خون را به وسيله لانست از نوک انگشت خود (که قبلا با پنبه آغشته به الکل سترون شده) ميگريم و روی لام تمیزی نزدیک به لبه آن قرار ميدهیم.
اکنون لام تمیز دیگری را برميداریم و آن را بطور مورب با زاویه حدود 20 تا 30 درجه روی لام اول ميگذاريم تا خون در لبه این لام پخش شود.
لام را به ملایمت و سرعت در جهت مخالف از انتها تا ابتدا ، روی لام اول ميكشيم تا بدین ترتیب لایه دوم نازک گسترده و یکنواخت از خون روی لام اول ایجاد شود. بهترین لام گسترده در صورتی بدست می‌آید که مقدار خون کم باشد و کاملا روی لام پخش شود بطوری که فقط یک لایه از یاخته‌های خون به شکل شعله شمع روی لام ایجاد شود.
روش رنگ آميزي خون:
ابتدا به مدت 5 دقيقه سطح گسترش را با اتانول ميپوشانيم تا گسترش فيكس شود سپس به مدت 20 تا 30 دقيقه سطح گسترش را با محلول گيمسا ميپوشانيم .سپس آن را با آب جاري كه كف نكرده باشد مي شوييم و صبر ميكنيم تا خشك شود.
وقتي لام ما خشك شد روي آن يك قطره روغن ايمرسيون ميريزيم وزير ميكروسكوپ با عدسي 100 ميبينيم.
 

 
عنوان آزمايش: مشاهده سلولهاي پوششي دهان
به وسيله خلال دندان يك خراش روي لثه ايجاد ميكنيم .يك قطره سرم فيزيولو‍‍‍زي روي لام ميريزيم و محتويات سر خلال دندان را در آن حل ميكنيم .يك قطره لوگل روي آن ميريزيم و لامل را روي آن ميگذاريم و در نهايت زير ميكروسكوپ ميبينيم.

 

عنوان آزمايش: هيستوتكنيك (روش تهيه بافت تثبيت شده)
براي مطالعه يك بافت و اجزاي آن در زير ميكروسكوپ ضروري است كه از بافت مذكور يك لايه بسيار نازك كه ضخامت آن حدود چند ميكرون باشد تهيه شود .نظر به اينكه هر سلول داراي اجزاي فراواني است و هر يك از نظر ساختمان و مواد تشكيل دهنده با يكديگر متفاوت اند بايد روشي اتخاذ شود تا اين ساختارها براي مطالعه ميكروسكوپي حفظ شود.

روش كار:

1: كشتن حيوان --- توسط اتر و كلروفرم

2:شستن بافت --- توسط سرم فيزيولوزي / محلول تامپون

3:فيكساسيون --- فيكساتور --- فيكساتيو --- بوئن،فرمالدئيد/ زينگر

4:آب گيري --- بافت مورد نظر را به ترتيب در محلول الكل هاي 70 / 80/ 96/100  فرو ميبريم و هر كدام را يك ساعت نگه ميداريم. اين كار را دو بار تكرار ميكنيم.

5:شفاف كردن --- گزيلن/تولوئن        به مدت 1 ساعت اين كار باعث    شفافيت  بافت ميشود همچنين شرايط را براي نفوذ پارافين محيا ميكند.

6:نفوذ دادن ---پارافين مذاب (70 تا 75 درجه) به مدت 45 دقيقه تا 1 ساعت.

7:قالب گيري: توسط شيشه ،فلز و ... (ير اين حالت نبايد حبابي تشكيل شود.

8:صاف كردن اطراف بلوك

9:چسباندن بلوك

10:برش گيري

11:چسباندن روي لام

12:خارج كردن پارافين:توسط حلال گزيلول(10 تا 20 دقيقه)

13:آب دادن بافت: بافت مورد نظر را به ترتيب در محلول الكل هاي 100/96/80/70/آب مقطر  فرو ميبريم و در هر محلول 1 ساعت نگه ميداريم.

14:رنگ آميزي:
الف)رنگ هماتوكسيلسن براي رنگ آميزي هسته/1 يا 5 يا 10 دقيقه بسته به نوع بافت دارد.
ب)شستشو با آب جاري
پ)الكل 70       3 تا 5 دقيقه
ت)رنگ ائوزين   5 تا 10 دقيقه
ث)الكل 90         3 تا 5 دقيقه
ج)الكل  100           1 دقيقه
گزيلول         3 تا 5 دقيقه


چسب كانادا بالزام    انتلان  را ميريزيم.


 


عنوان آزمايش:مطالعه مراحل تقسيم ميتوز
روش كار:ابتدا سه محلول مورد نياز براي آزمايش را آماده ميكنيم:

محلول A   :يك حجم HCl  غليظ + يك حجم آب مقطر
محلول B  :يك حجم اسيد استيك + 3 حجم اتانول 96%
محلول C  :يك حجم محلول A  + يك حجم محلول B

قطعه كوچكي از نوك ريشه پياز را به مدت 10 تا 20 ثانيه در محلول C  قرار ميدهيم.سپس از محلول خارج كرده و چند ثانيه در محلول B  ميگذاريم .سپس يك لام تميز برداشته و بافت را روي آن قرار ميدهيم ، چند قطره كريستال ويوله به آن اضافه كرده و با سوزن بافت را خرد ميكنيم.در اين صورت لامل را روي لام نهاده و با فشار انگشت آن را له ميكنيم.با دستمال كاغذي رنگ تضافي را جذب كرده و آب مقطر اضافه ميكنيم تا رنگ باقي مانده شسته شود.در نهايت با عدسي 40 زير ميكروسكوپ نگاه ميكنيم.
 
 
عنوان آزمایش: رنگ آمیزی اسپرم
اسپرم با روش رنگ آمیزی پاپا نیکولا رنگ آمیزی میشود کهبه صورت مراحل زیر است.
1-تهیه گسترش از نمونه
2-خشک شدن لام
3-فیکس کردن در الکل 70 درصد به مدت 10 تا 15 دقیقه
4-شستشو در آب
5-قرار دادن در هماتوکسیلین به مدت 10 تا 15 دقیقه (هسته رنگ میگیرد)
6-شستشو در آب
7-قرار دادن در اسید الکل 1% به اندازه یک ضربه
8-شستشو در آب
9-الکل 96 درجه به مدت 1 دقیقه
10-الکل 96 درجه به مدت 1 دقیقه
11-قرار دادن در محلول OG6 به اندازه یک ضربه
12-الکل 96 درجه به مدت 1 دقیقه
13-الکل 96 درجه به مدت 1 دقیقه
14-قرار دادن در محلول EA50  به مدت 1 دقیقه
مجموع عوامل 11 و 12 و 13 و 14 باعث رنگ آمیزی سیتوپلاسم میشود.
15-الکل 96درجه به مدت 1 دقیقه
16-الکل 96درجه به مدت 1 دقیقه
17-خشک شدن لام
ست رنگ آمیزی در شکل زیر آمده است ه رنگ ها به ترتیب کنار ه چیده شده.
 

پس از خشک شدن لام را زیر میکرزسکوپ میگداریم و با بزرگنمایی 100 مشاهده میکنیم.


 
دانلود فایل اصلی به همراه تصاویر در لینک زیر کلیک کنید

تعداد صفحات:15 صفحه  قالب فایل word

دانلود

 

دانلود جدیدترین گزارش کار و پروژه های رشته زیست شناسی

کلیک = دانلود

 

دانلود گزارش کار رشته زیست شناسی , دانلود گزارش کار بررسی و مطالعه سلول های گیاهی , کاراموزی رشته زیست شناسی , گزارش کار رشته زیست شناسی ,

مهدی بنی حسن بازدید : 3249 یکشنبه 01 شهریور 1394 زمان : 23:08 نظرات (0)

مقدمه
پروژه حاضر یک ساختمان 4 طبقه با پیلوت است.سیستم سقف ، کمپوزیت و اسکلت ساختمان فولادی است. سیستم باربر جانبی در جهت شمال-جنوب قاب مفصلی با بادبندهای همگرا و در جهت شرقی-غربی قاب خمشی با شکل پذیری متوسط است.اثصالات پای ستون مفصلی است.برای تحلیل سازه از روش استاتیکی معادل استفاده شده است.


نرم افزار های مورد استفاده:
نرم افزار ETABS   ورژن 9.7.1
نرم افزار SAFE  ورژن 8.1.0


2- معرفی هندسه پروژه
در شکل زیر تصویر پلان ها،نماها و برش های سازه آورده شده است. در طراحی پی از پی نواری استفاده شده است. ساختمان در جنوب دارای حیاط بوده و از غرب و جنوب مشرف به همسایه است. نمای شمالی و شرقی و جنوبی از سنگ گرانیت و وجه غربی پلاستر سیمان سفید شده است.
درون پلان از پارتیشن 20 cm و 10 cm استفاده شده است و ارتفاع جانپناه برابر 70 cm  است .پله های ساختمان به صورت دو پاگردی و ساده هستند و در برش تعداد پله ها و آرایش آن ها نشان داده شده است.
ساختمان به طور کامل دارای کاربری مسکونی است و هر طبقه دارای یک واحد مسکونی است پوشش کف طبقات موزاییکی بوده هرچند که در محل سرویس ها و آشپزخانه ها از کفپوش سرامیکی استفاده شده است.

دانلود پروژه رشته معماری پروژه سازه فولادی ,  پروژه حاضر یک ساختمان 4 طبقه با پیلوت ,  دانلود پروژه رشته عمران و معماری , دانلود پروژه سازه فولادی ,  دانلود گزارش تحقیق رشته عمران و معماری , دانلود پروژه

 

دانلود پروژه پروژه سازه فولادی

 

موضوع:

دانشکده فنی و مهندسی …….
پروژه سازه فولادی


تعداد صفحات: 40 صفحه  قالب فایل :word

 

- مشخصات سازه ای
    سیستم باربر جانبی

برای سیستم از یک دال  8 cm متکی به تیرچه های فولادی IPE  استفاده می شود تیرچه های فولادی به صورت مفصلی به تیرهای حمال اصلی متصل می شوند. فاصله بین تیرچه های فولادی حدوداً 90 cm  است. سقف مرکب بدون شمع بندی اجرا شده و باید کنترل در حین ساخت و نهایی روی آن انجام شود. در مدل سلزی، تیرچه های فولادی مدل نمی شوند اما وزن آن ها در بارگذاری منظور می شود. وجود داکت ها نیز در مدل سازی در نظر گرفته نشده و محل آنها توپر در نظر گرفته می شود.
 


3-2 مصالح سازه
مشخصات مصالح بتنی سقف مرکب و مصالح فولادی اسکلت سازه در جدول های زیر معرفی شده است. فولاد مصرفی st 37 و میلگرد مصرفی  A II هستند. مقاومت فشاری نمونه  28  روزه ی بتن 250 kg/〖cm〗^2    در نظر گرفته شده است.
خاک منطقه از نوع تیپ   I می باشد و تنش مجاز آن 3 kg/〖cm〗^2   فرض شده است ضریب بستر خاک نیز برابر      و چگالی خاک برابر     در نظر گرفته شده است.

 

- بارگذاری ثقلی
در این مرحله وزن واحد سطح سقف ها و دیوارها را محاسبه خواهیم کرد سربار پارتیشن ها نیز محاسبه می شود.

4-1 وزن سقف طبقات
بر اساس جزییات نشان داده شده در شکل های زیر وزن واحد سطح طبقات را به دست خواهیم آورد. وزن واحد سقف کاذب را برابر 40 kg/〖cm〗^2    فرض شده است.
جزییات سقف طبقات :.........

 


    سربار معادل تیغه ها
طول درها جز پارتیشن  10cm محاسبه می شود.ممکن است این تقریب بار بیشتری را برای دیوارها نتیجه دهدکه در جهت اطمینان است. طول پارتیشن ها به صورت زیر به دست می آید.
طول پارتیشن 10cm :                                                                                                  42.2m
طول پارتیشن 20cm داخلي :                                                                                          4.6  m                                                                          
مساحت پلان تیپ طبقات :                                                                               161.5 – 17.5 = 144
با توجه به برش های موجود  ارتفاع پیلوت 2.8m  ، ارتفاع تیپ طبقات 3.2m و ارتفاع خرپشته 2.5m است و ضخامت سقف سازه ای نیز برابر 30cm است.
وزن پارتيشن هاي     (3.2 – 0.3 ) [ 42.2* 146 ]= 17867.48  kg
سربار معادل تيغه ها                                    kg/m^2  124.1   =  17867.48/144



بار زنده
مطابق آیین نامه سربار زنده طبقات  و بام برابر  200 kg/m^2  و 150  kg/m^2  است . بارزنده اتاق پله نیز 350  kg/m^2  وبار زنده پارکینگ برابر 500  kg/m^2    است. بام با شیب کم و با تردد محدود فرض شده است. بارهای زنده از مبحث ششم مقررات ملی برداشت شده است.

جزییات پله
جزییات اجرایی پله ها در شکل زیر نشان داده شده است:

 


برای دریافت کامل فایل برگزینه خرید کلیک کنید تا بتوانید انلاین بعد از پرداخت دانلود کنید.


 روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2826 جمعه 30 مرداد 1394 زمان : 12:28 نظرات (0)

معرفی پروژه:
پروژه حاضر یک ساختمان 4طبقه مسکونی به علاوه یک پیلوت است.هر طبقه دارای 2واحد می باشد.محل قرارگیری ساختمان در شهر جلفا است. ضخامت سقف سازه ای cm 30 است. مطابق آیین نامه 2800حداقل درز انقطاع برابر 0.005ارتفاع ساختمان باشد.در این پروژه ارتفاع ساختمان از روی پی تا بام برابر 15.9m است بنابراین 8cm درز انقطاع لازم است.پی سازه تا مرز مشترک با همسایه جلو می رود اماسازه و سقف های روی آن باید 8cm با مرز فاصله داشته باشند.نمای شمالی و جنوبی با سنگ گرانیت پوشش داده می شود.دو نمای شرقی و غربی مشرف به همسایه هم پلاستر سیمان سفید می شود.کف پوش طبقات نیز موزاییک بوده هرچند که در محل سرویس ها و آشپزخانه ها از کفپوش سرامیکی استفاده شده است.آجرکاری دیوارهای جانبی و پارتیشن های داخلی با آجر مجوف و ملات ماسه سیمان است.از اندود گچ و خاک و پرداخت گچی برای دیوارها استفاده شده است.

 

  موضوع پروژه : پروژه طراحی  ساختمان بتنی

تعداد صفحات: 64 صفحه  قالب فایل :word

به همراه تصاویر کامل پلان ها و نمودارها

 

میلگرد طولی از درجه AIII و میلگرد عرضی از درجه AII  است.خاک سازه با مقاومت مجاز 3 kg/〖cm〗^2  و ضریب بستر 1.8 kg/〖cm〗^2  است.خاک منطقه از تیپ II می باشد. ضخامت پی حدود 70cm  برآورد می شود.پوشش بتن تا روی میلگردها 5 cm فرض می شود. در پی از میلگرد نمره 20 استفاده می شود.
پوشش میلگردهای پی:
Top :    cover x = 6cm        ,        cover y = 8cm
bottom :    cover x = 6cm        ,        cover y = 8cm
در جهت اطمینان از پوشش 8cm استفاده می کنیم.
2-2 مقاطع اعضا و سقف
سقف سازه بتنی ، تیرچه و یونولیت است.ضخامت دال در تمام طبفات 5 cm و فاصله بین تیرچه ها 50 cm است. عرض تیرچه ها برابر 10 cm و عرض یونولیت برابر 40 cm است. تیرها و ستون های اسکلت سازه ، مربع مستطیل است.پوشش میلگردها از روی بتن تا روی خاموت ها مطابق آیین نامه آبا برابر 3.5 cm( شرایط عادی ) فرض شده است بنابراین پوشش بتن تا مرکز میلگرد که در محاسبات etabs مورد استفاده قرار می گیرد به صورت زیر است ( اندازه ی خاموت 10Φمی باشد) :
پوشش میلگرد تا مرکز میلگرد  18Φ3.5+1+0.9= 5.4 cm
پوشش میلگرد تا مرکز میلگرد  22Φ3.5+1+1.1= 5.6 cm
2-3 سیستم های باربر
سیستم باربر جانبی سازه در دو جهت به صورت قاب خمشی ویژه در نطر گرفته می شود. ضریب رفتار این سیستم در آیین نامه 2800  برابر 10 می باشد.
3-بارگذاری ثقلی
در این بخش وزن واحد سطح طبقات ، دیوارهای جانبی و تیغه های داخلی را بدست می آوریم.
3-1 وزن سقف تیپ طبقات
بر اساس جزییات نشان داده شده در شکل های زیر وزن واحد سطح طبقات را به دست خواهیم آورد.

3-2 وزن سقف بام

در این مرحله وزن واحد سطح پانلی که دارای تیرچه جفت است اصلاح می شود در این پانل وزن تیرچه ها و یونولیت باید اصلاح شود عرض تیرچه  به جای 10cm برابر 20cm و فاصله به جای 50cm برابر 60cm است.وزن واحد سطح مجموعه یونولیت و تیرچه  جفت به صورت زیر است :
دال   :                         0.5 * 2500 = 125 kg/m^2
تیرچه :                                                                  100/60*0.2*0.25*2500 = 208.33kg/m^2
یونولیت :                                                           20*0.25 = 5 kg/m^2
با توجه به توضیحات فوق ، اختلاف وزن تیرچه جفت و تیرچه تک به صورت زیر است :
+(125+5)= 85 kg/m^2  (208.33+5)
بنابراین در صورت اسثفاده از تیرچه جفت ، به وزن سقف مقدار    85kg/m^2  اضافه می شود.
3-3 دیوارها
در شکل زیر جزییات دیوار های جانبی نمادار و بدون نما و تیغه های پارتیشن 10cm  و 20cm داخلی و دیوار خرپشته نشان داده شده است.آجرکاری مورد استفاده ، آجرکاری با آجر مجوف و ملات ماسه سیمان است.
برای در نظر گرفتن اثر بازشوهای نما از ضریب 0.7  برای کاهش بار دیوارها استفاده شده است.
دیوارهای پیرامونی ساختمان با توجه به سنگین بودن وزن آن ها می بایست به صورت خطی به محل واقعی خود اعمال گردندکه این امر در مورد دیوارهای 20cm داخلی صدق می کند و جز بارهای تیغه بندی محسوب نمی شود.

 

 


کنترل خاموت هاب برشی
مطابق آیین نامه برای قاب های خمشی ویژه باید خاموت های ویژه ای در دو انتهای تیر تامین شود.در صورت استفاده از خاموت نمره 10 و میلگرد طولی نمره 20 با ارتفاع تیر60cm  و 50cm می توان فاصله خاموت ها را در ناحیه ویژه  به صورت زیر محاسبه کرد :
تیر با ارتفاع 50cm :          = 12.5cm               S ≤ min {50/4, 8*2 , 24*1 , 30}
تیر با ارتفاع 60cm :          = 15cm               S ≤ min {60/4, 8*2 , 24*1 , 30}
بنابراین در ناحیه ویژه تیرها (به فاطله 2h  از هر طرف) ، استفاده از خاموت های Ø10@10cm  برای تیرهای با ارتفاع 50cm و Ø10@15cm برای تیرهای با ارتفاع 60cmکاملا مناسب است. مقدار x  برای فاصله خاموت های ناحیه عادی نیز برابر 20cm انتخاب می شود :
خاموت ناحیه ویژه :       (〖 A〗_V/S)special = (2* 0.785)/10= 0.157
خاموت ناحیه عادی :       (〖 A〗_V/S)ordinary = (2* 0.785)/20= 0.0785
خاموتهای محاسبه شده توسط برنامه Etabs از مقادیر فوق کمتر است.
مطابق آیین نامه باید در ستون ها از خاموت ویژه در فاصله  l_0 استفاده کرد :
l_0 ≥ max { 290/6 , 50 , 60} = 60 cm              
l_0 = فاصله از بالا و پایین ستون
s ≤ min { 8*1.6 ,24*1 , 50/2 , 25} = 12.8 cm              
برای ستون ها همان خاموت Ø10@10cm را در نظر می گیریم.

کنترل جابه جایی
مطابق آیین نامه 2800 داریم :
T_X=T_Y= 0.075 < 0.7 s →∆_m=0.7*R*∆_w< 0.025 * H
Drift = ∆_m/H< 0.025
در این پرژه Drift کلیه طبقات نباید از مقدار 0.025 تجاوز کند :
کنترل جابه جایی سازه در جهت x :

دانلود پایان نامه رشته معماری طراحی ساختمان ساختمان بتنی

طراحی بالکن :
تعیین حداقل ضخامت دال بر اساس کنترل خیز ، کنترل برش و کنترل خمش :
کنترل خیز :
h_min = l/10 * (0.4 + f_y/700) = 97 mm → h = 15 cm                                                                                        
کنترل برش :
q_D = 24 * 0.15 + 2.4 = 6 KN/m^2
q_u= 1.2 * q_D + 1.6 * q_l = 12.8 KN/m^2 ≥ 1.4 * q_D = 7.14
از میلگرد Ø12 برای فولاد خمشی استفاده می کنیم با احتساب 30mm پوشش خالص بتن روی میلگرد داریم :
d = 150 – 30 – 12/2 = 114 mm
V_u = 1.15 *w_u( l/2 - d ) = 4.95 KN ≤ Ø*V_C= 65.3 KN
V_C =  1/6 * √21 * b_w * d = 87.07 * 〖10〗^3 N
کنترل خمش :
M_u = (w_u* l^2)/8=  4.1KN.m
P = 1/m *(1 – √(1- (2mR_n)/f_y ))    ,    m = f_y/(0.85* f_c ) = 22.41
R_n = M_u/(Øbd^2 ) = 1.112 MPa  →   p = 0.00287
β_1 = 1.064 – 0.00714 f_c = 0.914
P_tcl = 0.319 * β_1 * f_c/f_y  = 0.0153
حداقل فولاد خمشی در دال ها ، برابر با حداقل فولاد افت و حرارت در نظر گرفته می شود :
به ازای عرض واحد دال :
A_s = p * b * d = 0.00287 * 1000 * 114 = 327.5 〖mm〗^2
A_smin = p P_(sh,t)* b * d = 0.0018 * 1000 * 114 = 270 〖mm〗^2
A_s≥A_smin
تعداد میلگرد در عرض واحد :                                                                         use Ø 10 → n= 327.5/78.5 = 4.17
فاسله بین میلگردها :                                                                          s = 1000/4.17 = 239.7 mm  →  s = 20 cm
S_max = min { 3h , 500 mm} = 450 mm > s = 200 mm →  use Ø 10 @ 20 cm
بر اساس آیین نامه حداقل یک چهارم باید به داخل تکیه گاه به اندازه 150 mm ادامه یابند. بنابراین 1/2 میلگردها را به صورت یک در میان از بر تکیه گاه ادامه می دهیم.
 فولاد گذاری در جهت متعامد :
A_smin= 0.0018 * 1000 * 150 = 270 〖mm〗^2→  n= 270/78.5 = 3.439
S = 1000/3.439 = 290.7 mm →  S= 30 cm
useØ 10 @ 30 cm


طراحی دستی تیر روی محور B و بین دو محور 1 و 2  در طبقه اول بر اساس آیین نامه ACI 318-99  :
در شکل زیر این تیر نمایش داده شده است.

 

دانلود پروژه طراحی ساختمان بتنی  پنج طبقه مسکونی

دانلود پایان نامه رشته معماری , پروژه رشته معماری , طراحی ساختمان بتنی رشته معماری, طراحی ساختمان و نقشه کشی , دانلود پروژه ساختمان بتونی چهار طبقه ای ,

برای دریافت کامل فایل برگزینه خرید کلیک کنید تا بتوانید انلاین بعد از پرداخت دانلود کنید.


 روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1079 یکشنبه 21 تیر 1394 زمان : 18:51 نظرات (0)

آشنایی با رشته حقوق
 

اشنایی با رشته حقوق , رشته حقوق , پایان نامه رشته حقوق , پروژه رشته حقوق , دانلود رایگان پایان نامه رشته حقوق , انتخاب موضوع پایان نامه رشته حقوق ,

مقدمه
تمام روابط اجتماعی که آثار حقوقی از آن ایجاد می شود، موضوع علم حقوق قرار می گیرد. این روابط می تواند مربوطه به روابط دولت و مردم باشد که به حقوق عمومی معروف است و یا شامل روابط خصوصی مردم گردد که حقوق خصوصی نامیده می شود. به عبارت دیگر حقوق عمومی شامل حقوق قوای سه گانه کشور، حاکمیت و آنچه مربوط به اداره کشور است، می شود و حقوق خصوصی به روابط بین خود مردم می پردازد که مهم ترین آنها روابط تجاری است که عامل ایجاد رشته حقوق تجارت شده است و یا مسائل مربوط به حقوق مدنی است که از آن جمله می توان به اموال، مالکیت، قراردادها، مسوولیت هایی که اشخاص در خطاهایی که مرتکب می شوند برایشان به وجود می آید مثل مسوولیت ناشی از حوادث، قواعد مربوط به ارث، وصیت، ولادت، اقامتگاه اشخاص و ده ها مورد دیگر اشاره کرد.
همچنین شاخه ای از حقوق به روابط بین المللی می پردازد که خود به دو بخش حقوق روابط بین الملل عمومی و خصوصی تقسیم می شود که حقوق روابط بین الملل عمومی به روابط بین دولتها و سازمانهای بین المللی می پردازد.

 

دانلود پایان نامه رشته حقوق پروژه رشته حقوق  انتخاب موضوع پایان نامه رشته حقوق


تعریف
رشته حقوق یکی از محبوب ترین رشته‏ های داوطلبان گروه علوم انسانی است . دامنه گرایش‏های رشته حقوق گسترده و در کلیه روابط زندگی امروز قابل ملاحظه است .  این روابط می‏تواند مربوط به روابط دولت و مردم باشدکه به حقوق عمومی معروف است و یا  روابط خصوصی مردم را در برمی‏گیرد که حقوق خصوصی نامیده می‏شود . حقوق عمومی شامل حقوق قوای سه‏گانه کشور، حاکمیت و آنچه که مربوط به اداه کشور است ، می‏شود و حقوق خصوصی به روابط بین خود مردم می‏پردازد که مهمترین آنها روابط تجاری است که عامل ایجاد رشته حقوق تجارت شده است و یا مسائل مربوط به حقوق مدنی است که از آن جمله می‏توان به اموال ، مالکیت ، قراردادها، مسؤولیت‏هایی که اشخاص در خطاهایی که مرتکب می‏شوند برایشان به وجود می‏آید مثل مسؤولیت ناشی از حوادث ، قواعد مربوط به ارث ، وصیت ، ولادت ، اقامتگاه اشخاص و دهها مورد دیگر اشاره کرد . همچنین شاخه ای از حقوق به روابط بین المللی می‏پردازد که خود به دو بخش حقوق روابط بین الملل عمومی و خصوصی تقسیم می‏شود که حقوق روابط بین الملل عمومی به روابط بین دولتها و سازمانهای بین‏المللی می‏پردازد.
دانش آموختگان این رشته باید از جسارت ، قدرت استدلال ، خلاقیت ذهنی و فن بیان خوب کافی برخوردار باشند. علم حقوق  با جامعه شناسی ، روانشنانسی و علوم فلسفی آمیخته است و یک حقوقدان مطلع باید از این علوم آگاهی‏کافی داشته باشد.
 همچنین یک دانشجوی حقوق برای این که در رشته خود موفق گردد لازم است که به زبان و ادبیات فارسی مسلط باشد ، چون منطق حقوق در ضمن این که شباهت‏های زیادی به منطق ریاضی دارد ، یک منطق اقناعی و خطایی است . یعنی یک حقوقدان باید بتواند کسانی را که مورد خطاب اوقرار می‏گیرند و یا دادگاهی را که مأمور رسیدگی به دعوا است ، با زبان سلیس و بلیغ قانع کند ، در نتیجه باید به زبان و ادبیات مسلط باشد . در ضمن باید اطلاعاتی از ریاضیات داشته باشد، همچنین دانشجویان حقوق با مفاهیم اساسی فقه و اصول در اسلام ، جامعه‏شناسی ، روان‏شناسی ، امور مالی و پزشکی قانونی و … آشنا می‏شوند.
کاربرد
در واقع کاربرد حقوق در اجتماع بسیار گسترده است و در همه شئون زندگی تاثیر  می گذارد. در ذیل مواردی را یادآور می شویم :
اولین کاربرد علم حقوق ، مثل هر علم دیگری در تحقیق و آموزش است. تحقیق در مورد تجزیه و تحلیل مواد قانونی و نظریه های مکاتب مختلف ازفواید علم حقوق است. در این راستا منابع حقوق از   قانون و عرف و رویه قضائی شناسایی می شود و مختصات هر کدام بیان می گردد و آنچه از مذهب و اخلاق به صورت حقوق درآمده مشخص می گردد.
کاربرد دیگر علم حقوق در قانونگذاری است. در دنیای امروز ، در اغلب کشورها یک یا دو مجلس قانونگذاری وجود دارد. این مجالس از نمایندگان مردم آن کشورها تشکیل  شده اند و وظیفه آنها وضع قانون می باشد. قانونگذاران باید ؛ از علم حقوق بهره جسته ، نیازهای جامعه را در نظر داشته باشند ، قوانین سایر کشورها را مطالعه ، و برای به کارگیری قانون صحیح و مناسب با وضع کشور اقدام نمایند. با توجه به اینکه حقوق در بین ملتها شکل می گیرد و روابط اجتماعی افراد  با مقتضیات زمان و وضع محیط و نیازهای اقتصادی و فرهنگی در حال تغییر است ، بنابراین حقوق هم با توجه به وضع متفاوت ملتها فرق می کند. به عبارتی قانونگذار ؛ اخلاق ، مذهب ، وضع اقتصادی ، موقعیت جغرافیایی ، سوابق تاریخی ، درجه پیشرفت علمی ، روابط کارگری ، درصد باسوادان و همه عوامل موثر اجتماعی را با تجزیه و تحلیل دقیق ، مبنای کار خود قرار می دهد. به بیان دیگر نباید تحت تاثیر جو سازیهای لحظه ای قرار گیرد.    
 کاربرد دیگر علم حقوق در دادرسی است. بسیار از مردم در هر طبقه به اشکال مختلف با قوه قضائیه سر و کار دارند و به نوعی ، نظر قضات در احکام و قرارها و روابط افراد تاثیر می گذارد. به عبارتی قضات چه در دادسرا و چه در دادگاه باید از این علم بهره بگیرند. وکلای دادگستری نیز باید کاملاً به علم حقوق مسلط باشند و بتوانند آن را تفسیر کنند و در جهت نفع عموم به کار اندازند و راه حل قانونی را در هر پرونده به کار گیرند. (برگرفته از مبنای و کلیات علم حقوق )                           پس   به طور کلی نمی توان کاربرد و فواید علم حقوق را در زندگی بشر نادیده گرفت و آن را بی اهمیت انگاشت. زیرا حقوق برای ایجاد و تحقق عدالت ، نظم ، صلح و مهر و دوستی در جامعه بشری لازم و ضروری است و حقوق به عنوان شالوده قانون اساسی در جهان هستی می باشد. (برگرفته از کتاب نگرشی تاریخی به فلسفه حقوق) حال با توجه به مطالب فوق آیا نقش حقوق تنها نگاهداری اجتماع و تضمین بقای حکومت است یا باید بر پایه عدالت و انصاف باشد ، و برای هر کس حق و تکلیفی را بشناسد که شایسته و سزاوار اوست ؟ (برگرفته از کتاب مقدمه علم حقوق)
رشته حقوق در ایران
اولین مدرسه عالی حقوق در دوران مظفرالدین شاه قاجار تاسیس شد. در آن زمان برخی از فارغ التحصیلان رشته حقوق که در روسیه این رشته را فرا گرفته بودند با مشاهده وضعیت اسفناک آموزش و وضعیت سیاسی آن دوره تصمیم به تاسیس این مدرسه کردند.

سپس در اسفند 1312شمسی ، پا پیوست مدرسه عالی تجارت به مدرسه عالی حقوق و علوم سیاسی ، رسما دانشكده حقوق گشایش مییابد. ریاست دانشكده به عهده میرزا علی اكبر خان دهخدا و معاونت آن به عهده دكتر شایگان بوده است . در سال 1313 همزمان با تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران ، دانشكده حقوق یكی از شعبههای دانشگاه تهران تعیین میگردد . سپس در سال 1318 با گشایش بنگاه روزنامه نگاری در دانشكده و انتقال بخش منقول از دانشكده معقول و منقول به دانشكده حقوق ، تقریبا به صورت امروزی ، در محل فعلی ، دانشكده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران ، تثبیت میگردد . در سال 1320 ریاست دانشكده به عهده آقای سید مصطفی عدل واگذار شد . در سال بعد ، مقدمات نخستین دوره دكترای حقوق فراهم گردید .
تا سال 1340شمسی ، دانشكده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران ، تنها دانشكده حقوق در ایران محسوب میشده است . در سال 1345 با تشكیل دانشگاه ملی ایران ( شهید بهشتی ) توسط پروفسور علی شیخ الاسلام ، دانشكده حقوق دانشگاه ملی ایران نیز به عنوان دومین دانشكده حقوق تشكیل گردید . در سال 1346 دوره فوق لیسانس حقوق جزا نیز راه اندازی گردید .

دانلود پایان نامه های رشته حقوق =برای دانلود کلیک کنید.
 

مهدی بنی حسن بازدید : 7260 جمعه 08 خرداد 1394 زمان : 22:40 نظرات (0)

دانلود مقاله حسابداری محیط زیست , پروژه رشته حسابداری , حسابداری محیط زیست , دانلود پایان نامه حسابداری محیط زیست ,

پروژه مالی
رشته حسابداری مقطع کارشناسی

عنوان مقاله:
حسابداري محيط زيست


قالب فایل:word  تعداد صفحات :25 صفحه

چکیده
در مقاله حاضر سعی نمودم بعد از تعاریف جامع و کاملی از حسابداری زیست محیطی ورابطه حسابداری و محیط زیست و انواع آن، مروری بر تاریخچه آن، به تشریح کاربرد ها و اهداف این شاخه از حسابداری بپردازیم. در ادامه به نحوه بر خورد با هزینه های زیست محیطی و شناسایی هزینه ها و بدهی ها پرداخته.
مقدمه
رابطه حسابداری و محیط زیست
علاقه ی بسیاری برای حفاظت از محیط زیست در تمام سطوح وجود دارد.که این امر با صدور مقررات زیست محیطی در بسیاری از کشورها نمود یافته است.دولت ها برای جلوگیری از تخریب محیط زیست در جستجوی راه حل های جدید هستند.واضح است که حفاظت محیط زیست به سیستم مدیریتی مستقل نیاز دارد.سیستم اطلاعات حسابداری نیز به عنوان یکی از بخش های مهم سیستم اطلاعات مدیریت میتواند نقش بسزایی در ارائه اطلاعات زیست محیطی ایفا نماید.حرفه ای حسابداری میتواند اطلاعات مناسبی را با افشای مناسب چگونگی ارائه دارایی ها و بدهی های زیست محیطی و چگونگی انعکاس مخارج مصرف شده برای محیط زیست به مدیریت ارائه کند.کانون توجه حسابداری جنبه های اقتصادی محیط زیست است.ورود محیط زیست به سیستم حسابداری به اصلاح شاخه های اقتصادی می انجامد.و استفاده کنندگان مختلف را قادر میسازدتا تصمیماتی را بگیرد که پشتوانه توسعه پایدار است.همچنین حسابداری زیست محیطی دارای مضامین مختلف و استفاده های زیادی است.حسابداری محیط زیست می تواند پشتوانه حسابداری منابع طبیعی در سطح گسترده .حسابداری بوم شناسی در سطح ادارات محلی و حسابداری مالی حسابداری صنعتی یا مدیریت در سطح کوچک باشد.

پروژه مالی حسابداری محیط زیست

 

فهرست مطالب :

عنوان                                                                                       صفحه        

چکیده                                                                                       6        

مقدمه                                                                                       6

رابطه حسابداری با محیط زیست                                               6

تعریف حسابداری محیط زیست                                                  6

تاریخچه و جایگاه حسابداری محیط زیست                                 7

ضرورت حسابداری محیط زیست                                                 7

سه مجموعه که درحسابداری محیط زیست نقش دارند              7               

انواع حسابداری زیست محیطی                                                  8    

ماهيت حسابداري محيط زيست                                                   9     

چارچوب حسابداری محیط زیست                                               10

چارچوب تکامل یافته ی حسابداری محیط زیست                         10

مفروضات حسابداری محیط زیست                                               11

گزارشگری زیست محیطی                                                           12

دلایل سودمندی حسابداری زیست محیطی                                 13

اهداف گزارشگری محیط زیست                                                    13      

هزینه های زیست محیطی                                                             14

طبقه بندی هزینه های حسابداری                                                  15

چند سئوال درخصوص هزينه‌هاي محيط زيست                              15

 فرایند تسهیم هزینه در حسابداری زیست محیطی                        16

مراحل تسهیم هزینه‏های زیست محیطی                                        17

نحوه برخورد با هزینه‌های محیط‌ زیست                                           17

هزینه‌های محیط زیست                                                                    17

هزینه‌های محیط زیست که برای دوره قبل در نظر گرفته می‌شوند    18

هزینه‌های محیط زیست که برای دوره جاری در نظر گرفته می‌شود    18

هزینه‌هایی که مستقیما" به منافع دوره جاری مربوط می‌شوند          18

خسارت به محیط زیست که در دوره‌های آینده هزینه می‌گردد               18

رهنمود موجود در رابطه با سرمایه‌ای کردن هزینه‌های محیط‌ زیست      19

اصل اساسی در چارچوب حسابداری فعلی                                           .19

شناسایی هزینه‌ها و زیانهای فعالیتهای محیط زیست                             19    

شناسایی بدهی                                                                                     20  

مخارج احتمالی محیط زیست                                                                   20             

 تغییر دربراورد مخارج محیط ‌زیست                                                         20

تعهدات                                                                                                    21

شناسایی زیانهای زیست محیطی آینده                                                   21

افشای هزینه‌ها، بدهیها و تعهدات محیط زیست                                     21

هزینه‌های جاری                                                                                     23

بدهیهای محیط زیست                                                                             23

منابع                                                                                                        24

 

 

 

 

 


حسابداری محیط زیست
حسابداري محيط زيست اطلاعاتي را فراهم مي كند كه در امر ارزيابي عملكرد، كنترل، تصميم گيري و گزارشگري به مديران كمك مي كنند و همچنين بر مفاهيم اقتصادي و زيست محيطي بنا شده و از آنجايي كه از ارزش هايي استفاده مي كند كه از بازار ناشي نمي شود، استفاده از آن مستلزم ايجاد تغيير در فرهنگ است. حسابداري زيست محيطي، بخشي از اين تغييرات را در سازمان و وسيعتر از آن در جامعه ارائه مي كند و با ارائه شناخت اساسي بيشتر و مشاركت در فعاليت هاي كاري روزانه، به تعيين هدف توسعه مستمر به عنوان رويكردي خاص كمك مي كند.
حسابداري محيط زيست، شاخه اي از حسابداري است كه به جمع آوري اطلاعات هزينه هاي زيست محيطي و به كارگيري اطلاعات در انجام محاسبات مربوط به قيمت تمام شده كالاها و خدمات مي پردازد.
از سوي ديگر حسابداري محيط زيست را مي توان شامل مجموعه فعاليت هايي دانست كه موجب افزايش توان سيستم هاي حسابداري در جهت شناسايي، ثبت و گزارشگري آثار ناشي از تخريب و آلودگي زيست محيطي مي شود و مبتني بر تلفيق زيست محيطي به عنوان يك منبع سرمايه و لحاظ كردن هزينه هاي زيست محيطي به عنوان يكي از هزينه هاي قابل قبول در فرآيندي اقتصادي و محاسباتي است.
تاریخچه و جایگاه حسابداری محیط زیست
دهه ی هفتاد میلادی زمان شروع اولیه طرح مباحث حسابداری محیط زیست می باشد. در آن زمان شرکتهای صنعتی با مفهوم گزارشگری بدهیهای زیست محیطی روبرو شدند. شرکتهای مزبور در ابتدا تمایلی به افشای زیانهای وارده به محیط زیست در صورتهای مالی خود نداشتند، اما بر اثر مرور زمان و افزایش میزان خسارتها، شرکتها ناگزیر به رعایت این مسائل شدند.
در سال ۱۹۷۵ هیئت تدوین استانداردهای حسابداری نشریه ی شماره ۵ را تحت عنوان حسابداری رویدادهای احتمالی، جهت کمک به شناسایی این وضعیت منتشر کرد که بر اساس آن می بایست خسارتهای احتمالی به محیط زیست در صورتهای مالی گزارش شود. بدهیهای جبران خسارتهای وارده به محیط زیست به عنوان زیانهای احتمالی شناخته می شد، اما به دلیل مشکلات آینده که در برآورد میزان این زیانها وجود داشت هیچ شرکتی به درستی از رهنمود مزبور پیروی نمی کرد. بنابراین نیاز به تدوین رهنمود جدیدی احساس می شد. در نهایت قانون حفاظت و بازیافت منابع محیط زیست در سال ۱۹۷۶و قانون جامع مسئولیت، غرامت و بدهی محیط زیست در سال ۱۹۸۰ میلادی تصویب شد.

ضرورت حسابداری محیط زیست
حسابداری محیط زیست یک نقش مهم در اثبات تصمیمات منطقی دارد، به علاوه شرکت ها لازم است نزد سهامداران خود حسابدهی کنند. زمانی که منابع محیط زیست و کالاهای عمومی برای فعالیتهای تجاری مورد استفاده قرار می گیرد افشای اطلاعات حسابداری یک فرایند کلیدی در حسابدهی می باشد، در نتیجه حسابداری محیط زیست به شرکتها در بالا رفتن سطح اعتماد و اعتبار عمومی کمک می کند و تشخیص بیطرفانه را میسر می سازد.

سه مجموعه که درحسابداری محیط زیست نقش دارند
1-مدیران ارشد  موسسات:خط مشی زیست محیطی را پایه ریزی می کنند.
2-مدیران زیست محیطی در سطوح اجرایی:خط مشی زیست محیطی را تحقق می بخشند.
3-کارکنان محیط زیست:در گیر تصمیم های کلان برای تجهیزات کنترل محیط زیست می باشن
.

.

.

 شناسایی زیانهای زیست محیطی آینده
برخی از شرایط جهت ثبت زیانهای آینده مرتبط با مبادلات یا رویدادهای آینده به‌شرح زیر است:
• زمانی‌که قرارداد فعلی جهت خرید آینده مواد، منجر به زیانهای آینده می‌گردد، بخشی از زیان برای دوره جاری درنظر گرفته می‌شود.

 

 

 برای دریافت کامل فایل برگزینه خرید کلیک کنید تا بتوانید انلاین بعد از پرداخت دانلود کنید.

 

 روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

 

قیمت:  5 هزار تومان

مهدی بنی حسن بازدید : 2610 پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 زمان : 20:34 نظرات (0)

طرح تحقیق جهت دریافت درجه کارشناسی در رشته حسابداری


عنوان پژوهش:

بررسی میزان سلامت اجتماعی در بین کارمندان آموزش و پرورش منطقه۳ شهر تبریز در سال ۱۳۹۳‍


تعداد صفحات:15 صفحه

قالب فایل:word

دانلود طرح تحقیق رشته حسابداری , طرح تحقیق , پایان نامه رشته حسابداری , مقاله رشته حسابداری , میزان سلامت اجتماعی در بین کارمندان آموزش و پرورش , دانلود طرح تحقیق رشته حسابداری به همراه پرسشنامه ,پرسش نامه طرح تحقیق رشته حسابداری ,ظرح تحقیق رشته حسابداری بررسی میزان سلامت اجتماعی در بین کارمندان آموزش و پرورش منطقه۳ شهر تبریز,

مقدمه
مفهوم سلامت اجتماعی با مفهوم سلامت روانی ارتباط تنگاتنگی دارد و بعضاً افراد این دو رایکی دانسته و به جای یکدیگربکارمی برند اما شاید زمانی که کمی دقیقتر بشویم خواهیم دریافت هر چند معنا ومفهومی که هردو کلمه در ذهن آدمی متبادر می کنند مبحث سلامت وآن هم برای نوع بشر می باشد لذا باید دقیقترشد و بین این دو واژه تمیز قا‌ئل شویم.(۱)
شاید بدیهی ترین تفاوتی که بتوان برای مفهوم سلامت اجتماعی وسلامت روانی درنظرگرفت مفهوم سطح باشد.مفهوم سلامت روانی در سطح خود و فردی مطرح می باشد و کارکرد افراد در سطح فردی تبیین می نماید و نمیتوان آنرا به جامعه نسبت داد اما بحث سلامت اجتماعی در سطح کلان با نظارت بر رفتار انسانی و اندازه گیری آیتم های سلامت در سطوح فردی‘ گروهی و اجتماعی مطرح می شود.(۲)
سلامت اجتماعی واژه جدیدی نسیت،بلکه مفهومی است که حدود ۴۰ سال پیش در کنار ابعاد جسمی و روانی سلامت مورد توجه قرار گرفته است.برای اولین بار در سال ۱۹۷۲ مفهوم سلامت اجتماعی با «درجه عماکرد اعضای جامعه»مترادف شدو شاخص سلامت اجتماعی شکل گرفت.کم کم باطرح پرسش هایی در ابعاد جسمی،روانی واجتماعی‘سلامت فردی و میزان فعالیت عملکرد فرد در جامعه براساس این استدلال مطرح شد که سلامت امری فراتر از بیماری و قابلیت های کارکردی فرد است.(۳)
سنجش محتوای سلامت اجتماعی ابتدا از طریق تمرکز بر«فرد»و در ارتباط با تعاملات میان فردی (مثلا دیدار با دوستان)و مشارکت اجتماعی (مانندعضویت در گروه)مورد سنجش قرار گرفت و دراندازه گیری آن،ارکان عینی(مثلا تعداد وستان)وذهنی(مانند کیفیت روابط دوستانه)هر دو در تعریف منظور شده است.حوزه سلامت اجتماعی از سال های ۱۹۹۵به بعد‘علاوه برنگرش کلی و عامی که بر کیفیت سلامت در میان تمام افراد دارد،در کشورهای صنعتی گرایش خاصی را در دو بعد سلامت روانی ونیز سلامت اجتماعی آغازکرده است.به این ترتیب«ارتقای سلامت»در برگیرنده زمینه های اقدام اجتماعی برای توسعه سطح سلامت است.(۴)
ارتقای سطح سلامت بر این اساس از دو طرق امکان پذیر است که یکی از آنها توسه شیوه های سالم زندگی و اقدام اجتماعی برای سلامت است و دیگری ایجاد شرایطی است که زیستن در یک حیات سالم را امکان پذیر سازد.موضوع اول دربرگیرنده توانمندسازی انسان ها از طریق آگاهی ها و مهارت های ضروری برای یک زندگی سالم است(آموزش مهارت های زندگی)و موضوع دوم تاثیرگذاری برسیاست های عمومی و برنامه های حامی سلامت عمومی را در سطح جامعه پیگیری از انحرافات اجتماعی از گسترده ترین ارکان این بخش است.(۵)

 

دانلود طرح تحقیق رشته حسابداری , پروژه کارکنان اموزش و پرورش



۱ـ بهروز میلانی فر،بهداشت روانی،انتشارات قومس،سال،۱۳۸۹،ص ۱۸
۲ـ ابوالقاسم حسینی،اصول بهداشت روانی(جلد اول)،انتشاراتی ناشران،سال ۱۳۶۳،ص ۴۵
۳ـ حمزه گنجی،بهداشت روانی،انتشارات ارسباران،سال ۱۳۸۹،ص۱۶
۴ـ ابوالقاسم حسینی،اصول بهداشت روانی(جلد اول)،انتشاراتی ناشران،سال ۱۳۶۳،ص۷۰
۵ـ بهروز میلانی فر،بهداشت روانی،انتشارات قومس،سال،۱۳۸۹،ص ۲۷


تعریف و اصطالحات پژوهش


تعریف جامعه
جامعه عبارت است از گروهی از افراد،شیا با حوادث که حداقل یک صفت یا ویژگی مشترک داشته باشند یا به عبارتی دیگر جامعه عبارت است از همه اعضای واقعی یا فرضی که علاقمند هستیم یافته های پژوهش را به آنها تعمیم دهیم.(1)
تعریف نمونه
نمونه به زیر جامعه ای گفته می شود که از کل جامعه انتخاب می شود و معرف آن است. به عبارت دیگر نمونه گیری یعنی انتخاب تعدادی از افراد،حوادث و اشیا از یک جامعه تعریف شده به عنوان نماینده آن جامعه.(2)
سلامت اجتماعی
عبارت است از چگونگی ارزیابی فرد از عملکردش در برابر جامعه(3)
شکوفایی اجتماعی
دانستن و اعتقاد داشتن به اینکه جامعه به شکلی مثبت در حال رشد است.فکر کردن به اینکه جامعه پتانسیل رشد به شکل مثبت را دارد.(4)

همبستگی اجتماعی
همبستگی یا انطباق اجتماعی در مقابل بی معنایی در زندگی قابل مقایسه تست و شامل ارزیابی فرد از اجتماع به صورت قابل فهم،قابل پیش بینی و محسوس است.(5)
انسجام اجتماعی
انسجام /ان درجه ای است که در آن مردم احساس می کنن که چیز مشترکی بین آنها و کسانی که واقعیت اجتماعی را می سازند وجود دارد.(6)
پذیرش اجتماعی
درپذیرش اجتماعی فرد جامعه و مردم را با همه نقص ها و جنبه های مثبت و منفی آن باور دارد و می پذیرد.(7)
مشارکت اجتماعی
در حقیقت مشارکت اجتماعی باوری است که طبق آن فرد خود را عضو حیاتی اجتماع می داند و فکر میکند چیز ارزشمندی برای عرضه به جامعه دارد.(8)

بیان مسئله
بیماری های روانی از بدوپیدایش وجود داشته و هیچ فردی،از هیچ طبقه اقتصادی اجتماعی خاصی در مقابل آنها مصونیت نداشته و خطری است که بشر را مرتباً تهدید می کند.خوشبختانه نهضت بهداشت روانی در نیم قرن اخیر،افکار غلط و خرافات در مورد این بیماری ها را کنار گذاشته و نشان داده که اولاً بیماری های روانی،قابل پیشگیری بوده وثانیاً در صورتی که مانند سایر بیماری ها به موقع تشخیص داده و تحت درمان قرار گیرند به همان نسبت از مزمن شدن و عوارض آنها کاسته خواهد شد.در راستای همین ایده،بهداشت روانی یا به عبارتی سلامت روانی که جر‌‌ئی از بهداشت عمومی محسوب میشود مطرح می گردد.(۱)
بسیاری از افراد با مسئله سلامت جسمی وسلامت روانی آشنایی دارند اما شاید تعداد کمی از افراد با مفهوم سلامت اجتماعی آشنا داشته باشند.این در حالی است که همه روزه و در سطح مختلف زندگی ،کار،تفریح و تعاملات روزمره با این مفهوم در تماس هستند و با آن زندگی میکنند .این افراد حتی اگر با مشکلی در زندگی اجتماعی روبرو شند و یا مشکلی برای دوستان و نزدیکانشان اتفاق افتد شاید حتی متوجه نشوند که بعد سلامت اجتماعی آنان به مخاطره افتاده است  واین مشکل بعدی از سلامتی آنان را هدف قرار اده و باید به آن توجه کنند.(۲)

 

 

فهرست:

مقدمه

تعریف و اصطالحات پژوهش

بیان مسئله

اهمیت و ضرورت پژوهش

سوالات تحقیق

فرضیات تحقیق

محدودیت های تحقیق

ادبیات پژوهش

روش تحقیق

متغیّر های پژوهش

جدول متغیر های عملیاتی سلامت اجتماعی

پرسشنامه تحقیق

 

این فایل به همراه پرسشنامه طرح تحقیق میباشد...

 


برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک و با پرداخت انلاین
 
توسط کلیه کارت های عضو شتاب,لینک دانلود برای شما باز میشود.


روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

قیمت : 5 هزار تومان

مهدی بنی حسن بازدید : 3303 یکشنبه 14 دی 1393 زمان : 20:02 نظرات (0)

موضوع پاورپونت: دانلود پاورپونت شبکه های عصبی مصنوعی ann

قالب فایل:پاورپونت قابل ویرایش ---تعداد صفحات : 47 صفحه

فهرست:
  • شبکه های عصبی مصنوعی 
    (ANN: Artificial Neural Networks)
  • ساختار اصلی
  • الهام از طبیعت
  • ورودی ها و خروجی ها
  • برآیند
  • نحوه کارکرد
  • کاربرد های شبکه عصبی
  • الگوریتم های شبکه های عصبی
  • Preceptron
  • یادگیری یک پروسپترون
  • توانایی یک پروسپترون
  • توابعی که پرسپترون قادر به یادگیری آنها می باشد
  • آموزش پرسپترون
  • الگوریتم پروسپترون
  • توابع این الگوریتم
  • قانون دلتا
  • الگوریتم Gradiant descent
  • به دست آوردن قانون  Gradint descent 
  • محاسبه گرادیان
  • الگوریتم خلاصه قانون دلتا
  • تقریب افزایشی Gradiant descent
  • شبکه های چند لایه
  • تابع سیگموئید
  • الگوریتم BP
  • پیمایش های مختلف الگوریتم BP
  • مثال : تشخیص ارقام
  • شکل گیری وزن ها
  • شبکه چه چیزی را یاد می گیرد؟
  • مثالی از تنوع ارقام دستنویس
  • مزایا و معایب
 
دانلود پاورپوینت شبکه های عصبی مصنوعی ann
 
دانلود پاورپونت شبکه های عصبی مصنوعی ann , پاورپونت شبکه عصبی مصنوعی , دانلود پاورپونت شبکه عصبی مصنوعی , الگوریتم BP , شبکه های عصبی مصنوعی  (ANN: Artificial Neural Networks) , الگوریتم های شبکه های عصبی Preceptron ,
 
با تشکر از مهندس فرزاد جاویدپور که این فایل را در اختیار ما قرار دادند.
 
 
روش دانلود فایل جامع :
 
1. کلیک گزینه خرید
 
2. پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
 
3. کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
 
4. دانلود فایل مورد نظر
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1494 شنبه 06 دی 1393 زمان : 9:54 نظرات (0)
موضوع کارآموزی: هزینه الگوریتم جستجوی حلقه ای برای شبکه Adhoc موبایل وانرژی موثر پروتکل مسیریابی آن
 
قالب فایل : word ----تعداد صفحات:38 صفحه
مهتدس فرزاد جاویدپور
 
 
چکیده
پروتکل های مسیریابی از مسائل چالش برانگیز در طراحی شبکه های Adhoc سیار با مصرف انرژی پایین است. این مقاله الگوریتم ERS(جستجوی حلقه توسعه داده شده) را توسعه و ادامه می دهد که مصرف انرژی را که دلیل آن پخش پیام های اضافی است را بهینه می کند.
نتایج شبیه سازی نشان می دهد که بسته های پیام برای مسیریابی به وسیله ی الگوریتم ما به طور قابل توجهی در مقایسه با روش ERS کاهش پیدا کرده است.
معرفی مقاله
شبکه های Adhoc سیار سیستمی از نودهای سیار بی سیم است که می توانند به طور آزادانه و پویا به صورت خود سازماندهی باشند. در توپولوژی شبکه موقتی و ارادی، کاربران و وسیله ها می توانند internet worked(کار کردن با اینترنت) در مناطقی که بدون زیرساخت ارتباطی پیش خروج (pre-exiting) یا وقتی که استفاده از زیرساخت نیاز به توسعه بی سیم دارد.
 
موضوع کارآموزی رشته کامپیوترهزینه الگوریتم جستجوی حلقه ای برای شبکه Adhoc موبایل
 
محقق
…………………
 
شماره دانشجویی
………….
استاد مربوطه
مهندس …………
 
تیرماه 91
 
An Expending Ring Search Algorithm For Mobile Adhoc Network
 
چکیده
پروتکل های مسیریابی از مسائل چالش برانگیز در طراحی شبکه های Adhoc سیار با مصرف انرژی پایین است. این مقاله الگوریتم ERS(جستجوی حلقه توسعه داده شده) را توسعه و ادامه می دهد که مصرف انرژی را که دلیل آن پخش پیام های اضافی است را بهینه می کند.
نتایج شبیه سازی نشان می دهد که بسته های پیام برای مسیریابی به وسیله ی الگوریتم ما به طور قابل توجهی در مقایسه با روش ERS کاهش پیدا کرده است.
معرفی مقاله
شبکه های Adhoc سیار سیستمی از نودهای سیار بی سیم است که می توانند به طور آزادانه و پویا به صورت خود سازماندهی باشند. در توپولوژی شبکه موقتی و ارادی، کاربران و وسیله ها می توانند internet worked(کار کردن با اینترنت) در مناطقی که بدون زیرساخت ارتباطی پیش خروج (pre-exiting) یا وقتی که استفاده از زیرساخت نیاز به توسعه بی سیم دارد.
MANET با چالش های زیر روبرو شده است:
پهنای باند و نسبت انتقال پایین، واسط بالا، تغییرات زیاد در وضعیت شبکه ها، امنیت پایین، range انتقال محدود، توان مصرفی محدود، منابع انرژی محدود و ....
در این مقاله روی طراحی یک پروتکل مسیریابی که از انرژی( توان ) در یک راه کارآمد و موثر استفاده می کند ، تمرکز می کنیم. فرآیند کشف بهینه شده است به طوری که تعداد بسته های درخواست مسیر را کاهش می دهد، بنابراین نوده اتنها بسته های لازم را پردازش می کنند و بسته های دوگانه را دور می اندازند. بنابراین نودها انرژیشان را برای کارهای بعدی ذخیره می کنند.
پروتکل مسیریابی که هم اینک توضیح داده شد از پروتکل مسیریابی AODV توسعه داده شده است. AODV ترکیبی از دو پروتکل مسیریابی DSR (پروتکل مسیریابی منبع پویا) و DSDV است. به طوری که پایه کشف مسیر و تعمیر و نگهداری مسیر از پروتکل DSR است و از مسیریابی گام به گام و sequence number استفاده می کند.
II) A preview of expanding Ring Search algorithm 
ERS وابسته به پروتکل های واکنشی(reactive) است. پیام درخواست مسیر به وسیله ي flooding پخش می شود و از یک نود میانی به دیگر نودها منتشر می شود. بری اینکه اطلاعات مسیر را پیدا کند در original flooding پیام EERQ درخواست مسیر به داخل شبکه پخش می شود، بنابراین هر گره همسایه آن را دریافت و پردازش می کند که این منجر به مصرف انرژی در تمام گره ها می شود.
ERS با استفاده از مکانیزم TTL از انرژی به طور کارآمدی استفاده می کند. ارزش TTL ماکزیمم تعداد گره هایی که پیام RREQ می تواند از طریق آن گره عبور کند را تعیین می کند. در وضعیت اولیه شمای ERS، TTL با مقدار N تنظیم می شود بنابراین پیام در یک حلقه با شعاع گام های N‌ پخش می شود. اگر مسیر مقصد پیدا نشود N به وسیله k افزایش پیدا میکند و پیام دوباره پخش می شود.
این گام تا زمانی تکرار می شود که ارزش TTL بیشتر از ارزشی باشد که به عنوان "threshold" نامیده شده اش نشود و راهی نیز پیدا نشده باشد. در این مورد ارزش TTL به یک "limited value" تنظیم می شود سپس پیام RREQ به داخل شبکه پخش می شود.شکل یک مثالی از مفهوم ERS را نشان می دهد.
 
 فرض می کنیم نودS  می خواهد یک پیام را به نود D بفرستد، برای این کار مجبور است با استفاده از مکانیزم ERS راهی به D پیدا کند.
در ابتدا گره S پیام RREQ که TTL آن را به N تنظیم کرده است را پخش می کند. برای سادگی ما در این مثال ا= Nقرار می دهیم بنابراین شعاع حلقه ی جستجو یک گام همسایه است.
 چون گروه D در جستجوی حلقه نیست و هیچ  گره ای در حلقه وجود ندارد که اطلاعاتی  در مورد D بداند بنابراین مسیر به D پیدا نشده است در بار دوم TTL به Z افزایش پیدا می کند. گره S  به پخش  پیام RREQ  با TTL  ای که به Z تنظیم شده بود ادامه می دهد. در این مورد هم هیچ راهی به D  پیدا نشد نهایتاً TTL  به "limited valve" تنظیم  می شود. پیام RREQ به داخل  شبکه  پخش می شود. D  پیام RREQ  را دریافت می کند  سپس به گره S به وسیله ی فرستادن RREP پاسخ می دهد. پیام RREP  که شامل راهی به D  می شود.  جزئیات الگوریتم برای ERS  در figure3 شرح داده شده است. در گام اولیه گره منبع یک پیام  تولید می کند. محل t ، زمان واقعی شبکه  را نشان می دهد و C آمدن زمانی است که گره منبع می تواند  منتظر RREP بماند قبل از این دوباره پیام RREQ را پخش کند. اگر گره منبع پیام RREP را بین  این زمان دریافت کند مسیر به طور موفقیت آمیزی پیدا شده و بسته می تواند به مقصد فرستاده شود.
 در غیر این صورت  گره منبع TTL آن به وسیله ی x افزایش خواهد یافت و T به   تنطیم می شود اگر ارزش TTL بزرگتر از Threshold  باشد ارزش TTL به limited value  تنظیم خواهد شد و پیام RREQ  به داخل  شبکه  پخش خواهد شد.
 
 وقتی یک گره میانی پیام RREQ را دریافت می کند آن با فرش را نگاه  خواهد کرد که اطلاعات مسیر را پیدا کند  اگر اطلاعات مسیر پیدا شد گره میانی  به گره منبع پاسخ می دهد اگر نه ارزش TTL  را چک می کند اگر ارزش  TTL  برابر با صفر باشد گره میانی پیام RREQ  را حذف  می کند در غیر این صورت ارزش TTL یک واحد کم می شود.
لگوریتم  یک گره میانی برای جستجوی اطلاعات مسیر در Figure 3 شرح داده شده است.
 
 در این الگوریتم وقتی یک گره یک پیام RREQ را دریافت می کند گره آدرس خودش را با آدرس  گره منبعی گردد پیام RREQ قرار داده شده است را مقایسه می کند اگربا یکدیگر مطابقت  داشتند بنابراین گره منبع است و بنابراین پیام حذف خواهد شد. اگر نه، گره میانی چک می کند که آیا  پیام دو گانه است (duplicated)  اگر گره  برای بار دوم  این پیام  را دریافت کرده باشد بسته حذف خواهد شد.  در غیر اینصورت گره یک مسیر معکوس برگشت به گره  را به وجود می آورد. مسیر معکوس برای پیام  RREP برگشت به مسیر منبع استفاده می شود. سپس گره با فرش را برای این که اطلاعات مسیر را پیدا کند جستجو می کند. اگر اطلاعات مسیر به مقصد باشد آن به گره منبع پاسخ  خواهد داد. اگر نه ارزش TTL  را چک می کند. اگر ارزش TTL  بزرگ تر از صفر بود سپس گره پیام را پخش خواهد کرد و ارزش TTL یکی  کاهش پیدا می کند. روش ERS  دارای محدودیت هایی است: اگر گره مقصد دور از گره منبع باشد  پس گره منبع مجبور است پیام RREQ چند گانه (multiple) را پخش کند. گره های میانی مجبورند پیام ها را به طور تکراری دریافت و پردازش کنند. که این منجر به مصرف انرژی در گره ها می شود. الگوریتمی که  در بخش بعد توضیح داده می شود این مشکل را حل خواهد کرد.
 
(III)Efficient  expanding  ring  search  For  Saving  energy   ConsumpHo.
درروش ERS  وقتی یک گره یک پیام را پخش می کند هر گره همسایه پیام را دریافت  و پردازش خواهند کرد. اگر یک گره پیام را برای بار اول دریافت کند آن پیام رادوباره پخش می کند در غیر این صورت پیام  حذف خواهد شد. اگر پیام شامل اطلاعات مربوط به فرستنده باشد مانند ED گره، حذف کردن  پیام های دو گانه (duplicate) اطلاعات همسایه به هدر می رود. بنابراین ما یک روش را پیشنهاد  می دهیم که می تواند از اطلاعات پیام هایی که می آیند  قبل از حذفشان استفاده کند. این روش  روش ERS را بهبود می دهد و اسمش EERS گذاشته شده است. در روش ERS  هر گره  میانی در جستجوی حلقه مجبور است به پیام پاسخ دهد. اما درروش EERS  بعضی از نودها به پیام پاسخ  می دهند و مابقی ساکت(silent) می مانند. که این وابسته به اطلاعات پیام هایی  است که می آیند.
بنابراین انرژی در هر گره به طور موثری استفاده می شود. در EERS وضعیت گره به عنوان پاسخ دهنده silent,(relying) تعیین می شود که مبتنی بر متغیری به نام "relay" است.
 اگر ارزش True,"relay"  باشد وضعیت گره relying  خواهد بود در غیر این صورت وضعیت  گره silent  است. این فیلر به وسیله ی فیلری که در پیامی که به دست گره می رسد معین می شود  این فیلر Predecessor  است که آدرس گره ای که پیام  را به فرستنده  می فرستد است. برای مثال  گره A پیام را به گره B می فرستد گره B پیام را به C می فرستد. گره Predecessor,A  گره C  می شود وقتی که آن پیام داده می شود به C.  در گره  منبع ارزش Predecessor  به آدرس اش تنظیم  می شود.  در گره های میانی ارزش Predecessor  به آدرس فرستنده اش  تنظیم می شود.
آدرس فرستنده از یک گره  دریافت کننده می تواند به طور آسانی  از پیام  دریافت شده استخراج شود.
 این است چون قبل از پخش یک گره یک گره مجبور است آدرس  اش را به  فیلر منبع header  بسته اضافه کند. وقتی یک گره پیام را دریافت می کند ارزش  فیلر Predeecessor  با آدرس اش مقایسه  می کند  اگر با یکدیگر مطابقت داشته باشد وضعیت true,"relay"  تغییر پیدا خواهد کرد.
 

 

با تشکر از مهندس فرزاد جاویدپور که این فایل را در اختیار ما قرار دادند.

روش دانلود فایل جامع :
 
1. کلیک گزینه خرید
 
2. پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
 
3. کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
 
4. دانلود فایل مورد نظر

مهدی بنی حسن بازدید : 3022 شنبه 22 آذر 1393 زمان : 13:04 نظرات (2)
موضوع: پروژه طراحی ساختمان بتنی
 
قالب بندی : word   تعداد صفحات : 69 صفحه
1-معرفی پروژه
پروژه حاضر یک ساختمان 5طبقه مسکونی به علاوه یک پیلوت است.هر طبقه دارای 2واحد می باشد.محل قرارگیری ساختمان در شهر تهران است . ضخامت سقف سازه ای cm 30 است. مطابق آیین نامه 2800حداقل درز انقطاع برابر 0.005ارتفاع ساختمان باشد.در این پروژه ارتفاع ساختمان از روی پی تا بام برابر 19.10m است بنابراین 10cm درز انقطاع لازم است.پی سازه تا مرز مشترک با همسایه جلو می رود اماسازه و سقف های روی آن باید 10cm با مرز فاصله داشته باشند.نمای شمالی و جنوبی با سنگ گرانیت پوشش داده می شود.دو نمای شرقی و غربی مشرف به همسایه هم پلاستر سیمان سفید می شود.کف پوش طبقات نیز موزاییک بوده هرچند که در محل سرویس ها و آشپزخانه ها از کفپوش سرامیکی استفاده شده است.آجرکاری دیوارهای جانبی و پارتیشن های داخلی با آجر مجوف و ملات ماسه سیمان است.از اندود گچ و خاک و پرداخت گچی برای دیوارها استفاده شده است.
 
 
 
دانلود پروژه طراحی ساختمان رشته معماری
 
 
مشخصات سازه 
2- 1 مصالح
 
 
                                         مشخصات مصالح بتنی
پروژه کاراموزی طراحی ساختمان بتنی
 
جرم واحد حجم ، M 2500  kg/m^3 
وزن واحد حجم ،W 2500 kg/m^3 
مدول ارتجاعی ،  E_s 2.34*〖10〗^5  kg/〖cm〗^2 
ضریب پواسون ، v 0.2  
مقاومت فشاری ، f_c^' 250 kg/〖cm〗^2 
تنش تسلیم میلگرد طولی ، F_y 4000  kg/〖cm〗^2 
تنش تسلیم میلگرد عرضی ،  F_ys 3000  kg/〖cm〗^2 
 
کنترل خاموت هاب برشی 
مطابق آیین نامه برای قاب های خمشی ویژه باید خاموت های ویژه ای در دو انتهای تیر تامین شود.در صورت استفاده از خاموت نمره 10 و میلگرد طولی نمره 20 با ارتفاع تیر60cm  و 50cm می توان فاصله خاموت ها را در ناحیه ویژه  به صورت زیر محاسبه کرد :
تیر با ارتفاع 50cm :          = 12.5cm               S ≤ min {50/4, 8*2 , 24*1 , 30}
تیر با ارتفاع 60cm :          = 15cm               S ≤ min {60/4, 8*2 , 24*1 , 30}
بنابراین در ناحیه ویژه تیرها (به فاطله 2h  از هر طرف) ، استفاده از خاموت های Ø10@10cm  برای تیرهای با ارتفاع 50cm و Ø10@15cm برای تیرهای با ارتفاع 60cmکاملا مناسب است. مقدار x  برای فاصله خاموت های ناحیه عادی نیز برابر 20cm انتخاب می شود :
خاموت ناحیه ویژه :       (〖 A〗_V/S)special = (2* 0.785)/10= 0.157
خاموت ناحیه عادی :       (〖 A〗_V/S)ordinary = (2* 0.785)/20= 0.0785
خاموتهای محاسبه شده توسط برنامه Etabs از مقادیر فوق کمتر است.
مطابق آیین نامه باید در ستون ها از خاموت ویژه در فاصله  l_0 استفاده کرد :
l_0 ≥ max { 290/6 , 50 , 60} = 60 cm              
l_0 = فاصله از بالا و پایین ستون
s ≤ min { 8*1.6 ,24*1 , 50/2 , 25} = 12.8 cm              
برای ستون ها همان خاموت Ø10@10cm را در نظر می گیریم.
 
 
میلگرد طولی از درجه AIII و میلگرد عرضی از درجه AII  است.خاک سازه با مقاومت مجاز 3 kg/〖cm〗^2  و ضریب بستر 1.8 kg/〖cm〗^2  است.خاک منطقه از تیپ III می باشد. ضخامت پی حدود 80cm  برآورد می شود.پوشش بتن تا روی میلگردها 5 cm فرض می شود. در پی از میلگرد نمره 20 استفاده می شود.
پوشش میلگردهای پی:
Top :    cover x = 6cm        ,        cover y = 8cm
bottom :    cover x = 6cm        ,        cover y = 8cm
در جهت اطمینان از پوشش 8cm استفاده می کنیم.
 
2-2 مقاطع اعضا و سقف
سقف سازه بتنی ، تیرچه و یونولیت است.ضخامت دال در تمام طبفات 5 cm و فاصله بین تیرچه ها 50 cm است. عرض تیرچه ها برابر 10 cm و عرض یونولیت برابر 40 cm است. تیرها و ستون های اسکلت سازه ، مربع مستطیل است.پوشش میلگردها از روی بتن تا روی خاموت ها مطابق آیین نامه آبا برابر 3.5 cm( شرایط عادی ) فرض شده است بنابراین پوشش بتن تا مرکز میلگرد که در محاسبات etabs مورد استفاده قرار می گیرد به صورت زیر است ( اندازه ی خاموت 10Φمی باشد) :
پوشش میلگرد تا مرکز میلگرد  18Φ3.5+1+0.9= 5.4 cm
پوشش میلگرد تا مرکز میلگرد  22Φ3.5+1+1.1= 5.6 cm
 
2-3 سیستم های باربر
سیستم باربر جانبی سازه در دو جهت به صورت قاب خمشی ویژه در نطر گرفته می شود. ضریب رفتار این سیستم در آیین نامه 2800  برابر 10 می باشد.
 
3-بارگذاری ثقلی
در این بخش وزن واحد سطح طبقات ، دیوارهای جانبی و تیغه های داخلی را بدست می آوریم.
3-1 وزن سقف تیپ طبقات
بر اساس جزییات نشان داده شده در شکل های زیر وزن واحد سطح طبقات را به دست خواهیم آورد.
 
3-2 وزن سقف بام
 
در این مرحله وزن واحد سطح پانلی که دارای تیرچه جفت است اصلاح می شود در این پانل وزن تیرچه ها و یونولیت باید اصلاح شود عرض تیرچه  به جای 10cm برابر 20cm و فاصله به جای 50cm برابر 60cm است.وزن واحد سطح مجموعه یونولیت و تیرچه  جفت به صورت زیر است :
دال   :                         0.5 * 2500 = 125 kg/m^2 
تیرچه :                                                                  100/60*0.2*0.25*2500 = 208.33kg/m^2 
 
یونولیت :                                                           20*0.25 = 5 kg/m^2 
با توجه به توضیحات فوق ، اختلاف وزن تیرچه جفت و تیرچه تک به صورت زیر است :
+(125+5)= 85 kg/m^2  (208.33+5)
بنابراین در صورت اسثفاده از تیرچه جفت ، به وزن سقف مقدار    85kg/m^2  اضافه می شود.
 
3-3 دیوارها 
در شکل زیر جزییات دیوار های جانبی نمادار و بدون نما و تیغه های پارتیشن 10cm  و 20cm داخلی و دیوار خرپشته نشان داده شده است.آجرکاری مورد استفاده ، آجرکاری با آجر مجوف و ملات ماسه سیمان است.
روش طراحی دیوار در ساختمان
پروژه طراحی ساختمان بتنی
 
استاد راهنما  :
استاد ……..
 
دانشجو :
مصطفی فرهادیان 
شماره دانشجویی :
……بهار 92
 
 
دانلود پروژه طراحی ساختمان بتنی , پروژه رشته معماری , ساختمان سازی بتنی , دانلود پایان نامه رشته معماری , دانلود پروژه طراحی ساختمان بتنی با فرمت word , طراحی ساختمان , روش طراحی ساختمان , طراحی اصولی دیوار و سقف ساختمان ,
 
روش دانلود فایل جامع :
 
1. کلیک گزینه خرید
 
2. پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
 
3. کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
 
4. دانلود فایل مورد نظر
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 12263 شنبه 22 آذر 1393 زمان : 11:45 نظرات (1)
موضوع:دانلود گزارش کار ازمایشگاه مقاومت مصالح (کشش )
 
قالب فایل :word ..........تعداد صفحات:40 صفحه
 
تئوري آزمايش :
بررسي رفتار الاستيكي و بيشتر پلاستيكي مواد به كمك نمودار تنش - تغيير بعد نسبي انجام مي گيرد. براي بدست آوردن چنين نمودارهايي بيشتر از آزمايش كشش استفاده مي شود. آزمايش كشش از معمولترين و ساده ترين آزمايشهاست كه به كمك آن نه تنها مي توان دربارة رفتار الاستيكي و پلاستيكي مواد  مختلف پيشگويي كرد، بلكه مي توان تعداد زيادي از خواص مكانيكي مواد از قبيل انعطاف پذيري، مقاومت كششي، حد الاستيكي، مدول الاستيكي، حد تسليم و استحكام شكست كه براي كاربرد صنعتي مواد حائز اهميت هستند را تعيين كرد. در اين آزمايش نمونه تهيه شده از جسم مورد نظر را روي يكي از انواع دستگاههاي آزمايش كشش تحت تأثير نيروي كششي كه با سرعت يكنواختي تا موقع شكستن يا پاره شدن نمونه بر آن وارد مي شود، قرار مي دهيم. نمونه ها بايد صاف و عاري از هرگونه شيار و يا زدگي باشند. طراحي نمونه هاي استاندارد شده بايد طوري باشد كه نمونه در موقع وارد آمدن نيرو بر آن تحت تأثير نيروي تك محوري بوده و تنش محوري به صورت همگن و يكنواخت بر روي سطح مقطع توزيع شده و از بوجود آمدن تمركز تنش در محلهاي اتصال نمونه به دستگاه جلوگيري شود. در هنگام آزمايش مقدار نيرو و تغيير طولهاي مربوط به آنها اندازه گيري و بر روي نموداري رسم مي شود.
منحني تنش - كرنش مواد گوناگون تفاوت زيادي با يكديگر دارند و آزمايشهاي كشش متفاوت انجام شده بر روي ماده اي يكسان نيز ممكن است نتايج متفاوتي ..داشته باشد كه بستگي به دماي نمونه و سرعت بارگذاري دارد. با اين وجود مي توان در ميان نمودارهاي تنش - كرنش گروههاي مختلف مواد، مشخصه هاي مشتركي را تشخيص داد و بر اساس اين مشخصه ها مواد مختلف را به دو گروه اصلي تقسيم بندي كرد :
1 – مواد شكل پذير (نرم) 2 - مواد شكننده (ترد)
 
دانلود گزارش کار مقاومت مصالح
مواد شكل پذير مانند فولاد ساختماني با قابليت تسليم شدن در دماهاي عادي مشخص مي شوند، وقتي نمونه در معرض بار افزايش يابنده قرار مي گيرد، ابتدا طولش بطور خطي و با آهنگي بسيار آهسته با بار افزايش مي يابد. از اين رو قسمت اول منحني تنش - كرنش، خطي مستقيم با شيبي تند است. اما پس از اينكه تنش به مقدار بحراني «σy » مي رسد، نمونه با افزايش نسبتاً كم بار اعمال شده، تغيير شكل زيادي مي دهد. اين تغيير شكل ناشي از لغزيدن ماده در امتداد سطوح مايل  است و بنابراين به طور عمد ناشي از تنشهاي برشي است. وقتي كه بار به مقدار ماكزيمم معيني مي رسد، قطر قسمتي از نمونه در اثر ناپايداري موضعي شروع به كاهش مي كند، اين پديده را «باريك شدن» مي نامند.
پس از شروع باريك شدن، كافي است بارهاي كوچكي به نمونه وارد شود تا افزايش طول بيشتري بدست آيد، تا اينكه در نهايت نمونه گسيخته شود. مي بينيم كه گسيختگي در سطحي مخروطي اتفاق مي افتد كه با سطح اوليه نمونه زاويه تقريباً 45 درجه مي سازد. اين موضوع نشان مي دهد كه بطور عمده برش باعث گسيختگي مواد شكل پذير مي شود. تنش «σy » متناظر با شروع تسليم را «استحكام تسليم» ماده، تنش « σu » متناظر با ماكزيمم بار وارد شده به نمونه را «استحكام نهايي» و «σb » متناظر با گسيختگي را «استحكام شكست» مي نامند. مشخصه مواد شكننده مانند چدن، شيشه و سنگ اين است كه گسيختگي آنها بدون تغيير قابل توجهي در آهنگ افزايش طول اتفاق مي افتد. بدين ترتيب در مواد شكننده تفاوتي ميان استحكام نهايي و استحكام شكست وجود ندارد. همچنين كرنش مواد شكننده در لحظه گسيختگي بسيار كوچكتر از مواد شكل پذير است. شكلهاي زير نمودارهاي تنش  كرنش براي مواد نرم و ترد مي باشند.
 
البته لازم به ذكر است كه براي بدست آوردن «σy » بر روي نمودار تنش - كرنش براي مواد ترد به اين صورت عمل مي كنيم كه 0.2 درصد از مقدار كرنش كل را مشخص كرده و خطي موازي با نمودار (كه مقداري از آن حالت خطي دارد) رسم مي كنيم. نقطه تلاقي نمودار و خط «σy » خواهد بود.
 
دستگاه آزمايش :
دستگاه آزمايش كشش شامل يك جك مي باشد كه توسط دست كنترل مي شود و مي توان با افزايش فشار روغن، نيروي اعمالي به قطعه را افزايش داد. در كنار دستگاه اعمال نيرو، دستگاهي وجود دارد كه مي تواند نيروي اعمالي به قطعه را ثبت كند. همچنين ريز سنجي به نمونه متصل شده است كه مي تواند تغيير طول نمونه تست را نشان دهد.
 
نحوه انجام آزمايش :
بارگذاري در ناحيه الاستيك انجام مي شود و تغييرات نيرو براي دقت بالاتر بايد بين 0.2 تا 0.5 كيلو نيوتن باشد. براي اينكار بايد دسته جك را در رنج حركتي آن به سه قسمت تقسيم كرد، بطوريكه دسته جك سه زاويه مساوي را از بالا تا پائين بپيمايد.
بعد از قرار دادن نمونه تست در دستگاه و محكم نمودن آن به دو فك دستگاه، بارگذاري را شروع مي كنيم تا بتوانيم گلويي شدن و تسليم و گسيختگي نمونه را ببينيم. نمونه آزمايش از جايي گسيخته خواهد شد كه در آن مقطع ضعيفتر است يعني پيوندهاي آن ضعيفتر است و نابجايي هاي مولكولي از همه جا بيشتر است. از نظر تئوري قطعه بايد تحت زاويه ْ45 گسيخته شود. در ضمن طول مؤثر ميله 5 برابر قطر ميله مي باشد.
هر عددي كه دستگاه براي نيرو نشان مي دهد در 500 ضرب مي كنيم تا نيرو بر حسب نيوتن بدست آيد و تغييرات طول را در 10 -2 ضرب مي كنيم تا مقدار آن بر حسب mm بدست آيد.
 
خواسته هاي آزمايش :
1 – تنش و كرنش را محاسبه نموده و منحني آن را رسم كنيد.
 
تمامی تصاویر و نمودار ها در فایل اصلی ثبت شده است.
 
نوشته شده توسط علی بهشتی
 
دانلود گزارش کار رشته برق , دانلود گزارش کار مقاومت مصالح , گزارش کار مقاومت مصالح کشش , دانلود گزارش کار با فرمت word  کشش و مقاومت مصالح , ازمایشگاه مقاومت مصالح , تصاویر ازمایشگاه مقاومت مصالح ,
 
روش دانلود فایل جامع :
 
1. کلیک گزینه خرید
 
2. پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
 
3. کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
 
4. دانلود فایل مورد نظر
 
 
 
قیمت : 10 هزار تومان
 

مهدی بنی حسن بازدید : 3534 جمعه 14 آذر 1393 زمان : 15:00 نظرات (0)

موضوع پایان نامه پایان‌نامه کارشناسی  گرایش قدرت

عنوان :دیجیتال کردن کنتور آب برای اولین بار
 
مقدمه:
با توجه به اینکه در عصر تکنولوژی زندگی میکنیم و میخواهیم در رفاه بیشتری باشیم بنابراین دیگر حتی قرائت کنتورها هم از راه دور شده است.
همانطور که میدانید کنتورهای برق دیجیتال و 3زمانه به بازار آمده اند و حال هم نسل جدید کنتورهای آب که به کنتورهای دیجیتال و قرائت از راه دور معروف هستند ظهور کرده اند.
همانطور که میدانید کنتورهای پیشین آب بطور مکانیکی کار میکنند که با فشار آب اعداد کنتور شروع به چرخش میکنند.حال اگر ما بخواهیم کنتورهای قرائت از راه دور را بسازیم در مرحله ی اول باید کنتورها را دیجیتال کنیم و سپس با نصب فرستنده و گیرنده و... کنتورها را ارتقا داده.
در این پروژه بوسیله ی سنسور IR که خود شامل یک فرستنده و گیرنده می باشد و مدار مربوطه میخواهم اعداد را روی LCD نمایش بدهم.
 
چکیده:
ما یک عدد کنتور آب در اختیار داریم که با عبور آب از داخل این کنتور اعداد بصورت مکانیکی شروع به گردش کرده وبا عبور یک متر مکعب آب از داخل کنتور عقربه ی آن یک دور کامل میچرخد.
همانطور که میدانید روش کار سنسور IR بدین گونه میباشد که فرستنده ی آن یک نور نامرئی ساطع کرده و اگر نور به صفحه ی سفید برخورد کند بازتاب شده و گیرنده آن را میگیرد و در غیر اینصورت بطور مثال اگر به صفحه ی مشکی برخورد کند نور جذب شده و دیگر بازتابی ندارد که گیرنده بخواهد آنرا بگیرد.ما هم از این خاصیت سنسور استفاده کرده و نصف صفحه ی کنتور را با رنگ  سفید کرده و سنسور را نصب میکنیم حال اگر عقربه که به رنگ مشکی میباشد از جلوی آن رد شود یک عدد به عددی که روی LCD میباشد اضافه میشود وبدین معنیست که یک مترمکعب آب از داخل کنتور عبور کرده است.(توجه داشته باشید که سنسور به نور حساس میباشد و باید آزمایش در محلی انجام شود که نور آفتاب زیاد نباشد)
 
وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری
دانشگاه 
دانشكده برق
 
پایان‌نامه کارشناسی 
گرایش قدرت
 
عنوان
دیجیتال کردن کنتور آب
 
نگارش
علی بهشتی
 
 
استاد راهنما
دکتر 
 
 
 
شهریور 1393
 
 
فهرست مطالب:
مقدمه..............................................................................................................4
چکیده..............................................................................................................5
طریقه ی راه اندازی مدار......................................................................................6
توضیح راجع به چگونه کار کردن سنسور ای ار......................................................... 8
سنسور های مادون قرمز 9………………………………………………………………………………IR
رگولاتور............................................................................................................12
توضیح اجمالی راجع به میکروکنترلر A8ATMEGA.........................................................18
کریستال...........................................................................................................23
تقویت کننده های عملیاتی..................................................................................26
33….….… ...............................................................................…………………..LCD
معرفي آي سي 38…...……………………………………………..………………………..LM358 
40…….…..……………………………………………………….…………………………………PCB
تفاوت پتانسیومتر و رئوستا42……………………………………………………………………………
توضیح در مورد مقاومت و مشخص کردن مقدار آن....................................................45
خازنها و روش خواندن ظرفیت آنها.........................................................................52
توضیح جامع در مورد 8Atmeg………………………
مدارهای استفاده شده.......................................................................................80
قطعات استفاده شده در مدارها............................................................................87
برنامه ی مورد استفاده شده................................................................................88
منابع.................................................................................................................93
 
 
طریقه ی راه اندازی مدار:
2سیم سیاه وسفید مدار را بترتیب به سرهای منفی و مثبت منبع ولتاژمان که 12 ولت و DC میباشد وصل میکنیم(توجه داشته باشید که اگر پلاریته ها اشتباه وصل شود باعث آسیب دیدن مدار میشود)
حال رگولاتور ولتاژ 12 ولت را به 5 ولت تبدیل میکند چون با توجه به datasheet مربوط به LCD  و میکرو و سنسور و... این قطعات با ولتاژ 5 ولت کار میکنند(توجه داشته باشید که میتوان رگولاتور را از مدار حذف کرد و بجای آن مدار را به منبع 5 ولت وصل کرد ولی باوجود رگولاتور مطمئن هستیم که 5 ولت خالص به قطعات میرسد نه کمتر یا بیشتر!)
LCD به میکرو متصل میباشد و کنار میکرو یک کریستال قرار دادیم تا منبع Clock ما شود و برای کارکردن میکرو به آن پالس اعمال کند که کریستال مدار ما منبع تولید پالس 8 مگاهرتز میباشد.از طرف دیگر ما یک پتانسیومتر و یک آپ امپ داریم که کار آپ امپ مقایسه کردن میباشد تا بنابر اینکه سنسور چه رنگی را دیده به میکرو فرمان دهد که عدد روی LCD تغییر کند یا خیر.
کار پتانسیومتر در این مدار تغییر حساسیت میباشد که آپ امپ بسته به آن حساسیت برای ما کار مقایسه کردن را انجام میدهد.
(شکل01)
if output>-       result:5v
if output<-       result:0v
حساسیت این منفی که در بالا گفته شد را با پتانسیومتر کم یا زیاد میکنیم و حال روی 2.5 ولت تنظیم شده است.
 
 
 
 
توضیح راجع به چگونه کار کردن سنسور IR:
همانطور که گفتیم سنسور IR از یک فرستنده و گیرنده تشکیل شده است که در فرستنده نور نامرئی ساطع شده و گیرنده شامل یک ترانزیستور میباشد.حال اگر ترانزیستور روشن شود یعنی گیرنده نور بازتاب شده را دریافت کرده و این بدین معنیست که سنسور نور سفید را دیده و خروجی صفر میباشد و اگر ترانزیستور خاموش باشد یعنی نوری برای بازتاب نبوده پس سنسور رنگ سیاه را دیده و خروجی یک میباشد(خروجی یک میباشد یعنی خروجی 5 ولت شده و این یک "یک" منطقی است)
  
(شکل02)
 
دانلود پایان نامه رشته برق قدرت الکترونیک و کنتور اب
این پایان نامه برای اولین بار در ایران طراحی شده و بیش از 700 هزار تومان  هزینه برای طرح ریزی ان اجرا شده که توسط دوست عزیزم مهندس علی بهشتی طراحی شده.
طراح و نویسنده:مهندس علی بهشتی.
 
تمامی مدار ها و توضیحات در فایل اصلی موجود است.
 
دانلود پایان نامه رشته برق کنتو اب دیجیتالی , دانلود پروژه رشته برق قدرت ,  کنتور برق دیجیتالی ,  دانلود پایان نامه  کنتور برق دیجیتالی, دانلود پروژه و پایان نامه رشته برق , روش ساخت کنتور برق دیجیتالی , 
 
روش دانلود فایل :
 
1. کلیک گزینه خرید
 
2. پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
 
3. کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
 
4. دانلود فایل مورد نظر
 
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 3412 شنبه 19 مهر 1393 زمان : 12:01 نظرات (1)

موضوع: پاورپونت افات مهم گیاهی 

بررسی افات و حشرات  مهم گندم -جو- برنج - یونجه - لوبیا -ذرت و دیگر افات مهم گیاهی به همراه تصاویر مربوطه

خلاصه:

  • گیاهان زراعی

    گیاهان زراعی بسیار متنوع بوده و در عملیات زراعی نیز تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند. 
    به طور کلی گیاهان زراعی را می توان به صورت های مختلفی از جمله بر اساس خصوصیات گیاهشناسی و تکاملی ، هدف تولید و مورد مصرف ، طول عمر گیاه ، نیازهای محیطی و شرایط مطلوب رشد، عملیات زراعی و غیره گروه بندی نمود. 
    گیاهان زراعی به رده ی نهاندانگان تعلق دارند. مجموعه ای از گونه های که در بعضی خصوصیات مشترک هستند یک جنس گیاهی را تشکیل می دهند.
    در طبقه بندی علمی ، هر گیاه را با اسم گونه و جنس آن مشخص می سازند.به همین جهت این سیستم نامگذاری را دو اسمی نیز گویند. مثلا نام علمی گندم نان Triticum aestivum می‏باشد. Triticum مشخص جنس وaestivum مشخص گونه گندم نان است.
    در این گروه بندی نوع محصول تولید شده و نحوه ی مصرف آن مورد نظر است و چون یک محصول با اهداف مختلفی تولید میشود ممکن است در چند گروه قرار گیرد.
    1- غلات: گیاهانی  از تیره گرامینه که به منظور تولید دانه کشت میگردند. مصرف تغذیه انسان یا دام می رسد مثل گندم، جو ... دانه ی این گیاهان از نظر نشاسته غنی و از لحاظ پرتئین نسبتا فقیر می باشد.
    2- حبوبات: گیاهانی از تیره ی بقولات هستند که برای تولید دانه کشت می شوند. دانه ی حاصله عمدتا به مصرف انسان می رسد مثل لوبیا، نخود و .... دانه های حبوبات از نظر پرتئین غنی می باشند.
    3- گیاهان روغنی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند روغن گیری از دانه مثل پنبه، کتان ، لوبیای روغنی و ....
    4- گیاهان علوفه ای: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که جهت استفاده از قسمت های هوایی ( به صورت تازه ،خشک و یا سیلو شده) در تغذیه ی دام کشت می گردند. مانند ذرت علوفه ای ، علف سودان و....
    5- گیاهان ریشه ای: گیاهانی که برای استفاده از ریشه ی غده ای کشت می گردند، مانند چغندر، شلغم و ....
    6- گیاهان لیفی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که برای استفاده از الیاف آنها کشت می گردند. این الیاف ممکن است از پوست دانه (مانند پنبه) و یا از فیبرهای مستجات آوند آبکشی اولیه (مانند کتان و کنف)
    7- گیاهان غده ای : گیاهانی که برای استفاده از ساقه ضخیم و زیرزمینی کشت شده مانند سیب زمینی معمولی.
    8- گیاهان قندی: گیاهانی که قندگیری از عصاره ی شیرین آنها انجام می شود مثل نیشکر و چغندر قند.
    9- گیاهان دارویی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که به منظور استفاده از مواد مخدر آنها و یا تهیه ادویه کشت می شوند مانند توتون ، قهوه، چای و .....
     
    دانلود پاورپونت افات و بیماری های گیاهی
     
    • بررسی گیاهی زراعی

     

    • گروه بندی گیاهان زراعی

     

    • بررسی افات گیاهی

     

    • بررسی سن گندم Eurygaster integriceps به همراه تصاویر

     

     

    • بررسی سوسک سیاه گندم به همراه تصاویر

     

    • بررسی افات مهم جو

     

    • بررسی افات ذرت           شب پره زمستانی     Agrotis segetum

     

    • افات مهم چقندرقند  اگروتیس، ملخ صحرایی و برخی شته ها و برگ خوار چغندر قند   Spodoptera exigua  به همراه تصاویر

     

    • بررسی کامل  نام فارسی به همراه تصاویر لارو حشره و بالغ  : کرم قوزه پنبه نام علمی: Heliothis armigera

     

    •  افات مهم برنج  به همراه تصاویر
    1. ​بررسی کامل کرم ساقه خوار برنج
    2. بررسی کامل شب پره تك نقطه اي برنج Mythimna unipuncta 

     

    • افات یونجه
    1. سرخرطومی برگ یونجه Hypera postica 
    2. سر خرطومی ریشه یونجه

     

    • افات مهم لوبیا
    1. مگس لوبیا Hylemyia cilicrura Rondani به همراه تصاویر

    با تشکر از مهندس علیرضا صادقی معین که این فایل را در اختیار ما قرار دادند.

    قالب فایل :پاورپونت قابل ویرایش توسط شما --- تعداد صفحات : 46 صفحه

     

    روش دانلود فایل :
     
    1. کلیک گزینه خرید
     
    2. پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
     
    3. کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
     
    4. دانلود فایل مورد نظر
     

قیمت : 3 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 5371 چهارشنبه 16 مهر 1393 زمان : 11:48 نظرات (0)

امروز میخوام نکاتی را در مورد گاوداری و پرواربندی ان بنویسم.

من مهدی بنی حسن مهندس کشاورزی علوم دامی هستم که افتخار دارم تجربیات خودم را در زمینه علوم دامی با شما عزیزان به اشتراک بگذارم.

خب.اول باید از توجیح اقتصادی ان شروع کنم.ببیند هر کاری یه سودی داره.وقتی میبینید این هم گاوداری صنعتی و سنتی پرواربندی گوساله در ورامین و دیگر نقاط ایران موجوده و دارن فعالیت میکنن پس سود داره .کسی خدای نکرده عقلش ناقص نیست بیاد بیخودی کار کنه.

حتما برای شروع کار از چند نفر پرسیدین و پیش چند نفر رفتین و به شما میگن تو این کارو شروع نکنین.همش ضرره.

خب اقا اگه ضرره پس چرا خودشون دارن انجام میدن.پس توجه کنید سه عامل باعث میشه که این حرف هارو به شما میزنن.

1)  بحث حسادت. و چشم ندارن ببینن کسی تو این کار بره و دست زیاد بشه.

2)  یک عده که منظورشون از سود , سود چند برابری و به کم قانع نیستن.

3) یک عده به دلیل نا اگاهی و جیره نا مناسب و از بی تجربگی دچار شکست میشن.خب این زیاد شایع هست.برای شروع هرکاری باید تجربه داشت و از افراد با تجربه استفاده کرد.

خب میریم سراغ نکات اولیه:

1) مهمترین نکته این است که گوساله خود را یک دست انتخاب کنید.از یک جا.طوری نباشد ده تا از این گاوداری ه تا از اون.30 تا از شمال .30 تا از شرق.این باعث افزایش بیماری و تلفات میشه.

2) حتما گوساله های خودرا از گاوداری های شیری که اقدام به فروش گوساله نر میکنن خرید کنید.نکته مورد توجه هم این که حتما باید کلیه نکات بهداشتی  و درمانی در ان مدت رعایت شده باشد.

3) نژاد اصیل مثل هلشتاین بین 12 تا 13 ماه طول میشکه تا پروار بشه.اگر میخواهید 8 تا 10 ماهه طول پروار را پایان دهید از بهترین نزاد های دورگ موجود در مشور استفاده کنید.

4) حداکثر افزایش وزن روزانه دام به طور معمول با جیره مناسب بین 1.2 تا 1.8 کیلو گرم.میباشد.پس بیشتر از این انتظار نداشته باشید.واگر از ایم مقدار کمتر شد به فکر چاره باشین.

5)  اگر سرمایه شما کم هست بهتره برین سراغ گاوداری شیری.چون در پرواربندی بازگشت سرمایه بعد یک سال بوده و و تمام خرج و مخارج این یک سال باید از جیب بزارین.طوری نباشه بعد 5 ماه دیگه سرمایه نداشته باشین و در بین راه بمونین. برای اشنایی با گاوداری شیری میتونین در لینک زیر کلیک کنید  دانلود

6)  حتما دام های خودتونو قبل هر اقدامی از سلامت انها توسط دامپزشک مطلع بشین.
6)  در ابتدای پرواربندی از شربت های ضد انگل استفاده کنید
 
خب میریم سراغ بحث جیره.همانطور هم که میدونید جیره یکی از پرهزینه ترین اقلام در هزینه های پرواربندی هست.
حدودا 60 درصد هزینه پروار در مبحث جیره و تغذیه  مصرف میشه.پس دقت کنید بهترین و ارزانترین و با کیفیت ترین جیره را بخرین.
بهتره هم هست جیره را 60 40 تقسیم کنید.یعنی 60 درصد کنسانتره و 40 درصد علوفه.این روش بهترین پروار را برای شما به ارمغان میاره.
که در این تقسیم بندی : 
کاه یونجه چاودار یولاف شبدر در بخش علوفه و جو گندم ذرت کنجاله سویا و مواد سیلویی در قسمت کنسانتره قرار میگیرند.
این نکته را توجه کنید که حتما غذا باید در سه نوبت و به طور مخلوط و میکس شده برای دام محیا شود.طوری که دام امکان جدا کردن جیره را نداشته باشد.این باعث تامین کلیه مواد مورد نیاز دام شده و باعث افزایش بازده به بهترین شکل موجود میشود.
 
 
 
 
اینم درصد جیره برای تقسیم:
 
 
جدول شماره 2 : مشخصات و خصوصیات جیره غذایی گوساله در دوره های مختلف پرواربندی
سن شروع
3 تا 4 ماه
6 تا 7 ماه
13 تا 14 ماه
خاتمه دوره
6 تا 7 ماهگی
13 تا 14 ماهگی
تا پایان دوره پروار
درصد کنسانتره در جیره
50 تا 60
60 تا 70
70 تا 90
درصد پروتئین جیره
14 تا 15
13 تا 14
12 تا 13
درصد TDN جیره
70
75
80
افزایش وزن روزانه
800 تا 900 گرم
900 تا 1200 گرم
بیش از 1200 گرم
 
محاسبه جیره:
یکی از مهم ترین نکته در مبحث جیره این است که بتوانیم جیره ای به گاو بدهیم که بیشترین کارایی در قبال کمترین هزینه را داشته باشد.
در جیره میتوان از یونجه خشک-سیلوی ذرت-جو-ذرت-تفاله چقندرقند-کنجاله تخم پنبه-کاه گندم-سبوس گندم-دی کلسیم فسفات و نمک استفاده کرد.که میزان درصد استفاده از هریک را در ادامه خواهم گفت.
حال به برخی از محدودیت های مواد خوراکی در جیره اشاره می شود که در جیره نویسی از اهمیت زیادی برخوردار است.
یکی از مهمترین قسمت ها مبحث زمین .مجوز ها و ساختمان گاوداری میباشد که به طور کامل ان را شرح میدهم.
جهت شروع یک پروژه پرورش دام و صنایع وابسته، در مراحل ابتدائی نیاز به تهیه مکانی مناسب جهت احداث دامداری و سپس اخذ مجوزهای لازم از سازمان ها ی ذیربط می باشد که در متن زیر به طور کامل بیان گردیده است
 
اموزش پرواربندی گاو و گوساله به همرا جیره مناسب ان
 
زمين
 
مشخصات زمين مناسب جهت احداث
 
زميني كه جهت احداث ساختمانها و تأسيسات، توسط متقاضي و برابر ضوابط نظام دامپروري ارائه مي شود، مي تواند به يكي از شكلهاي زير باشد:
 
الف: زمينهاي سنددار
ب: زمينهاي استيجاري
ج: زمينهاي فاقد سند ( به شرط احراز مالكيت)
د: زمينهاي مشاع
ح: زمينهاي اصلاحات ارضي مفروزالرعيه
و: زمينهاي واگذاري از طريق هيأتهاي هفت نفره يا كميسيون مواد 31 يا 32 قانون واگذاري زمينهاي موات
 
انواع مجوزها
 
مجوزهايي كه به عنوان اجازه اشتغال، براي فعاليتهاي مختلف دامداري يا اداره كارخانجات و كارگاهها صادر مي شود.که در فایل دانلود کاملا ان را شرح داده ام.
 
محاسبه قیمت تمام شده هر کیولو گوشت در گوساله پرواری: جدول کامل در فایل اصلی
 
 
محاسبه قيمت تمام شده يك كيلو گرم گوشت گوساله پرواري(دور رگ ، اصيل)دريك واحد50راسي در استان قم
          اسفند 92
ظرفيت دامداري(جدول1)
ظرفيت دامداري محل دامداري تعداد دوره پروار در يك سال
50 دامشهر 1.3
           
تعداد ، وزن و درصد تلفات دام در هر دوره پرواري(جدول2)
شرح محاسبه
تعداد دام در هر دوره پروار(راس) 50
متوسط وزن هر دام در اول دوره پروار(كيلوگرم) 150
*(ريال)متوسط قيمت هر كيلو دام در اول دوره پروار 170,000
قيمت هر كيلو دام زنده در آخر دوره پروار(ريال)* 103,000
ارزش هر راس دام در اول دوره پروار(ريال) 25,500,000
درصد تلفات دام در طول دوره پروار 2
ارزش كل دام واحد 50 راسي 1,275,000,000
           
 
 
 
 

در لینک زیر می توانید جدیدترین طرح های توجیهی در زمینه گاو شیری و گوساله پرواری را مشاهده و دانلود کنید :

دانلود طرح توجیهی گوساله پرواری و گاو شیری

 
 

تعداد صفحات : 40

درباره ما
Profile Pic
دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 592
  • کل نظرات : 739
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 3390
  • آی پی امروز : 127
  • آی پی دیروز : 326
  • بازدید امروز : 930
  • باردید دیروز : 2,472
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 8,009
  • بازدید ماه : 8,009
  • بازدید سال : 371,972
  • بازدید کلی : 6,042,292