loading...

دانلود رایگان طرح توجیهی

دانلود طرح توجیهی مرغداری گاوداری پرواربندی بره و گوساله

مهدی بنی حسن بازدید : 713 پنجشنبه 07 شهریور 1398 زمان : 14:13 نظرات (0)

طرح توجیهی و بررسی سود پرورش شترمرغ 150 قطعه ای پرواری سال 1398 :

ابتدایی ترین مرحله جهت شروع کار و سرمایه گذاری در پرورش شترمرغ پرواری انتخاب زمین ، نقشه برداری ، موافقت اصولی ، پروانه تاسیس و پروانه بهره برداری می باشد که تمامی این مراحل زیر نظر سازمان نظام مهندسی و جهاد کشاورزی می باشد.

متقاضی ابتدا باید مقدار زمینی که در طرح امده است را معرفی کند ، سپس با بازدید کارشناسان نظام مهندسی از نظر حریم ، و شرایط محیطی بررسی شده تا ابتدایی ترین مرحله یعنی تایید زمین مشخص شود.بهتر است زمین مورد نظر دارای سند ششدانگ و یا مشاع با رضایت اعضای آن باشد.در غیر این صورت می تواند درخواست از امور اراضی و منابع طبیعی جهت اخذ زمین مورد نظر درخواست کرد.

احداث جایگاه شترمرغ پرواری نسبت به دامداری ها و سایر سازه های اطراف مثل کارخانه ها ، روستا ، جاده و سایر قسمت ها حریم بهداشتی دارد که باید توسط سازمان نظام مهندسی مشخص شود که ما در این طرح توجیهی جهت اشنایی شما با حداقل فاصله جایگاه پرورش شترمرغ نسبت به سایر صنایع و مشاغل جدول حریم ها را  اورده ایم.با ما همراه باشید با طرح توجیهی پرورش شترمرغ 150 قطعه ای .

 

 

مقدمه ای از پرواربندی شترمرغ :

گسترش صنعت پرورش شترمرغ از آفريقاي جنوبي به ساير نقاط جهان نشان داد که توسعه اين صنعت از سطوح پايين آغاز و باعث ايجاد بازارهاي جديد و توليدات بيشتر گرديده است.

اگر تا چند دهه گذشته ارزش اين پرنده بيشتر معطوف به پر و جنبه هاي تزئيني آن مي گرديد امروزه و با توجه به افزايش سطح دانش عمومي و تخصصي در مورد محصولات گوناگون اين پرنده توليدکنندگان و مصرف کنندگان توجه ويژه اي به شترمرغ بعنوان توليدکننده گوشت قرمز با کيفيت بالا و متضمن سلامتي مصرف کنندگان معطوف داشته اند که با توجه به خواص ويژه غذايي خود و نداشتن مشکلات ساير دامها مي تواند نقش به سزايي را در توليد گوشت قرمز سالم و کاملاً مطمئن جهت تامين نيازهاي غذايي مردم جهان بعهده گيرد.

البته لازم به ذکر است که بعلت جوان بودن اين صنعت اطلاعات زيادي در خصوص نحوه نگهداري و پرورش آن در دسترس نمي باشد در حاليکه بايستي اين صنعت را از جهات بسياري مانند پرورش و توليد و جنبه هاي ژنتيکي و اصلاح نژادي، رفتارشناسي، تجهيزات مورد نياز و ... مورد بررسي قرار داده و کمبودهاي آنرا توسط تحقيقات علمي انجام گرفته برطرف نمود تا بدين ترتيب شاهد برطرف شدن مشکلات موجود و ارائه تکنيکهاي پرورشي کار آمد باشيم تا بتوان بدنبال آن به بيشترين ميزان برگشت سرمايه و کمترين ريسک سرمايه گذاري دست يابيم که اين امر نيازمند وجود ارتباطات و روابط گسترده پرورش دهندگان با يکديگر و با انجمنهاي علمي تحقيقاتي بازرگاني مي باشد .

خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 1,451,885,669
سرمایه گذاری ثابت 1,130,616,750
سرمایه درگردش 321,268,919
نرخ بازدهی 20.67
دوره بازگشت سرمایه 4.84
نقطه سر به سر 31.70
نوع تولید گوشت 

 

محصولات شترمرغ :

در ذیل به معرفی محصولات قابل فروش  می پردازیم که البته تعدادی از انها در نگهداری شترمرغ به شکل توام و مولد امکان پذیر است

 چرم شترمرغ :

چرم شتر مرغ بعنوان با ارزش ترین محصول این حیوان می باشد. از پوست شتر مرغ چرمی با كیفیت بالا و قابل قیاس با چرم تمساح و فیل بدست میآید. چرم شتر مرغ نرم بوده و وجه تشخیص آن وجود نقاط مربوط به فولیكولهای ساقه پر می باشد.

 پر شترمرغ :

از پرها برای تزیین لباس استفاده میشود و پرهای دیگر كه از كیفیت نا مرغوب برخوردارند به دلیل داشتن خواص الكترواستاتیك در ساخت گردگیر استفاده می شود.

محصولات دیگر شترمرغ :

– فروش تخمهای نطفه دار و مصرف خوراكی تخم های بدون نطفه
– نقاشی و حكاكی بر روی پوسنه تخم ها و تولید اشیاء تزیینی
– شتر مرغها ازلحاظ جذب توریست ارزش زیادی دارند.

البته تعدادی از محصولات بالا فقط در پرورش به طور توام و مولد امکان پذیر است .

 گوشت شترمرغ :

گوشت شتر مرغ یكی از كم چربی ترین نوع گوشت قرمز است و خواص آن عبارت است از :
-كم چربی بودن(كمتر از 1/1 درصد)
-پایین بودن كلسترول
-بالا بودن میزان پروتئین
-تردی زیاد
-واكنش مطلوب نسبت به ادویه جات

گوشت شترمرغ و خواص آن :

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.

نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.

به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی ، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی می باشد.

همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.

این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب بسیار خوبی برای بیماران قلبی– عروقی و سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.
گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و لذا برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود.به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصری مانند روی و منیزیم را داراست.

علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به میزان بسیار چشمگیری ترد بوده و از قابلیت هضم استثنائی برخوردار است، طوری که 90 درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد. در صورتی که گوشت مرغ و گاو 87 درصد قابلیت هضم دارند.

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

کلیک بر گزینه خرید.
پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
مشاهده و دانلود فایل پس از پرداخت
ارسال یک نسخه به ایمیل شما

خرید و دانلود آنی طرح توجیهی شترمرغ پرواری 150 قطعه ای سال 98 در تعداد 36 صفحه با فرمت ورد و پی دی اف

مبلغ ۲۰۰ هزار تومان

مبلغ 50 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )

 

مهدی بنی حسن بازدید : 877 چهارشنبه 06 شهریور 1398 زمان : 1:04 نظرات (0)

مشخصات فني طرح توجیهی پرورش شترمرغ  :

 
پرورش شترمرغ پرواری یکی از حرفه هايي است كه به منظور گوشت قرمز انجام می شود. اين پروژه بر اساس ظرفيت  100 قطعه شترمرغ پرواری در هر دوره طراحي شده متقاضي پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش شترمرغ پروارشده  قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده ودرآمد سالانه كسب نمايد  .
 
لازم به ذکر است که بعلت جوان بودن اين صنعت اطلاعات زيادي در خصوص نحوه نگهداري و پرورش آن در دسترس نمي باشد در حاليکه بايستي اين صنعت را از جهات بسياري مانند پرورش و توليد و جنبه هاي ژنتيکي و اصلاح نژادي، رفتارشناسي، تجهيزات مورد نياز و ... مورد بررسي قرار داده و کمبودهاي آنرا توسط تحقيقات علمي انجام گرفته برطرف نمود تا بدين ترتيب شاهد برطرف شدن مشکلات موجود و ارائه تکنيکهاي پرورشي کار آمد باشيم تا بتوان بدنبال آن به بيشترين ميزان برگشت سرمايه و کمترين ريسک سرمايه گذاري دست يابيم که اين امر نيازمند وجود ارتباطات و روابط گسترده پرورش دهندگان با يکديگر و با انجمنهاي علمي تحقيقاتي بازرگاني مي باشد .
 

جزییات طرح توجیهی شترمرغ  100  قطعه ای  :

 
کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
موضوع فایل : طرح توجیهی پرورش و پرواربندی شترمرغ 100 قطعه ای 
سال تهیه و تدوین : 1398
قالب و فرمت فایل : ورد و پی دی اف (قابل ویرایش )
تعداد صفحات : 36 صفحه ورد
 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی شترمرغ 100 قطعه ای  نوشته شده توسط این سایت :

جهت ارایه به بانک و گرفتن وام
جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
جهت بررسی هزینه های احداث مزرعه پرورش شترمرغ پرواری 100 قطعه ای
جهت بررسی سود و درامد پرورش شترمرغ پرواری 100 قطعه ای
جهت ارایه به دانشگاه
و سایر موارد.
 

بررسی سود و خلاصه طرح توجیهی پرورش شترمرغ 100 قطعه ای :

 
خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 976,551,850
سرمایه گذاری ثابت 742,014,000
سرمایه درگردش 234,537,850
نرخ بازدهی 20.19
دوره بازگشت سرمایه 4.95
نقطه سر به سر 36.16
نوع تولید گوشت 
 
 
طرح توجیهی شترمرغ پرواری 100 قطعه ای را در سال 98 با توجه به نیاز متقاضیان ، و سرمایه گذاران در سال 98 توسط مهندس مهدی بنی حسن ( کارشناس دام و طیور ) تهیه  و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم.در این طرح توجیهی به بررسی زمین مورد نیاز ، هزینه های احداث جایگاه ، خرید جوجه شترمرغ و خوراک مورد نیاز آن ، نمونه جدول جانمایی جایگاه پرورش شترمرغ ، همچنین نمونه جیره و برنامه واکسن در یک فایل با فرمت ورد و پی دی اف در تعداد 36 صفحه تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم.
 
ابعاد جایگاه طبق بخش نامه های سازمان نظام مهندسی و جهاد کشاورزی درج شده است. با ما همراه باشید با طرح توجیهی پرواربندی شترمرغ 100 قطعه ای .
 
 
 

فهرست طرح توجیهی پرورش و پرواربندی شترمرغ 100 قطعه ای :

 
 
کلیات طرح
 
 
مقدمه
 
 
جدول زمانبندی
 
 
حریم بهداشتي مركز نگهداري و پرورش شترمرغ با اماكن دامي و صنایع وابسته به دام
 
 
حداقل فاصله جایگاه پرورش شترمرغ نسبت به سایر صنایع و مشاغل
 
 
اهمیت اقتصادی :
 
 
مشخصات فنی طرح
 
 
ب) سرمایه گذاری طرح .
 
 
ب.۲) ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز
 
 
.۳) خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات :
 
 
ب ۴) تاسیسات موجود و مورد نیاز
 
 
ب ۵)وسائط نقلیه
 
 
ب ۶)تجهیزات اداری و خدماتی
 
 
ب۷)سایر اقلام سرمایه ای
 
 
سرمایه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید.
 
 
الف –۶ ) مخارج پیش از تولید:
 
 
خلاصه سرمایه گذاری طرح :
 
 
منابع تامین سرمایه
 
 
پیش بینی زمان تولید :
 
 
هزینه مواد اولیه
 
 
حقوق و دستمزد
 
 
هزینه سوخت و انرژی و ارتباطات
 
 
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
 
 
هزینه های سالانه طرح
 
 
جدول هزینه های ثابت و متغییر
 
 
سود آوری سالانه طرح
 
 
نقطه سر به سر
 
 
نرخ بازده میانگین ۵ سال
 
 
دوره بازگشت سرمایه
 
 
نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد
 
 

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد طرح توجیهی پرورش شترمرغ :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان   20.19  درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.
 
 
 
 
 
 

توجيه اقتصادي طرح توجیهی شترمرغ پرواری :

 
 
همانگونه كه در جدول فوق آورده شده سود خالص طرح در سال دوم   177,608,365  تومان   مي باشد كه در سالهاي  بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.
 
 
روش دانلود فایل طرح توجیهی :
 
کلیک بر گزینه خرید.
پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
کلیک بر بازگشت به سایت پذیرنده
دانلود فایل مورد نظر
 
خرید و دانلود آنی طرح توجیهی پرواربندی شترمرغ 100 قطعه ای سال 98 در تعداد 36 صفحه با فرمت ورد
 
مبلغ ۲۰۰ هزار تومان
 
مبلغ 50 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )
 
 
مهدی بنی حسن بازدید : 1042 یکشنبه 30 تیر 1398 زمان : 13:25 نظرات (0)

چرا پرورش گاومیش؟

طبق آمار فائو در سال ۲۰۰۰ تعداد گاومیش جهان ۱۵۸ میلیون راس بود که حدود ۱۵۳ میلیون آن در قاره آسیا و بقیه در سایر نقاط دنیا زندگی می‌کنند. گاومیش در بسیاری از کشورهای جهان یافت می‌شود ولی مهم‌ترین محل پرورش آن قاره آسیا و بخصوص شبه قاره هند است.

گاومیش در اقتصاد بسیاری از کشورها جایگاه ویژه‌ای دارد و تعداد و پراکندگی جغرافیایی آن هر سال در حال افزایش است از این حیوان برای شخم زدن مزارع بارکشی حمل و نقل کارهایی مانند آن استفاده می‌شود. در ایتالیا بیش از ۱۰۰ هزار گاومیش شیرده وجود دارد که در مجتمع‌های صنعتی نگه‌داری می‌شود. پنیر موزارلا از شیر این حیوان تهیه می‌شود.

دارای قدرت و توان بیشتری برای تحمل شرایط سخت می‌باشد علاقه زیادی به آب تنی و توقف در آب دارد و آب گل‌آلود را ترجیح می‌دهند. طبق آمار سال ۱۳۸۸ جمعیت گاومیش در ایران ۴۵۹ هزار راس بوده‌است.

 

مشخصات فني طرح توجیهی گاو میش 50 راسی :

پرورش گاومیش یکی از حرفه هايي است كه به منظور توليد شیر وگوشت قرمز انجام می شود. اين پروژه بر اساس ظرفيت 50 راس گاومیش طراحي شده متقاضي پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش شیر و گوساله نر تلیسه آبستن گاومیش حذفی و کود دامی قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده و درآمد سالانه كسب نمايد .

 

طرح توجیهی گاومیش 50 راسی سال 98 :

طرح توجیهی گاومیش به ظرفیت 50 راسی را با توجه به درخواست کاربران ، کارافرینان و سرمایه گذاران جهت احداث یک دامداری گاو میش 50 راسی جهت اخذ وام و تسهیلات بانکی همچنین بررسی هزینه های ثابت و سرمایه در گردش توسط مهندس مهدی بنی حسن کارشناس دام و طیور تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم.در این طرح توجیهی به بررسی زمین مورد نیاز ، ساخت جایگاه ،هزینه آن و ابعاد آن طبق استاندارد جهاد کشاورزی و ماشین الات مورد نیاز لازمه ، هزینه تاسیسات و نقلیه ، خوراک و خرید گاومیش ، حقوق و سوخت تعمیرات و استهلاک ، نرخ بازدهی ، دوره بازگشت سرمایه و نقطه سر به سر پرداخته ایم.با ما همراه باشید با طرح توجیهی گاومیش 50 راسی.

 

 

خلاصه سرمایه گذاری طرح توجیهی گاومیش 50 راسی :

 

خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 2,410,583,738
سرمایه گذاری ثابت 2,248,130,000
سرمایه درگردش 162,453,738
نرخ بازدهی 20.97
دوره بازگشت سرمایه 4.77
نقطه سر به سر 109.27
نوع تولید گوشت، شیر و کود

 

 

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد پرورش گاومیش :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 20.97 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

بررسی سود و درامد پرورش گاومیش 50 راسی  :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده درامد در سال دوم 413,675,260تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

بررسی سود و سرمایه گذاری پرورش گاومیش :

 
پرورش گاومیش مانند پرورش بز سانن یکی از بهترین ها در زمینه تولید شیر از نظر کیفیت محسوب می شود که شیر آن چندبرابر شیر گاو ارزش اقتصادی داشته و مشتریان خاص خود را دارد.اصولا گاومیش ها نسبت به گاو مقاومت بیشتری به محیط و بیماری ها داشته و از تلفات کمتری برخوردار هستند.از نظر خوراک بسیار قانع بوده و تولید مناسبی نسبت به خوراک مصرفی دارد.
 
 
 

انواع فراورده گاومیش :

 

شیر گاومیش :

 گاومیش حدود ۶/۵٪ از کل شیر جهان را تأمین می‌کند. شیر گاومیش از نظر چربی از شیر گاو غنی‌تر و دارای ماده خشک کمتر و بین میزان درصد لاکتوز با شیر گاو متفاوت زیادی نسبت املاح شیر گاومیش و پروتئین شیر گاومیش از شیر گاو بیشتر است.
 
 

گوشت گاومیش : 

درصد گوشت و لاشه گاومیش به علت داشتن شکمبه حجیم و بزرگ، سر توپر و سنگین، درصد استخوان بیشتر، درصد چربی بیشتر در لاشه و کپل نسبتاً کم رشد و ضعیف و پوست ضخیم کمتر از درصد گوشت و لاشه گاو گوشتی است.
 
 

پوست گاومیش: 

گاومیش پوستی ضخیم دارد برای تهیه دستکش چرمی ضخیم و تسمه‌های چرمی، زیره کفش، زین اسب و چرم ضد آب استفاده می‌شود.
 
 
ضخامت موی گاومیش دو برابر گاو است و برای تهیه برس و قلم مو استفاده می‌شود.
 
 
تراکم مو در گاومیش نسبت به گاو کمتر است و با افزایش سن تراکم آن کمتر نیز می‌شود.
 
 

شاخ گاومیش :

 
برای تهیه دکمه شانه، دسته چاقو و چتر و عصا، آلات موسیقی و وسایل تزئینی استفاده می‌شود. در هندوستان در صنایع دستی استفاده می‌شود.
 
 

فضولات گاو میش : 

 
کود گاومیش از بهترین کودها برای حاصل‌خیزی زمین‌های زراعی و به ویژه پرورش قارچ است. در برخی روستاها از فضولات گاومیش برای تولید گرما به عنوان ماده سوختی استفاده می‌شود.
 
 
 

فهرست طرح توجیهی پرواربندی گاومیش 50 راسی  :

 
کلیات طرح
 
مقدمه
 
جدول زمانبندی
 
اهمیت اقتصادی :
 
اهداف :
 
مشخصات فنی طرح:
 
ب) سرمایه گذاری طرح .
 
ب.۲) ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز
 
.۳) خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات :
 
ب ۴) تاسیسات موجود و مورد نیاز
 
ب ۵)وسائط نقلیه
 
ب ۶)تجهیزات اداری و خدماتی
 
ب۷)سایر اقلام سرمایه ای
 
سرمایه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید.
 
الف –۶ ) مخارج پیش از تولید:
 
سایر اقلام سرمایه ای
 
خلاصه سرمایه گذاری طرح :
 
منابع تامین سرمایه
 
پیش بینی زمان تولید :
 
هزینه مواد اولیه
 
حقوق و دستمزد
 
هزینه سوخت و انرژی و ارتباطات
 
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
 
هزینه های سالانه طرح
 
جدول هزینه های ثابت و متغییر
 
سود آوری سالانه طرح
 
نقطه سر به سر
 
نرخ بازده میانگین ۵ سال
 
دوره بازگشت سرمایه
 
نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

 

 

جزییات طرح توجیهی گاومیش 50 راسی  :

کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
موضوع فایل : طرح توجیهی پرورش و نگهداری گاومیش 50 راسی
سال تهیه و تدوین : 1398
قالب و فرمت فایل : ورد و پی دی اف (قابل ویرایش )
تعداد صفحات : 37 صفحه ورد
 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی گاومیش 50 راسی نوشته شده توسط این سایت :

جهت ارایه به بانک و گرفتن وام
جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری گاومیش 50 راسی
جهت بررسی سود و درامد یک دامداری گاومیش 50 راسی
جهت ارایه به دانشگاه
و سایر موارد.

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :
 
۱٫کلیک بر گزینه خرید.
۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
۳٫مشاهده و دانلود فایل پس از پرداخت
۴٫ارسال یک نسخه به ایمیل شما
 
 
 
 
خرید و دانلود آنی طرح توجیهی گاومیش 50 راسی سال 98 در تعداد 37 صفحه با فرمت ورد 
 
مبلغ ۲۰۰ هزار تومان
 

 

مبلغ 50 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )

 

مهدی بنی حسن بازدید : 839 جمعه 28 تیر 1398 زمان : 2:19 نظرات (0)

مشخصات فني طرح توجیهی پرورش و نگداری 30 راس گاو میش :

پرورش گاومیش یکی از حرفه هايي است كه به منظور توليد شیر وگوشت قرمز انجام می شود. اين پروژه بر اساس ظرفيت 30 راس گاو میش طراحي شده متقاضي زمين مورد نظر را تهيه نموده و پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش شیر و گوساله نر تلیسه آبستن گاومیش حذفی و کود دامی قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده و درآمد سالانه كسب نمايد .
 
 

خلاصه سرمایه گذاری طرح توجیهی گاومیش 30 راسی سال 98 :

خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 1,448,679,569
سرمایه گذاری ثابت 1,348,329,000
سرمایه درگردش 100,350,569
نرخ بازدهی 20.10
دوره بازگشت سرمایه 4.97
نقطه سر به سر 115.80
نوع تولید گوشت، شیر و کود
 

بررسی سود و سرمایه گذاری مورد نیاز پرورش گاومیش 30 راسی :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 20.10 درصد  قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.
 

توجيه اقتصادي طرح گاو میش 30 راسی:

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده درامد در سال  دوم  235,468,368 تومان  مي باشد كه در سالهاي  بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.
 
 

فهرست طرح توجیهی پرواربندی گاومیش 30 راسی  :

 
کلیات طرح
 
مقدمه
 
جدول زمانبندی
 
اهمیت اقتصادی :
 
اهداف :
 
مشخصات فنی طرح:
 
ب) سرمایه گذاری طرح .
 
ب.۲) ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز
 
.۳) خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات :
 
ب ۴) تاسیسات موجود و مورد نیاز
 
ب ۵)وسائط نقلیه
 
ب ۶)تجهیزات اداری و خدماتی
 
ب۷)سایر اقلام سرمایه ای
 
سرمایه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید.
 
الف –۶ ) مخارج پیش از تولید:
 
سایر اقلام سرمایه ای
 
خلاصه سرمایه گذاری طرح :
 
منابع تامین سرمایه
 
پیش بینی زمان تولید :
 
هزینه مواد اولیه
 
حقوق و دستمزد
 
هزینه سوخت و انرژی و ارتباطات
 
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
 
هزینه های سالانه طرح
 
جدول هزینه های ثابت و متغییر
 
سود آوری سالانه طرح
 
نقطه سر به سر
 
نرخ بازده میانگین ۵ سال
 
دوره بازگشت سرمایه
 
نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

 

جزییات طرح توجیهی گاومیش 30 راسی  :

کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
موضوع فایل : طرح توجیهی پرورش و نگهداری گاومیش 30 راسی
سال تهیه و تدوین : 1398
قالب و فرمت فایل : ورد و پی دی اف (قابل ویرایش )
تعداد صفحات : 37 صفحه ورد
 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی گاومیش 30 راسی نوشته شده توسط این سایت :

جهت ارایه به بانک و گرفتن وام
جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری گاومیش 30 راسی
جهت بررسی سود و درامد یک دامداری گاومیش 30 راسی
جهت ارایه به دانشگاه
و سایر موارد.
 

بررسی سود و سرمایه گذاری پرورش گاومیش :

 
پرورش گاومیش مانند پرورش بز سانن یکی از بهترین ها در زمینه تولید شیر از نظر کیفیت محسوب می شود که شیر آن چندبرابر شیر گاو ارزش اقتصادی داشته و مشتریان خاص خود را دارد.اصولا گاومیش ها نسبت به گاو مقاومت بیشتری به محیط و بیماری ها داشته و از تلفات کمتری برخوردار هستند.از نظر خوراک بسیار قانع بوده و تولید مناسبی نسبت به خوراک مصرفی دارد.
 
 
 

انواع فراورده گاومیش :

 

شیر گاومیش :

 گاومیش حدود ۶/۵٪ از کل شیر جهان را تأمین می‌کند. شیر گاومیش از نظر چربی از شیر گاو غنی‌تر و دارای ماده خشک کمتر و بین میزان درصد لاکتوز با شیر گاو متفاوت زیادی نسبت املاح شیر گاومیش و پروتئین شیر گاومیش از شیر گاو بیشتر است.
 
 

گوشت گاومیش : 

درصد گوشت و لاشه گاومیش به علت داشتن شکمبه حجیم و بزرگ، سر توپر و سنگین، درصد استخوان بیشتر، درصد چربی بیشتر در لاشه و کپل نسبتاً کم رشد و ضعیف و پوست ضخیم کمتر از درصد گوشت و لاشه گاو گوشتی است.
 
 

پوست گاومیش: 

گاومیش پوستی ضخیم دارد برای تهیه دستکش چرمی ضخیم و تسمه‌های چرمی، زیره کفش، زین اسب و چرم ضد آب استفاده می‌شود.
 
 
ضخامت موی گاومیش دو برابر گاو است و برای تهیه برس و قلم مو استفاده می‌شود.
 
 
تراکم مو در گاومیش نسبت به گاو کمتر است و با افزایش سن تراکم آن کمتر نیز می‌شود.
 
 

شاخ گاومیش :

 
برای تهیه دکمه شانه، دسته چاقو و چتر و عصا، آلات موسیقی و وسایل تزئینی استفاده می‌شود. در هندوستان در صنایع دستی استفاده می‌شود.
 
 

فضولات گاو میش : 

 
کود گاومیش از بهترین کودها برای حاصل‌خیزی زمین‌های زراعی و به ویژه پرورش قارچ است. در برخی روستاها از فضولات گاومیش برای تولید گرما به عنوان ماده سوختی استفاده می‌شود.

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :
 
۱٫کلیک بر گزینه خرید.
۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
۳٫کلیک بر گزینه بازگشت به سایت پذیرنده
۴٫دانلود فایل
 
 
خرید و دانلود آنی طرح توجیهی گاومیش 30 راسی سال 98 در تعداد 37 صفحه با فرمت ورد
 
مبلغ ۲۰۰ هزار تومان
 
مبلغ 50 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1066 چهارشنبه 26 تیر 1398 زمان : 21:01 نظرات (0)

مشخصات فني طرح توجیهی پرورش و نگداری 20 راس گاو میش :

 
پرورش گاومیش یکی از حرفه هايي است كه به منظور توليد شیر وگوشت قرمز انجام می شود. اين پروژه بر اساس ظرفيت 20 راس گاو میش طراحي شده متقاضي زمين مورد نظر رابه مساحت 1520 مترمربع تهيه نموده وپس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش شیر و گوساله نر تلیسه آبستن گاومیش حذفی و کود دامی قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده و درآمد سالانه كسب نمايد .
 

بررسی سود و سرمایه گذاری پرورش گاومیش :

 
پرورش گاومیش مانند پرورش بز سانن یکی از بهترین ها در زمینه تولید شیر از نظر کیفیت محسوب می شود که شیر آن چندبرابر شیر گاو ارزش اقتصادی داشته و مشتریان خاص خود را دارد.اصولا گاومیش ها نسبت به گاو مقاومت بیشتری به محیط و بیماری ها داشته و از تلفات کمتری برخوردار هستند.از نظر خوراک بسیار قانع بوده و تولید مناسبی نسبت به خوراک مصرفی دارد.
 
 
طرح توجیهی گاومیش 20 راسی را با توجه به درخواست سرمایه گذاران ، متقاضیان و دامداران جهت بررسی سود و همچنین اخذ وام و تسهیلات بانکی توسط مهندس مهدی بنی حسن طبق ابعاد و اندازه های استاندارد جایگاه که توسط نظام مهندسی و جهادکشاورزی مشخص شده است تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کرده ایم.
 
در این طرح توجیهی پرورش و نگهداری گاومیش به بررسی کامل زمین مورد نیاز دامداری ، ساخت جایگاه و ابعاد مورد نیاز آن به همراه هزینه های آن ، ماشین الات و تاسیسات ، هزینه های خرید گاو میش خرید خوراک و سوخت ، حقوق نرخ بازدهی و دوره بازگشت سرمایه ، و به طور کلی به بررسی سرمایه ثابت و سرمایه درگردش یک طرح توجیهی گاومیش 20 راسی پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
 
 

خلاصه سرمایه گذاری طرح توجیهی گاومیش 20 راسی سال 98 :

 
خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 1,070,653,075
سرمایه گذاری ثابت 992,380,000
سرمایه درگردش 78,273,075
نرخ بازدهی 23.00
دوره بازگشت سرمایه 4.35
نقطه سر به سر 105.77
نوع تولید گوشت، شیر و کود
 
 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی گاومیش 20 راسی نوشته شده توسط این سایت :

جهت ارایه به بانک و گرفتن وام
جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری گاومیش 20 راسی
جهت بررسی سود و درامد یک دامداری گاومیش 20 راسی
جهت ارایه به دانشگاه
و سایر موارد.
 
 
 
 

فهرست طرح توجیهی پرواربندی گاومیش 20 راسی  :

 
کلیات طرح
 
مقدمه
 
جدول زمانبندی
 
اهمیت اقتصادی :
 
اهداف :
 
مشخصات فنی طرح:
 
ب) سرمایه گذاری طرح .
 
ب.۲) ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز
 
.۳) خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات :
 
ب ۴) تاسیسات موجود و مورد نیاز
 
ب ۵)وسائط نقلیه
 
ب ۶)تجهیزات اداری و خدماتی
 
ب۷)سایر اقلام سرمایه ای
 
سرمایه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید.
 
الف –۶ ) مخارج پیش از تولید:
 
سایر اقلام سرمایه ای
 
خلاصه سرمایه گذاری طرح :
 
منابع تامین سرمایه
 
پیش بینی زمان تولید :
 
هزینه مواد اولیه
 
حقوق و دستمزد
 
هزینه سوخت و انرژی و ارتباطات
 
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
 
هزینه های سالانه طرح
 
جدول هزینه های ثابت و متغییر
 
سود آوری سالانه طرح
 
نقطه سر به سر
 
نرخ بازده میانگین ۵ سال
 
دوره بازگشت سرمایه
 
نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد
 
 
 
 

جزییات طرح توجیهی گاومیش 20 راسی  :

 
کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
موضوع فایل : طرح توجیهی پرورش و نگهداری گاومیش 20 راسی
سال تهیه و تدوین : 1398
قالب و فرمت فایل : ورد و پی دی اف (قابل ویرایش )
تعداد صفحات : 37 صفحه ورد
 
 
 
 
 
روش دانلود فایل طرح توجیهی :
 
۱٫کلیک بر گزینه خرید.
۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
۳٫کلیک بر گزینه بازگشت بر سایت پذیرنده
۴٫دانلود فایل مورد نظر
 
 
 
خرید و دانلود آنی طرح توجیهی گاومیش 20 راسی سال 98 در تعداد 37 صفحه با فرمت ورد 
 
مبلغ ۲۰۰ هزار تومان
 
مبلغ 40 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )

 

مهدی بنی حسن بازدید : 899 شنبه 08 تیر 1398 زمان : 18:03 نظرات (0)

دانلود طرح توجیهی گاو شیری 19 راسی سال 98  :

پرورش گاوشیری یکی از حرفه هايي است كه به منظور توليد شیر و گوشت قرمز است  . اين پروژه بر اساس ظرفيت 19 راس گاوشیری طراحي شده متقاضي پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت و دريافت پروانه بهره برداري نموده و سپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش شیر و گوساله نر.تلیسه آبستن .گاوحذفی و کوددامی قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده ودرآمد سالانه كسب نمايد .

 

شروع کار و سرمایه گذاری در طرح توجیهی گاو شیری 19 راسی :

طرح توجیهی گاو شیری 19 راسی روستایی را با توجه به درخواست کاربران ، دامداران و متقاضیان اخذ وام و تسهیلات توسط مهندس مهدی بنی حسن ( کارشناس دام و طیور ) تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم.در این طرح توجیهی گاوداری شیری 19 راسی به بررسی کامل زمین مورد نیاز ، احداث جایگاه هزینه آن و ابعاد مورد نیاز ، ماشین الات و تاسیسات لازمه ، هزینه خرید دام و خوراک ، حقوق ، سوخت ، تعمیرات و استهلاک ، و در انتها به نرخ بازدهی ، نقطه سربه سر و درامد و سود و به طور خلاصه به سرمایه در گردش ، و سرمایه ثابت یک گاوداری شیری به ظرفیت 19 راس پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

 

خلاصه سرمایه گذاری مورد نیاز طرح گاوداری شیری به ظرفیت 19 راس :

خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 795,885,613
سرمایه گذاری ثابت 691,850,000
سرمایه درگردش 104,035,613
نرخ بازدهی 26.47
دوره بازگشت سرمایه 3.78
نقطه سر به سر 64.49
نوع تولید گوشت، شیر و کود

 

جزییات طرح توجیهی گاو شیری 19 راسی :

  • کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
  • موضوع فایل : طرح توجیهی پرورش و نگهداری گاو شیری 19 راسی
  • سال تهیه و تدوین : 1398
  • قالب و فرمت فایل : ورد (قابل ویرایش )
  • تعداد صفحات : 48 صفحه ورد

 

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد طرح پرورش گاو شیری :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 26.47 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

توجيه اقتصادي نگهداری و پرورش 19 راس گاو شیری :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده درامد در سال دوم 111,935,670 تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

طرح توجیهی گاو شیری 19 راسی

نکات اموزشی پرورش گاو شيري :

گاو شيري در دوره آبستني و شيردهي همواره بايد از نظر نوع خوراك ،اصطبل بهاربند ،بستر و آبشخور مورد توجه باشد زيرا در اين دوره احتياج به تغذيه كامل دارد تا مقادير مواد معدني ،ويتامينها براي توليد شير بحد كمال انجام گيرد . بستر گاو بايد در اصطبلهاي نيم باز مرتب خشك نگاهداشته شده و بخصوص در زمستان كه بارندگي و رطوبت و سرما زيادتر است نهايت دقت در اين مورد بعمل آيد . بطوريكه لااقل هفته اي دو مرتبه با پوششي ازكاه بستر گاو خشك شود زيرا كاه رطوبت را بخوبي جذب كرده و بگاو كمتر صدمه وارد ميشود.

محوطه بهاربند پس بارندگي مرتب پاك شود تا از يخ بندان كه باعث زمين خوردن گاو ميشود جلوگيري شود. محل آبشخور و آخورها هم بهتر است داراي سايبان بوده و كناره هاي آن طوري شيب داشته باشد كه آب اضافي زودتر به كانالهاي زيرزميني هدايت شده و تبديل به لجنزار نشود . كف آخورها قبل از ريختن علوفه بايد تميز شده و توزيع علوفه بطور يكنواخت انجام گردد .

در تمام مواقع در آبشخور آب تازه كه خيلي سرد يا گرم نباشد در دسترس گاو قرار گيرد . گاو بطور متوسط در تابستان در حدود 70-80 ليتر و در زمستان در حدود 40-30 ليتر در روز نياز به آب دارد . محل تجمع گاو قبل از شير دوشي بايد همه روزه شست و شو داده شده و گنجايش تعداد گاو را داشته باشد و دخول بدستگاههاي شير دوشي طوري باشد كه گاوها بهم فشار نياورند چه غالب سقط جنين ها در اثر فشار گاو در حين عبور از تنگناهائي كه بهم فشار ميآورند اتفاق مي افتد. فواصل شيردوشي هم بايد منظم باشد.

گاوها بهتر است گروه گروه بر اساس مقدار توليد شير و يا خشك بودن بوسيله نرده هائي در بهار بندازهم جدا شده و خوراكشان باتوجه بمقدار شير طبق فورمولهائي كه جداگانه شرح داده شده در اختيارشان قرار داده شود .
در موقع خوراك كه گاوها يورش ميآورند بايد دقت كرد كه كليه گاوها كنار آخور حاضر باشند .

كارگران مسئول بايد بخصوص گاوهاي كم خوراك را مراقبت كرده و جا براي آنها ايجاد كنند . علوفه گاو دو وعده صبح و عصر (60 درصد عصر ) و كنسانتره هم در دو وعده بطور منظم خورانيده شود و اگر شير دوشي سه مرتبه انجام گيرد بهتر است غذا در سه وعده توزيع شود .

مراقبت گاوهاي آبستن در ماههاي آخر آبستني از اهميت ويژه اي برخوردار است كارگران در هفته آخر آبستن بايد علائم نزديك شدن زايمان يعني آماس پستان ، بزرگ شدن لبه هاي خارجي اعضاء تناسلي و وضع قرار گرفتن دم را زير نظر داشته و در هفته آخر آبستني و يا بمحض احساس دردهاي اوليه گاو را بمحل زايمان هدايت كنند .

بهترين فصل زايمان از نظر شيردهي و بالا بودن قيمت گاو را بمحل زايمان هدايت كنند . بهترين فصل زايمان از نظر شيردهي و بالا بودن قيمت آن در بازار در اواخر پائيز ميباشد كه بترتيب زمستان و بعد بهار و تابستان قرار دارد ولي بايد توجه داشت گاوهاي سنگين وزن و كم شير بهتر است هر چه زودتر از گله اخراج شوند زيرا غذاي لازم براي نگاهداري آنها بمراتب زيادتر از گاوهاي كم وزن و پرشير ميباشد.

 

فهرست طرح توجیهی پرواربندی گاو شیری 19 راسی روستایی  :

کلیات طرح

مقدمه

جدول زمانبندی

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

مشخصات فنی طرح:

ب) سرمایه گذاری طرح .

ب.۲) ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز

.۳) خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات :

ب ۴) تاسیسات موجود و مورد نیاز

ب ۵)وسائط نقلیه

ب ۶)تجهیزات اداری و خدماتی

ب۷)سایر اقلام سرمایه ای

سرمایه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید.

الف –۶ ) مخارج پیش از تولید:

سایر اقلام سرمایه ای

خلاصه سرمایه گذاری طرح :

منابع تامین سرمایه

پیش بینی زمان تولید :

هزینه مواد اولیه

حقوق و دستمزد

هزینه سوخت و انرژی و ارتباطات

هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک

هزینه های سالانه طرح

جدول هزینه های ثابت و متغییر

سود آوری سالانه طرح

نقطه سر به سر

نرخ بازده میانگین ۵ سال

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

كليات پرورش گاو
نژادهاي معروف گاو :
شرايط تاسيس گاو داري :
بهداشت جايگاه دام
پرورش گاوهاي خشك
تلقيح مصنوعي
انواع مواد خوراكي مورد استفاده در گله داري :
واكسيناسيون
مقيد كردن دام
اصول بهداشتي پيش از شيردوشي ماشيني
بهداشت سالن شير دوشي
سيلو كردن علوفه
پرورش گاو شيري
سم تراشي
بستر اصطبل
طرز استفاده از ماشين شيردوشي
نصب سرپستانك

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.
۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
۳٫کلیک بر گزینه بازگشت به سایت پذیرنده
۴٫دانلود آنی فایل 

 

خرید و دانلود آنی طرح توجیهی گاو شیری 19 راسی سال 98 در تعداد 48 صفحه با فرمت ورد 

مبلغ ۲۰۰ هزار تومان

مبلغ 35 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )

مهدی بنی حسن بازدید : 1145 پنجشنبه 06 تیر 1398 زمان : 23:46 نظرات (0)

طرح توجیهی گاو شیری 15 راسی ( پرورش و نگهداری 15 راس گاو شیری در روستا ) :

پرورش گاوشیری یکی از حرفه هايي است كه به منظور توليد شیر وگوشت قرمز است  اين پروژه بر اساس ظرفیت 15 راس گاو شیری طراحي شده متقاضي  پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت و دريافت ‏پروانه بهره برداري نموده و سپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل ‏فروش شیر و گوساله نر تلیسه آبستن گاو حذفی و کود دامی قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده و درآمد ‏سالانه كسب نمايد .‏

 

بررسی سرمایه گذاری گاو شیری به ظرفیت 15 راس در سال 98 :

خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 637,487,563
سرمایه گذاری ثابت 555,300,000
سرمایه درگردش 82,187,563
نرخ بازدهی 25.19
دوره بازگشت سرمایه 3.97
نقطه سر به سر 72.16
نوع تولید گوشت، شیر و کود

 

اخرین اپدیت طرح توجیهی گاو شیری 15 راسی سال 98 --- تعداد 48 صفحه فرمت ورد 

 

نتیجه گیری ، بررسی طرح توجیهی گاوداری شیری 15 راسی روستایی :

 
طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 25.19 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.
 

توجيه اقتصادي طرح گاو شیری 15 راسی کوچک روستایی :

 
همانگونه كه در جدول فوق آورده شده درامد در سال دوم 103,091,950 تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.
 
 

 

شرايط تاسيس گاو داري شیری :

بمنظور ايجاد نظم و هماهنگي بين واحدهاي و جلوگيري از تراكم كه باعث انتشار عوامل بيماريها ميشود از طرف وزارت كشاورزي در منطقه محل احداث دامداری با گرفتن استعلامات لازمه از سازمان های مختلف و رعایت حریم مورد نیاز نسبت به مکان های اطراف زمین مشخص شده و با تهيه فرمهاي مخصوص درخواست صدور پروانه نمايند .
در اين ضوابط ساختن اصطبل ،بهاربند ،شيردوشي و خانه هاي كارگري با رعايت اصول فني تهيه شده است .

 

بهداشت جايگاه دام :

گاوداري از مشاغلي است كه رو به صنعتي شدن نهاده است در واقع در مسير روي به يك صنعت مدرني تبديل شده است كه به تأمين پروتئين و انرژي مورد نياز بشرنقش عمده اي در خانوار ايفا مي نمايد. شير به عنوان مايع گرانبها و ارزشمند از بدو تولد بشر ذائقه او را شيرين نموده است و با تأمين پروتئين ويتامينه D نقش مهمي در سلامت و رشد و توسعه ابناء بشر داشته است .

گوشت قرمز به عنوان يك ماده پروتئيني ارزشمند بخش زيادي از نياز پروتئين بشر را كه از سوي غلات تأمين نمي شود را براي او به ارمغان آورده است . پيش نياز مواد سازنده و موثر خونرساني و انتقال اكسيژن در بافتها در منابع لبني و سر بسته به دام و ضروريات مي شود . ضد عفوني در درب ورودي يكي از عوامل مهم در جلوگيري از ورود عوامل بيماريزا و عفونت زا در داخل گاوداري مي باشد . ميكروبها ممكن است از طريق كفشها ،لاستيكها ،وسايل نقليه به داخل گاوداري منتقل شود .

 

نکات اموزشی پرورش گاو شيري :

گاو شيري در دوره آبستني و شيردهي همواره بايد از نظر نوع خوراك ،اصطبل بهاربند ،بستر و آبشخور مورد توجه باشد زيرا در اين دوره احتياج به تغذيه كامل دارد تا مقادير مواد معدني ،ويتامينها براي توليد شير بحد كمال انجام گيرد . بستر گاو بايد در اصطبلهاي نيم باز مرتب خشك نگاهداشته شده و بخصوص در زمستان كه بارندگي و رطوبت و سرما زيادتر است نهايت دقت در اين مورد بعمل آيد . بطوريكه لااقل هفته اي دو مرتبه با پوششي ازكاه بستر گاو خشك شود زيرا كاه رطوبت را بخوبي جذب كرده و بگاو كمتر صدمه وارد ميشود.

محوطه بهاربند پس بارندگي مرتب پاك شود تا از يخ بندان كه باعث زمين خوردن گاو ميشود جلوگيري شود. محل آبشخور و آخورها هم بهتر است داراي سايبان بوده و كناره هاي آن طوري شيب داشته باشد كه آب اضافي زودتر به كانالهاي زيرزميني هدايت شده و تبديل به لجنزار نشود . كف آخورها قبل از ريختن علوفه بايد تميز شده و توزيع علوفه بطور يكنواخت انجام گردد .

در تمام مواقع در آبشخور آب تازه كه خيلي سرد يا گرم نباشد در دسترس گاو قرار گيرد . گاو بطور متوسط در تابستان در حدود 70-80 ليتر و در زمستان در حدود 40-30 ليتر در روز نياز به آب دارد . محل تجمع گاو قبل از شير دوشي بايد همه روزه شست و شو داده شده و گنجايش تعداد گاو را داشته باشد و دخول بدستگاههاي شير دوشي طوري باشد كه گاوها بهم فشار نياورند چه غالب سقط جنين ها در اثر فشار گاو در حين عبور از تنگناهائي كه بهم فشار ميآورند اتفاق مي افتد. فواصل شيردوشي هم بايد منظم باشد.

گاوها بهتر است گروه گروه بر اساس مقدار توليد شير و يا خشك بودن بوسيله نرده هائي در بهار بندازهم جدا شده و خوراكشان باتوجه بمقدار شير طبق فورمولهائي كه جداگانه شرح داده شده در اختيارشان قرار داده شود .
در موقع خوراك كه گاوها يورش ميآورند بايد دقت كرد كه كليه گاوها كنار آخور حاضر باشند .

كارگران مسئول بايد بخصوص گاوهاي كم خوراك را مراقبت كرده و جا براي آنها ايجاد كنند . علوفه گاو دو وعده صبح و عصر (60 درصد عصر ) و كنسانتره هم در دو وعده بطور منظم خورانيده شود و اگر شير دوشي سه مرتبه انجام گيرد بهتر است غذا در سه وعده توزيع شود .

مراقبت گاوهاي آبستن در ماههاي آخر آبستني از اهميت ويژه اي برخوردار است كارگران در هفته آخر آبستن بايد علائم نزديك شدن زايمان يعني آماس پستان ، بزرگ شدن لبه هاي خارجي اعضاء تناسلي و وضع قرار گرفتن دم را زير نظر داشته و در هفته آخر آبستني و يا بمحض احساس دردهاي اوليه گاو را بمحل زايمان هدايت كنند .

بهترين فصل زايمان از نظر شيردهي و بالا بودن قيمت گاو را بمحل زايمان هدايت كنند . بهترين فصل زايمان از نظر شيردهي و بالا بودن قيمت آن در بازار در اواخر پائيز ميباشد كه بترتيب زمستان و بعد بهار و تابستان قرار دارد ولي بايد توجه داشت گاوهاي سنگين وزن و كم شير بهتر است هر چه زودتر از گله اخراج شوند زيرا غذاي لازم براي نگاهداري آنها بمراتب زيادتر از گاوهاي كم وزن و پرشير ميباشد.

 

دانلود طرح توجیهی گاو شیری 15 راسی

 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی گاو شیری 15 راسی نوشته شده توسط این سایت :

  • جهت ارایه به بانک و گرفتن وام
  • جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
  • جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری گاو شیری 15 راسی
  • جهت بررسی سود و درامد یک دامداری گاو شیری 15 راسی
  • جهت ارایه به دانشگاه
  • و سایر موارد.

 

 

فهرست طرح توجیهی پرواربندی گاو شیری 15 راسی صنعتی  :

کلیات طرح

مقدمه

جدول زمانبندی

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

مشخصات فنی طرح:

ب) سرمایه گذاری طرح .

ب.۲) ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز

.۳) خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات :

ب ۴) تاسیسات موجود و مورد نیاز

ب ۵)وسائط نقلیه

ب ۶)تجهیزات اداری و خدماتی

ب۷)سایر اقلام سرمایه ای

سرمایه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید.

الف –۶ ) مخارج پیش از تولید:

سایر اقلام سرمایه ای

خلاصه سرمایه گذاری طرح :

منابع تامین سرمایه

پیش بینی زمان تولید :

هزینه مواد اولیه

حقوق و دستمزد

هزینه سوخت و انرژی و ارتباطات

هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک

هزینه های سالانه طرح

جدول هزینه های ثابت و متغییر

سود آوری سالانه طرح

نقطه سر به سر

نرخ بازده میانگین ۵ سال

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

كليات پرورش گاو
نژادهاي معروف گاو :
شرايط تاسيس گاو داري :
بهداشت جايگاه دام
پرورش گاوهاي خشك
تلقيح مصنوعي
انواع مواد خوراكي مورد استفاده در گله داري :
واكسيناسيون
مقيد كردن دام
اصول بهداشتي پيش از شيردوشي ماشيني
بهداشت سالن شير دوشي
سيلو كردن علوفه
پرورش گاو شيري
سم تراشي
بستر اصطبل
طرز استفاده از ماشين شيردوشي
نصب سرپستانك

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.
۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
۳٫ کلیک بر گزینه بازگشت به سایت پذیرنده
۴٫ دانلود آنی فایل 

 

خرید و دانلود آنی طرح توجیهی گاو شیری 15 راسی سال 98 در تعداد 48 صفحه با فرمت ورد 

مبلغ ۲۰۰ هزار تومان

مبلغ 35 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1191 چهارشنبه 08 خرداد 1398 زمان : 14:36 نظرات (0)

طرح توجیهی گوسفند رومانوف چندقلوزا اصلاح نژادی 200 راسی سال 98 را در سال 99 در تعداد 52 صفحه با فرمت ورد از طریق این وبسایت منتشر کردیم.گوسفند نژاد رومانوف را می توان به طریق مختلفی نگهداری کرد.از جمله می توان به طور خالص تولید و بره های زاییده شده را طی هر دوره به طور خالص به بازار ارایه داد، و یا اینکه با نژاد های بومی تلاقی داده تا درصد زایش در میش های ایرانی را افزایش داد.هریک از طریق نگهداری آن به تصمیم سرمایه گذار جهت فروش گوشت و یا فروش گوسفند خالص اصلاح نژادی متفاوت می باشد.

 

جزییات طرح توجیهی گوسفند داشتی 200 راسی سال 99 :

کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
موضوع فایل : طرح توجیهی پرورش گوسفند داشتی اصلاح نژاد چندقلوزا (رومانوف )
سال تهیه و تدوین :  1399 اخرین اپدیت
قالب و فرمت فایل : ورد (قابل ویرایش )
تعداد صفحات : 52 صفحه ورد

 

 

خلاصه سرمایه گذاری طرح توجیهی گوسفند رومانوف 200 راسی:

خلاصه سرمایه گذاری (جدول شماره 1) مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 4,951,525,339
سرمایه ثابت طرح 4,482,451,600
سرمایه در گردش 221,153,028
نرخ بازدهی 39%
دوره بازگشت سرمایه 2.6
نقطه سر به سر 22%
فروش در نقطه سر به سر 620,228,256
ارزش افزوده ناخالص 1,995,657,886
ارزش افزوده خالص 1,939,752,966
مازاد نقدی عملیات 1,805,797,886
سود ناویژه 1,749,892,966
سود ویژه 1,470,126,220
نوع تولید نزاد خالص ،گوشت - شیر و کود

 

مشخصات فني طرح توجیهی گوسفند رومانوف 200 راسی :

 
پرورش و نگهداری گوسفند و بره پرواری یکی از حرفه هايي است كه به منظور گوشت قرمز و افزایش تولید انجام می شود .
اين پروژه بر اساس ظرفيت 200 راس گوسفند داشتی پرتولید رومانوف در هر دوره طراحي شده متقاضي  پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش نژاد رومانوف ، گوشت شیر و پشم و کود قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده و درآمد سالانه كسب نمايد .
 

بررسی احداث دامداری و پرورش گوسفند رومانوف 200 راسی :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 39 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

توجيه اقتصادي طرح گوسفند رومانوف:

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده سود خالص طرح در سال دوم 1,470,126,220 هزار تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

فهرست طرح توجیهی :

کلیات طرح

مقدمه

اهمیت اقتصادی

اهداف

مشخصات فنی طرح:

ب) سرمایه گذاری طرح .

ب.۲) ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز

.۳) خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات :

ب ۴) تاسیسات موجود و مورد نیاز

ب ۵)وسائط نقلیه

ب ۶)تجهیزات اداری و خدماتی

ب۷)سایر اقلام سرمایه ای

سرمایه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید.

الف –۶ ) مخارج پیش از تولید

خلاصه سرمایه گذاری طرح

منابع تامین سرمایه 

ترکیب گله

پیش بینی زمان تولید :

هزینه مواد اولیه

حقوق و دستمزد

هزینه سوخت و انرژی و ارتباطات

هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک

هزینه های سالانه طرح

جدول هزینه های ثابت و متغییر

سود آوری سالانه طرح

نقطه سر به سر

ترازنامه

نرخ بازده میانگین ۵ سال

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.
۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
۳٫مشاهده و دانلود فایل پس از پرداخت
۴٫ارسال یک نسخه به ایمیل شما

خرید و دانلود آنی طرح توجیهی پرورش گوسفند رومانوف 200 راسی اصلاح نژاد چندقلوزا ورد تعداد 52 صفحه با فرمت ورد و پی دی اف

مبلغ ۳۰۰ هزار تومان

مبلغ 100 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )

 

 

جهت دانلود طرح توجیهی گوسفند رومانوف 200 راسی سال جدید کلیک کنید

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 889 شنبه 04 خرداد 1398 زمان : 14:08 نظرات (0)

طرح توجیهی پرورش و نگهداری بز سانن به ظرفیت 200 راس سال 98 :

طرح توجیهی بز سانن 200 راسی را در سال 98  توسط مهندس مهدی بنی حسن کارشناس دام و طیور تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم.در این طرح توجیهی به بررسی کامل هزینه احداث دامداری الی خرید بز سانن و خوراک آن و غیره و درانتها فروش شیر ، نژاد بز سانن و کود بررسی کرده ایم.با ما همراه باشید.

 

خلاصه سرمایه گذاری طرح توجیهی پرورش بز سانن 200 راسی :

خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 3,302,667,359
سرمایه گذاری ثابت 3,068,720,000
سرمایه درگردش 233,947,359
نرخ بازدهی 30.96
دوره بازگشت سرمایه 3.23
نقطه سر به سر 43.91
نوع تولید شیر گوشت و کود

 

فهرست طرح توجیهی بز سانن 200 راسی  :

مقدمه :

فرم پر کردن توضیحات دامدار

مصوبات و تبصره ها

روش انتخاب دام پرواربندی
مشخصات گوسفند پرواری مناسب
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام
نژاد شناسی در گوسفند
شرایط اولیه احداث دامداری

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

چکیده ساختار و نتیجه طرح

خلاصه طرح :

تشریح طرح :

مشخصات فنی طرح :

ج – تأسیسات :

تأمین هزینه های طرح :

الف – سرمايه گذاري ثابت :

الف – ۲ ) محوطه سازي :

الف – ۳ ) ساختمانها:

الف – ۴ ) ماشين‌آلات:

الف – ۵ ) تاسيسات:

الف – ۶ ) تجهیزات اداری:

الف –۷ ) مخارج پیش از تولید:

هزینه های ثابت:

ب- هزينه هاي جاري :

هزینه های خرید دام:

تغذیه دام

هزینه تغذیه

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژي

هزینه های جاری

فروش

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

مطالب اموزشی

 

مشخصات فني طرح توجیهی پرورش بز شیری سانن 200 راسی :

پرورش و نگهداری بز سانن یکی از حرفه هايي است كه به منظور تولید شیر انجام می شود.
اين پروژه بر اساس ظرفيت 200 راس بز سانن در هر دوره طراحي شده متقاضي پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش گوشت شیر و نژاد بز و کود قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده ودرآمد سالانه كسب نمايد .

 

 

آشنایی با بز سانن :

زیستگاه اصلی بز سانن درکوههای کشور سوئیس در روستایی بنام سانن بوده و این نژاد از این نقطه به سراسر جهان منتقل شده است. بز سانن دارای موهای کوتاه سفید و گاهی خاکستری است. متـوسط وزن بزهای ماده این نـژاد حدود 61 کیلو گـرم و وزن نـرها تا 75 کیلو گـرم می رسد. ارتفاع قد در بزهای ماده 76 سانتی متر و در نرها به 81 سانتی متر می رسد. نرها شاخدار و ماده ها ممکن است دارای شاخ کوتاه یا بی شاخ باشند.
بز سانن به تولید شیر معروف است و شاید به جرأت بتوان گفت بهترین نژاد شیری بز در دنیاست. دوره شیردهی آن 290 تا ٣٠٥ روز است و روزانه بین 3 تا 8 لیتر شیر می دهد. متوسط چربی شیر این نژاد 6/3 درصد، پروتئین شیر 2/3 درصد و مواد جامد شیر 8/12  8 درصد می باشد.

 

 

شرایط نگهداری بز سانن :

بز سانن نسبت به بز های بومی کشورمان حساس تر بوده و اگر شرایط مناسب محیطی تامین نشود  تولید آن کاهش می یابد.  به طور میانگین حداقل رطوبت مورد نیاز 25 و حداکثر 75 درصد می باشد.همچنین دمای مناسب نگهداری آن بین 12 الی 21 درجه می باشد. در نتیجه در مناطق گرم سیر حتما باید در جایگاه صنعتی و تهویه مناسب پرورش یابد.

 

 

خوراک و جیره مناسب پرورش بز سانن :

تغذیه بز سانن با روش های مختلفی انجام می شود.در دامداری های روستایی و نیمه صنعتی با دست و در دامداری های صنعتی با فیدرمیکسر و خوراک ریز های اتومات انجام می شود که مزیت این روش پخش کردن یکسان خوراک همچنین مخلوط مناسب آن می باشد.

هر بز بین 4 الی 5 درصد وزن بدن خوراک در روز به خوراک نیاز دارد که به طور میانگین می توان 3 کیلوگرم در روز در نظر گرفت.جیره نویسی بز سانن باید به طور تخصصی انجام شود ولی درکل از کنساتره و علوفه با دصد های 60 و 40  استفاده می شود.

 

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد طرح پرورش بز سانن 200 راسی شیری :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 30.96 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

 

توجيه اقتصادي طرح بز سانن 200 راسی :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده سود خالص طرح در سال دوم 1,011,890,600 هزار تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

 

جزییات طرح توجیهی بز سانن پرتولید 200 راسی  :

  • کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
  • موضوع فایل : طرح توجیهی بز سانن به ظرفیت 200 راس
  • قالب و فرمت فایل : ورد  و پی دی اف (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 48 صفحه ورد
  • سال تهیه و تدوین : اخرین اپدیت سال 98

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.

۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب

۳٫بازگشت به سایت پذیرنده

۴٫ دانلود فایل

 

دانلود طرح توجیهی بز سانن 200 راسی سال ۹۸ با فرمت ورد  در تعداد 48 صفحه

قیمت 300 هزار تومان

قیمت: 100 هزار تومان ( تخفیف ۷۲ ساعته )

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 883 پنجشنبه 02 خرداد 1398 زمان : 18:27 نظرات (0)

دانلود طرح توجیهی پرورش بز سانن به ظرفیت 500 راس سال 98 :

طرح توجیهی بز سانن 500 راسی را در سال 98 با فرمت ورد (قابل ویرایش توسط شما )تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم. در این طرح توجیهی به بررسی کامل تولید و فروش شیر بز سانن، زمین مورد نیاز ، احداث جایگاه و هزینه های آن ، هزینه خرید خوراک ،تاسیسات ، ماشین الات ، استهلاک تعمیرات و  نرخ بازدهی ، نقطه سر به سر و دوره بازگشت سرمایه و غیره پرداخته شده است.با ما همراه باشید با طرح توجیهی پرورش بز سانن 500 راسی شیری.

طرح توجیهی بز سانن 500 راسی یکی از طرح های پربازده و درامدزا برای کارافرینان و سرمایه گذاران می باشد. متاسفانه امسال با توجه به نوسانات کثیر نرخ ارز  قیمت خرید هر راس گوسفند و بز خارجی مانند بز سانن و گوسفند رومانوف چند برابر شده است.ولیکن هنوز پرورش بز سانن با توجه به میزان تولید روزانه شیر مناسب و قیمت مناسب فروش آن توجیه اقتصادی داشته و شغلی پردرامد و پولساز است.

 

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد پرورش و نگهداری بز سانن :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 31.39 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

 

توجيه اقتصادي طرح پرورش بز سانن :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده سود خالص طرح در سال دوم 2,453,993,200 هزار تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

خلاصه سرمایه گذاری طرح توجیهی بز سانن 500 راسی سال 98 :

خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 7,901,873,566
سرمایه گذاری ثابت 7,301,725,000
سرمایه درگردش 600,148,566
نرخ بازدهی 31.39
دوره بازگشت سرمایه 3.19
نقطه سر به سر 43.46
نوع تولید شیر ، گوشت و کود


 

آشنایی با بز سانن :

زیستگاه اصلی بز سانن درکوههای کشور سوئیس در روستایی بنام سانن بوده و این نژاد از این نقطه به سراسر جهان منتقل شده است. بز سانن دارای موهای کوتاه سفید و گاهی خاکستری است. متـوسط وزن بزهای ماده این نـژاد حدود 61 کیلو گـرم و وزن نـرها تا 75 کیلو گـرم می رسد. ارتفاع قد در بزهای ماده 76 سانتی متر و در نرها به 81 سانتی متر می رسد. نرها شاخدار و ماده ها ممکن است دارای شاخ کوتاه یا بی شاخ باشند.
بز سانن به تولید شیر معروف است و شاید به جرأت بتوان گفت بهترین نژاد شیری بز در دنیاست. دوره شیردهی آن 290 تا ٣٠٥ روز است و روزانه بین 3 تا 8 لیتر شیر می دهد. متوسط چربی شیر این نژاد 6/3 درصد، پروتئین شیر 2/3 درصد و مواد جامد شیر 8/12  8 درصد می باشد.

 

شرایط نگهداری بز سانن :

بز سانن نسبت به بز های بومی کشورمان حساس تر بوده و اگر شرایط مناسب محیطی تامین نشود  تولید آن کاهش می یابد.  به طور میانگین حداقل رطوبت مورد نیاز 25 و حداکثر 75 درصد می باشد.همچنین دمای مناسب نگهداری آن بین 12 الی 21 درجه می باشد. در نتیجه در مناطق گرم سیر حتما باید در جایگاه صنعتی و تهویه مناسب پرورش یابد.

 

پرورش بز سانن به صورت امیخته یا خالص ؟

سابقه ورود بز سانن اصیل به ایران به بیش از 50 سال قبل و به سال 1343 بر می گردد. ورود بز سانن درایران با هدف آمیخته گری این نژاد با بزهای بومی و تولید یک نژاد شیری انجام شد که بنا به دالیلی این طرح چندان توفیق نداشت و به اهداف اولیه خود نایل نشد.
اما در سال های اخیر و با مشارکت بخش خصوصی و صدور مجوز وزارت جهاد کشاورزی، ورود بزهای خالص نژاد سانن از فرانسه به ایران آغاز شده و در نقاط مختلف کشور گله های متعددی بر اساس پرورش بز سانن شکل گرفته است.

در نتیجه اگر شرایط اب و هوایی و جایگاه استاندارد در دسترس دارید بهتر است از نژاد خالص برای بهره وری بیشتر استفاده کنید.

 

جزییات طرح توجیهی بز سانن پرتولید 500 راسی  :

  • کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
  • موضوع فایل : طرح توجیهی بز سانن به ظرفیت 500 راس
  • قالب و فرمت فایل : ورد  و پی دی اف (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 48 صفحه ورد
  • سال تهیه و تدوین : اخرین اپدیت سال 98

 

 

 

فهرست طرح توجیهی بز سانن 500 راسی  :

مقدمه :

فرم پر کردن توضیحات دامدار

مصوبات و تبصره ها

روش انتخاب دام پرواربندی
مشخصات گوسفند پرواری مناسب
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام
نژاد شناسی در گوسفند
شرایط اولیه احداث دامداری

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

چکیده ساختار و نتیجه طرح

خلاصه طرح :

تشریح طرح :

مشخصات فنی طرح :

ج – تأسیسات :

تأمین هزینه های طرح :

الف – سرمايه گذاري ثابت :

الف – ۲ ) محوطه سازي :

الف – ۳ ) ساختمانها:

الف – ۴ ) ماشين‌آلات:

الف – ۵ ) تاسيسات:

الف – ۶ ) تجهیزات اداری:

الف –۷ ) مخارج پیش از تولید:

هزینه های ثابت:

ب- هزينه هاي جاري :

هزینه های خرید دام:

تغذیه دام

هزینه تغذیه

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژي

هزینه های جاری

فروش

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

مطالب اموزشی

 

 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی پرورش بز سانن 500 راسی نوشته شده توسط این سایت :

  • جهت ساخت دامداری (ابعاد مورد نیاز جهت ساخت دامداری در فایل مشخص است)
  • جهت ارایه به بانک و گرفتن وام دامداری
  • جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
  • جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری 500 راسی بز سانن
  • جهت بررسی سود و درامد پرورش بز سانن در سال جدید
  • جهت ارایه به دانشگاه
  • و سایر موارد.

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.

۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب

۳٫مشاهده و دانلود فایل پس از پرداخت

۴٫ارسال یک نسخه به ایمیل شما

دانلود طرح توجیهی بز سانن 500 راسی سال ۹۸ با فرمت ورد  در تعداد 48 صفحه

قیمت 300 هزار تومان

قیمت: 150 هزار تومان ( تخفیف ۷۲ ساعته )

مهدی بنی حسن بازدید : 793 پنجشنبه 02 خرداد 1398 زمان : 10:21 نظرات (0)

دانلود طرح توجیهی پرورش بز سانن 1000 راسی سال 98 :

طرح توجیهی بز سانن 1000 راسی را با دو فرمت ورد و پی دی اف در سال 98 توسط مهندس مهدی بنی حسن کارشناس دام و طیور تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم.در این طرح توجیهی به بررسی فروش شیر ، گوشت ، بزهای سانن مازاد و کود پرداخته ایم.

بز سانن حداقل روزانه 3 لیتر شیر می دهد که با توجه به بالاتر بودن قیمت شیر ان نسبت به گاو از نظر اقتصادی سوداور تر می باشد. در این طرح به بررسی کامل یک دامداری بز سانن به ظرفیت 1000 راس می پردازیم و در آن زمین مورد نیاز ، ساختمان سازی ( هزینه های ساخت و ابعاد مورد نیاز ) ماشین الات لازمه و تاسیسات ، هزینه های خرید بز سانن و خرید خوراک  ،حقوق ، سوخت و تعمیرات و استهلاک و در انتها بررسی نرخ بازدهی نقطه سر به سر و سرمایه مورد نیاز یک دامداری صنعتی پرورش بز سانن پرداخته شده است.با ما همراه باشید.

 

اخرین اپدیت طرح توجیهی بز سانن شیری 1000 راسی سال 98 --- تعداد 48 صفحه  --- فرمت ورد  قابل ویرایش

 

خلاصه سرمایه گذاری طرح توجیهی بز سانن 1000 راسی سال 98 :

خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 15,800,985,178
سرمایه گذاری ثابت 14,654,950,000
سرمایه درگردش 1,146,035,178
نرخ بازدهی 33.28
دوره بازگشت سرمایه 3.01
نقطه سر به سر 38.50
نوع تولید گوشت ، شیر و کود 

 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی پرورش بز سانن 1000 راسی نوشته شده توسط این سایت :

  • جهت ساخت دامداری (ابعاد مورد نیاز جهت ساخت دامداری در فایل مشخص است)
  • جهت ارایه به بانک و گرفتن وام دامداری
  • جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
  • جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری 1000 راسی بز سانن
  • جهت بررسی سود و درامد پرورش بز سانن در سال جدید
  • جهت ارایه به دانشگاه
  • و سایر موارد.

 

بررسی سود و نرخ بازدهی طرح توجیهی بز سانن 1000 راسی :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 33.28 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

 

توجيه اقتصادي طرح توجیهی پرورش بز سانن:

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده سود خالص طرح در سال دوم 5,205,224,300 هزار تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

 

 

آشنایی با بز سانن :

زیستگاه اصلی بز سانن درکوههای کشور سوئیس در روستایی بنام سانن بوده و این نژاد از این نقطه به سراسر جهان منتقل شده است. بز سانن دارای موهای کوتاه سفید و گاهی خاکستری است. متـوسط وزن بزهای ماده این نـژاد حدود 61 کیلو گـرم و وزن نـرها تا 75 کیلو گـرم می رسد. ارتفاع قد در بزهای ماده 76 سانتی متر و در نرها به 81 سانتی متر می رسد. نرها شاخدار و ماده ها ممکن است دارای شاخ کوتاه یا بی شاخ باشند.
بز سانن به تولید شیر معروف است و شاید به جرأت بتوان گفت بهترین نژاد شیری بز در دنیاست. دوره شیردهی آن 290 تا ٣٠٥ روز است و روزانه بین 3 تا 8 لیتر شیر می دهد. متوسط چربی شیر این نژاد 6/3 درصد، پروتئین شیر 2/3 درصد و مواد جامد شیر 8/12  8 درصد می باشد.

 

شرایط نگهداری بز سانن :

بز سانن نسبت به بز های بومی کشورمان حساس تر بوده و اگر شرایط مناسب محیطی تامین نشود  تولید آن کاهش می یابد.  به طور میانگین حداقل رطوبت مورد نیاز 25 و حداکثر 75 درصد می باشد.همچنین دمای مناسب نگهداری آن بین 12 الی 21 درجه می باشد. در نتیجه در مناطق گرم سیر حتما باید در جایگاه صنعتی و تهویه مناسب پرورش یابد.

 

خوراک و جیره مناسب پرورش بز سانن :

تغذیه بز سانن با روش های مختلفی انجام می شود.در دامداری های روستایی و نیمه صنعتی با دست و در دامداری های صنعتی با فیدرمیکسر و خوراک ریز های اتومات انجام می شود که مزیت این روش پخش کردن یکسان خوراک همچنین مخلوط مناسب آن می باشد.

هر بز بین 4 الی 5 درصد وزن بدن خوراک در روز به خوراک نیاز دارد که به طور میانگین می توان 3 کیلوگرم در روز در نظر گرفت.جیره نویسی بز سانن باید به طور تخصصی انجام شود ولی درکل از کنساتره و علوفه با دصد های 60 و 40  استفاده می شود.

 

 

فهرست طرح توجیهی بز سانن  :

مقدمه :

فرم پر کردن توضیحات دامدار

مصوبات و تبصره ها

روش انتخاب دام پرواربندی
مشخصات گوسفند پرواری مناسب
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام
نژاد شناسی در گوسفند
شرایط اولیه احداث دامداری

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

چکیده ساختار و نتیجه طرح

خلاصه طرح :

تشریح طرح :

مشخصات فنی طرح :

ج – تأسیسات :

تأمین هزینه های طرح :

الف – سرمايه گذاري ثابت :

الف – ۲ ) محوطه سازي :

الف – ۳ ) ساختمانها:

الف – ۴ ) ماشين‌آلات:

الف – ۵ ) تاسيسات:

الف – ۶ ) تجهیزات اداری:

الف –۷ ) مخارج پیش از تولید:

هزینه های ثابت:

ب- هزينه هاي جاري :

هزینه های خرید دام:

تغذیه دام

هزینه تغذیه

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژي

هزینه های جاری

فروش

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

مطالب اموزشی

 

 

جزییات طرح توجیهی بز سانن پرتولید 1000 راسی  :

  • کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
  • موضوع فایل : طرح توجیهی بز سانن به ظرفیت 1000 راس
  • قالب و فرمت فایل : ورد (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 48 صفحه ورد
  • سال تهیه و تدوین : اخرین اپدیت سال 98

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.

۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب

۳٫کلیک بر گزینه بازگشت به سایت پذیرنده

۴٫دانلود فایل مورد نظر

 

دانلود طرح توجیهی بز سانن 1000 راسی سال ۹۸ با فرمت ورد  در تعداد 48 صفحه

قیمت 300 هزار تومان

قیمت: 150 هزار تومان ( تخفیف ۷۲ ساعته )

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1018 یکشنبه 29 اردیبهشت 1398 زمان : 19:43 نظرات (0)

دانلود طرح توجیهی فنی اقتصادی پرواربندی گوسفند داشتی 30 راسی روستایی :

طرح توجیهی گوسفند داشتی 30 راسی به طور عامیانه نگهداری میش قوچ و بره در جایگاه که در این صورت دامدار با نگهداری میش و قوچ اقدام به بره گیری نموده و پروار نموده و راهی بازار می نماید.

در این طرح توجیهی به بررسی کامل هزینه های ساختمان ، ماشین الات تاسیسات دامداری ،خرید خوراک و دام  تعمیرات و استهلاک ، حقوق و سوخت و در انتها به بررسی نرخ بازده ای ، دوره بازگشت سرمایه و نقطه سر به سر پرداخته ایم.

طرح توجیهی گوسفند داشتی 30 راسی توسط مهندس مهدی بنی حسن کارشناس دام و طیور در سال 98 تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشرکردیم.با ما همراه باشید.

 

 :-) دانلود طرح توجیهی گوسفند داشتی 30 راسی سال جدید کلیک کنید :-) 

 

خلاصه سرمایه گذاری و سود طرح توجیهی میش داشتی 30 راسی :

 

خلاصه سرمایه گذاری (جدول شماره 1) مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 220,984,925
سرمایه ثابت طرح 187,181,900
سرمایه در گردش 19,574,688
نرخ بازدهی 0.2
دوره بازگشت سرمایه 5.0
نقطه سر به سر 66%
فروش در نقطه سر به سر 77,932,402
ارزش افزوده ناخالص 74,249,150
ارزش افزوده خالص 70,693,053
مازاد نقدی عملیات 42,881,150
سود ناویژه 39.325.100
سود ویژه 22.278.000
تولیدات و محصولات گوشت - شیر و کود پشم

 

مقدمه ای از پرورش گوسفند داشتی (پرورش و نگهداری میش قوچ و بره ) :

کشور ما در تامین گوشت از حیوانات سبک در خاورمیانه در جایگاه مناسبی قرار دارد. برای پرورش صحیح و اصولی گوسفندان داشتی نیاز به استفاده از روش های نوین بیش از پیش احساس می شود. توجه به نکات مهم در هر مرحله از پرورش در نهایت بر سودآوری واحد گوسفندداری تاثیر می گذارد. برای مثال ایجاد جایگاه مناسب برای پرورش گوسفند یکی از نیازهای ابتدائی و اساسی دام ها از منظر رفاه دام ها محسوب می شود.

طرح توجیهی میش داشتی ( نگهداری میش قوچ و بره ) :

در پرورش  نگهداری گوسفند داشتی به قوچ جهت جفت گیری میش ها مورد نیاز بوده ، که دامدار بعد از جفت گیری بره های نر را پروار و راهی بازار می نماید ، همچنین بره های ماده مورد نیاز را جایگزین و مابقی را به بازار روانه می کند. در کل بر خلاف طرح توجیهی بره پرواری که تنها در جایگاه به پرواربندی بره می پرداختیم در طرح توجیهی گوسفند داشتی به پرورش و نگهداری میش ، قوچ و بره می پردازیم که به آن گله گویند.

نژاد های معروف گوسفند داشتی در ایران :

اهم نژادها و يا توده نژاده هاي گوسفند، عبارتند از: مغاني، ماكوئي، قزل، سنجابي، شال، مهرباني، افشاري، بلوچي، لري بختياري، لري، قره گل، سنگسري، زندي، تالشي، عربي، كبوده، قشقائي، فراهاني، كلكوئي، زل، دالاق، كردي، بهمئي، ناييني، كرماني و فشندي و نژاد رومانوف که از خطه روسیه می باشد.

 

دانلود طرح توجیهی میش مولد 30 راسی روستایی

نتیجه گیری ، بررسی و نرخ سود و بازدهی طرح پرورش گوسفند 30 راسی :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 20 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

 

توجيه اقتصادي طرح توجیهی پرورش گوسفند داشتی به ظرفیت 30 راسی  :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده سود خالص طرح در سال اول 22.278.000 هزار تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

فهرست طرح توجیهی گوسفند داشتی  :

مقدمه :

فرم پر کردن توضیحات دامدار

مصوبات و تبصره ها

روش انتخاب دام پرواربندی
مشخصات گوسفند پرواری مناسب
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام
نژاد شناسی در گوسفند
شرایط اولیه احداث دامداری 

ترکیب گله

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

چکیده ساختار و نتیجه طرح

خلاصه طرح :

تشریح طرح :

مشخصات فنی طرح :

ج – تأسیسات :

تأمین هزینه های طرح :

الف – سرمايه گذاري ثابت :

الف – ۲ ) محوطه سازي :

الف – ۳ ) ساختمانها:

الف – ۴ ) ماشين‌آلات:

الف – ۵ ) تاسيسات:

الف – ۶ ) تجهیزات اداری:

الف –۷ ) مخارج پیش از تولید:

هزینه های ثابت:

ب- هزينه هاي جاري :

هزینه های خرید دام:

تغذیه دام

هزینه تغذیه

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژي

هزینه های جاری

فروش

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

 

 

جزییات طرح توجیهی گوسفند ماده مولد 30  راسی  :

  • کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
  • موضوع فایل : طرح توجیهی گوسفند داشتی مولد (ماده) به ظرفیت 30 راس
  • قالب و فرمت فایل : ورد (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 48 صفحه ورد
  • سال تهیه و تدوین : اخرین اپدیت سال 99

 

موارد کاربرد طرح توجیهی پرورش میش داشتی 30 راسی نوشته شده توسط این سایت :

  • جهت ساخت دامداری (ابعاد مورد نیاز جهت ساخت دامداری در فایل مشخص است)
  • جهت ارایه به بانک و گرفتن وام دامداری
  • جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
  • جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری 30 راسی میش داشتی
  • جهت بررسی سود و درامد گوسفند داشتی به ظرفیت 30 راس در سال جدید
  • جهت ارایه به دانشگاه
  • و سایر موارد.

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.

۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب

۳٫کلیک بر گزینه بازگشت بر سایت پذیرنده

۴٫ دانلود آنی فایل طرح توجیهی

دانلود طرح توجیهی گوسفند داشتی 30 راسی سال 99  با فرمت ورد در تعداد 48 صفحه

قیمت 100 هزار تومان

قیمت: 30 هزار تومان ( تخفیف ۷۲ ساعته )

 

:-) دانلود طرح توجیهی گوسفند داشتی 30 راسی سال جدید کلیک کنید :-) 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 848 شنبه 28 اردیبهشت 1398 زمان : 12:39 نظرات (0)

طرح توجیهی گوسفند داشتی 50 راسی نگهداری میش قوچ و بره سال 99 :

طرح توجیهی پرورش گوسفند داشتی 50 راسی را با توجه به درخواست دامداران ، کارافرینان و سرمایه گذاران جهت تهیه  تدوین یک طرح توجیهی میش مولد ماده منتشر کردیم.

در این طرح توجیهی به بررسی کامل زمین مورد نیاز، هزینه احداث ساخت جایگاه و ابعاد مورد نیاز آن ، تاسیسات ، ماشین الات و هزینه خرید میش ماده و قوچ نر ، ترکیب گله هزینه های خوراک بره ها و میش ها ، نرخ بازدهی ، دوره بازگشت سرمایه و نقطه سر به سر پرداخته شده است.

 

اخرین اپدیت طرح توجیهی گوسفند داشتی 50 راسی  سال 99  --- تعداد 48  صفحه  --- فرمت ورد و قابل ویرایش

 

بررسی بازدهی و سرمایه گذاری در طرح توجیهی گوسفند داشتی 50 راسی :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 20 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

 

توجيه اقتصادي طرح توجیهی میش داشتی به ظرفیت 50 راس :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده سود خالص طرح در سال اول 43650500 هزار تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

جزییات طرح توجیهی گوسفند ماده مولد 50  راسی  :
  • کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
  • موضوع فایل : طرح توجیهی گوسفند داشتی مولد (ماده) به ظرفیت 50 راس
  • قالب و فرمت فایل : ورد (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 48  صفحه ورد
  • سال تهیه و تدوین : اخرین اپدیت سال 99

 

جهت دانلود طرح توجیهی گوسفند داشتی 50 راسی سال جدید کلیک کنید

مقدمه ای از پرورش گوسفند داشتی  :

کشور ما در تامین گوشت از حیوانات سبک در خاورمیانه در جایگاه مناسبی قرار دارد. برای پرورش صحیح و اصولی گوسفندان داشتی نیاز به استفاده از روش های نوین بیش از پیش احساس می شود. توجه به نکات مهم در هر مرحله از پرورش در نهایت بر سودآوری واحد گوسفندداری تاثیر می گذارد. برای مثال ایجاد جایگاه مناسب برای پرورش گوسفند یکی از نیازهای ابتدائی و اساسی دام ها از منظر رفاه دام ها محسوب می شود.

 

طرح توجیهی میش داشتی نگهداری میش قوچ و بره :

در پرورش  نگهداری گوسفند داشتی به قوچ جهت جفت گیری میش ها مورد نیاز بوده ، که دامدار بعد از جفت گیری بره های نر را پروار و راهی بازار می نماید ، همچنین بره های ماده مورد نیاز را جایگزین و مابقی را به بازار روانه می کند. در کل بر خلاف طرح توجیهی بره پرواری که تنها در جایگاه به پرواربندی بره می پرداختیم در طرح توجیهی گوسفند داشتی به پرورش و نگهداری میش ، قوچ و بره می پردازیم که به آن گله گویند. 

 

نژاد های معروف گوسفند داشتی در ایران :

اهم نژادها و يا توده نژاده هاي گوسفند، عبارتند از: مغاني، ماكوئي، قزل، سنجابي، شال، مهرباني، افشاري، بلوچي، لري بختياري، لري، قره گل، سنگسري، زندي، تالشي، عربي، كبوده، قشقائي، فراهاني، كلكوئي، زل، دالاق، كردي، بهمئي، ناييني، كرماني و فشندي و نژاد رومانوف که از خطه روسیه می باشد.

 

خلاصه سرمایه گذاری طرح توجیهی میش داشتی 50 راسی :

 

خلاصه سرمایه گذاری (جدول شماره 1) مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 377,889,593
سرمایه ثابت طرح 323,820,900
سرمایه در گردش 33,099,284
نرخ بازدهی 20 درصد
دوره بازگشت سرمایه 5.0
نقطه سر به سر 57%
فروش در نقطه سر به سر 112,288,687
ارزش افزوده ناخالص 105,987,366
ارزش افزوده خالص 100,754,169
مازاد نقدی عملیات 74,619,366
سود ناویژه 69386200
سود ویژه 43650500
تولیدات و محصولات گوشت کود شیر پشم

طرح توجیهی گوسفند ماده مولد 50 راسی

 

فهرست طرح توجیهی گوسفند داشتی  :

مقدمه :

فرم پر کردن توضیحات دامدار

مصوبات و تبصره ها

روش انتخاب دام پرواربندی
مشخصات گوسفند پرواری مناسب
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام
نژاد شناسی در گوسفند
شرایط اولیه احداث دامداری

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

چکیده ساختار و نتیجه طرح

خلاصه طرح :

تشریح طرح :

مشخصات فنی طرح :

ج – تأسیسات :

تأمین هزینه های طرح :

الف – سرمايه گذاري ثابت :

الف – ۲ ) محوطه سازي :

الف – ۳ ) ساختمانها:

الف – ۴ ) ماشين‌آلات:

الف – ۵ ) تاسيسات:

الف – ۶ ) تجهیزات اداری:

الف –۷ ) مخارج پیش از تولید:

هزینه های ثابت:

ب- هزينه هاي جاري :

هزینه های خرید دام:

تغذیه دام

هزینه تغذیه

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژي

هزینه های جاری

ترکیب گله 

اقساط بانکی 

ترازنامه

فروش

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

 

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.

۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب

3.کلیک بر گزینه بازگشت به سایت پذیرنده

۴٫. دانلود فایل به طور آنی

 

دانلود طرح توجیهی گوسفند داشتی 50 راسی سال 99 با فرمت ورد در تعداد 48 صفحه

قیمت 100 هزار تومان

قیمت: 40 هزار تومان ( تخفیف ۷۲ ساعته )

 

جهت دانلود طرح توجیهی گوسفند داشتی 50 راسی سال جدید کلیک کنید

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 951 سه شنبه 17 اردیبهشت 1398 زمان : 12:16 نظرات (0)

دانلود طرح توجیهی پرواربندی بره 190 راسی سال 99 را با توجه به درخواست دامداران ، کارافرینان ، و سرمایه گذاران جهت تهیه و تدوین یک طرح توجیهی جامع و استاندارد توسط مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور ) تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کنیم.

در این طرح توجیهی بره پرواری 190 راسی به طور کامل به بررسی هزینه های ساختمان سازی ، ماشین الات لازمه ، تاسیسات ، حقوق و سوخت ، خرید دام و خوراک و به طور کلی بررسی سرمایه ثابت و در گردش و در انتها بررسی سود و درامد پرداخته ایم.با ما همراه باشید با طرح توجیهی پرواربندی بره به ظرفیت 190 راس.

 

آخرین اپدیت طرح توجیهی پرواربندی بره 190 راسی سال 99  --- تعداد 45 صفحه --- فرمت ورد

 

 

جدول سرمایه گذاری مورد نیاز و خلاصه طرح توجیهی پرواربندی بره 190 راسی :

خلاصه سرمایه گذاری (جدول شماره 1) مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 799,583,265
سرمایه ثابت طرح 354,930,000
سرمایه در گردش 399,389,745
نرخ بازدهی 24%
دوره بازگشت سرمایه 4.2
نقطه سر به سر 51%
فروش در نقطه سر به سر 707,579,260
ارزش افزوده ناخالص 280,727,766
ارزش افزوده خالص 270,239,983
مازاد نقدی عملیات 190,825,766
سود ناویژه 180,337,983
سود ویژه 77,562,340
 محصولات گوشت و کود

اهمیت اقتصادی پرواربندی گوسفند و بره :

پرواربندی یکی از روشهای اساسی برای جلو گیری از کاهش تولیدات گوشت قرمز محسوب میشود و در این حرفه علاوه بر جلو گیری از ضایعات پنهانی و صرف علوفه نا متعادل ، با زمانی کوتاه دام بنا به استعداد به وزن مطلوب و قابل قبول رسیده و ضمن جلو گیری از کشتار زود هنگام دام ما مقادیر قابل توجهی گوشت قرمز استحصال خواهیم نمود و علاوه بر گوشت قرمز ، سایر محصولات جانبی نیز بدست خواهد آمد که هر کدام دارای ارزش قابل توجهی خواهند بود و همچنین از استخوانهای این دامها علاوه بر تهیه پودر استخوان جهت خوراک دام مواد مغذی و معدنی جهت خاک و بالا بردن باروری آن بازیافت خواهد گردید .

 

جزییات طرح توجیهی پرواربندی بره 190  راسی  :

کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )

موضوع فایل : طرح توجیهی بره پرواری به ظرفیت 190 راس

قالب و فرمت فایل : ورد (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 45 صفحه ورد

سال تهیه و تدوین : اخرین اپدیت سال 99

 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی بره پرواری 190 راسی نوشته شده توسط این سایت :

  • جهت ساخت دامداری (ابعاد مورد نیاز جهت ساخت دامداری در فایل مشخص است)
  • جهت ارایه به بانک و گرفتن وام دامداری
  • جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
  • جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری 190 راسی بره پرواری
  • جهت بررسی سود و درامد پرواربندی بره به ظرفیت 190 راس در سال جدید
  • جهت ارایه به دانشگاه
  • و سایر موارد.
  •  

طرح توجیهی پرورش و پرواربندی بره 190 راسی

 

مشخصات فني طرح توجیهی بره پرواری 190 راسی:

پرورش بره پرواری یکی از حرفه هايي است كه به منظور گوشت قرمز است انجام می شود.
اين پروژه بر اساس ظرفيت 190 راس بره پرواری در هر دوره طراحي شده متقاضي پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش بره پروار و کود دامی قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده ودرآمد سالانه كسب نمايد .

 

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد پرواربندی گوسفند و بره :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 24 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

توجيه اقتصادي طرح بره پرواری 190 راسی :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده درامد در سال دوم 77,562,340 تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

اهداف پرواربندی بره  :

اهداف طرح با توجه به شرحی که در مقدمه گذشت بسیار فراگیر بوده و در ذیل به مواردی از آن اشاره میشود :

1 - تأمین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی در راستای تحقق نسبی استقلال غذایی دامی
2 - افرایش تولیدات ظرفیت دامی
3 - جلو گیری از کشتار دامها قبل از وزن مطلوب و استفاده بهینه از منابع موجود
4 - فر آیند نمودن تولیدات زراعی و افزایش ارزش افزوده محصولات زراعی
5 - ایجاد اشتغال و بوجود آوردن در آمد صحیح برای جامعه
6 - حفظ مراتع کشور با جلوگیری و کم نمودن فشار چرای دام

 

هزينه خرید دام و مواد اولیه (سرمایه در گردش ):

پس از تکمیل ساختمانها و تاسیسات و اخذ پروانه بهره برداری نسبت به خرید بره نر بین 25 الی 30 کیلوگرم به تعداد راس مجاز در پروانه بهره برداری اقدام نموده و بره های فوق به مدت یکصد روز پروار شده و سپس روانه کشتارگاه خواهند شد و مجددا دوره پرواربندی بعدی با خرید همان تعداد رأس دیگر دام با مشخصات بالا قابل تکرار می باشد و این خرید هر چهار ماه یکبار و هر سال سه دوره قابل تکرار خواهد بود .

ضمنا طول دوره پروار یکصد تا یکصد و بیست روز بیان گردیده است و الباقی مدت جهت خرید دام جدید و فروش دامهای موجود دامداری و همچنین مبارزه با با بیماریها با استفادهاز داروهای ضد انگلی و واکسیناسیون دامها می باشد .

لذا در جیره غذایی دامها همان مدت یکصد روز جهت خوراک با انرزی و پروتئین ویژه پروار بندی لحاظ شده و مدت ده روز از دوره نیز مصرف کاه و قدری یونجه خشک خواهیم داشت .
لازم به توضیح است که افزایش مدت پروار و کاهش دوره های پروار سالیانه موجب چاق شدن زیاده از حد دامها شده و لذا موقع فروش آنها به جهت تجمع مقادیر زیاد چربی در زیر پوست باید به قیمت پائین تر از معمول آنها را بفروش برسانیم .

 

 

فهرست طرح توجیهی پرواربندی بره 190 راسی :

مقدمه :

فرم پر کردن توضیحات دامدار

مصوبات و تبصره ها

روش انتخاب دام پرواربندی
مشخصات گوسفند پرواری مناسب
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام
نژاد شناسی در گوسفند
شرایط اولیه احداث دامداری

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

چکیده ساختار و نتیجه طرح

خلاصه طرح :

تشریح طرح :

مشخصات فنی طرح :

ج – تأسیسات :

تأمین هزینه های طرح :

الف – سرمايه گذاري ثابت :

الف – ۲ ) محوطه سازي :

الف – ۳ ) ساختمانها:

الف – ۴ ) ماشين‌آلات:

الف – ۵ ) تاسيسات:

الف – ۶ ) تجهیزات اداری:

الف –۷ ) مخارج پیش از تولید:

هزینه های ثابت:

ب- هزينه هاي جاري :

هزینه های خرید دام:

تغذیه دام

هزینه تغذیه

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژي

هزینه های جاری

فروش

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.

۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب

۳٫کلیک بر گزینه برگشت به سایت پذیرنده

۴٫دانلود فایل

 

دانلود طرح توجیهی بره پرواری 190 راسی سال 99 با فرمت ورد در تعداد 45 صفحه

قیمت 100 هزار تومان

قیمت: 50 هزار تومان ( تخفیف ۷۲ ساعته )

 

 

در صورت عدم وجود لینک پرداخت و دانلود جهت دانلود طرح توجیهی پرواربندی بره 190 راسی سال جدید کلیک کنید 

مهدی بنی حسن بازدید : 956 جمعه 30 فروردین 1398 زمان : 20:00 نظرات (0)

طرح توجیهی پرواربندی گوساله 80 راسی :

طرح توجیهی پرواربندی گوساله 80 راسی را با توجه به درخواست دامداران ، کارافرینان و سرمایه گذاران جهت بررسی سود و درامد یک دامداری گاو گوشتی به ظرفیت 80 راس با توجه به قیمت های سال 98 همچنین اخذ وام و تسهیلات بانکی و صدور پروانه تاسیس و بهره برداری توسط مهندس مهدی بنی حسن ( کارشناس دام و طیور ) تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم.

در این طرح توجیهی به بررسی کامل هزینه های ساختمان سازی ، زمین مورد نیاز ، هزینه ماشین الات ، تاسیسات ، اداری ، نقلیه و خرید خوراک و دام ، بررسی هزینه های سوخت ، حقوق ،استهلاک ، تعمیرات ، و در انتها به بررسی نرخ بازدهی ، دوره بازگشت سرمایه و نقطه سر به سر پرداخته ایم.با ما همراه باشید با طرح توجیهی گوساله پرواری 80 راسی .

 

جزییات طرح توجیهی پرواربندی گوساله 80 راسی  :

کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )

موضوع فایل : طرح توجیهی گوساله پرواری به ظرفیت 80 راس

سال تهیه و تدوین : اخرین اپدیت سال 98

قالب و فرمت فایل : ورد (قابل ویرایش)

تعداد صفحات : 27 صفحه ورد

 

اخرین اپدیت طرح توجیهی گوساله پرواری 80 راسی : سال 98 --- قالب ورد --- تعداد 27 صفحه 

 

طرح توجیهی گوساله پرواری 80 راسی سال 98

مشخصات فني طرح توجیهی گوساله پرواری 80 راسی سال 98 :

پرورش و پروار گوساله پرواری یکی از حرفه هايي است كه به منظور تولید گوشت قرمزانجام می شود.

اين پروژه بر اساس ظرفيت 80 راس گوساله پرواری اصیل طراحي شده متقاضي پس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش گوشت و کود دامی قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده ودرآمد سالانه كسب نمايد .

 

 

خلاصه سرمایه گذاری طرح احداث دامداری گاوداری پرواری 80 راسی :
خلاصه طرح مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 1,515,295,570
سرمایه گذاری ثابت 550,540,000
سرمایه درگردش 964,755,570
نرخ بازدهی 24.72
دوره بازگشت سرمایه 4.05
نقطه سر به سر 35.35
نوع تولید گوشت و کود

 

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد پرورش و پرواربندی گوساله  :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی به میزان 24.72 درصد به طور میانگین تقریبا قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

 

توجيه اقتصادي طرح توجیهی پرواربندی گوساله 80 راسی :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده درامد طرح در سال دوم 337,403,900   تومان مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

تعریف پرورش و پرواربندی گوساله :

پرواربندی یعنی افزایش وزن و ازدیاد گوشت در در دام با استفاده از غذای مناسب و رعایت نکات بهداشتی .

 

 

مهمترین محاسن پرواربندی :

  1. تامین گوشت مورد نیاز جامعه
  2. اشتغالزایی
  3. جلوگیری از فشار بر مراتع
  4. آشنایی دامداران با کنسانتره و افزایش وزن بهینه و سریعتر

 

 

احداث جایگاه مناسب پرواربندی :

هدف از احداث جایگاه مناسب پرواربندی گوساله ساخت مکانی امن ، بهداشتی ، در طول دوره پرواربندی دام می باشد که دارای مقاوت و استحکام مورد نیاز در مقابل عوامل جوی نیز باشد.همچنین طبق استاندارد های سازمان نظام مهندسی و جهاد کشاورزی احداث شود که در این طرح توجیهی پرواربندی گوساله به طور کامل اندازه های مورد نیاز آورده شده است.

 

استفاده از نژاد مناسب در پرواربندی گوساله :

در طرح های پرواربندی می توان از نژاد های مختلفی همچون بومی ، دورگ و اصیل استفاده کرد.

 

بررسی نژاد های بومی گوساله :

نژاد های بومی اغلب از نژاد های منطقه استفاده می شوند که افزایش وزن کمتری نسبت به سایر نژاد ها داشته ( 500 الی 800 گرم در روز )  در مقابل نسبت به بیماری ها و شرایط اب هوایی منطقه مقاوم ترند.در انتها می توان به این مورد اشاره کرد که ارزانترین نژاد گوساله هستند.

 

بررسی نژاد های دورگ :

نژاد های دورگ مابین بومی و اصیل قرار دارند و اغلب خصوصیات هر یک را تا حدودی دارند.نژاد های دورگ گوساله در حدود 1300 گرم در روز افزایش وزن دارند و تا حدودی نسبت به نژاد های اصیل نسب به شرایط محیطی مقاوم ترند.اغلب نژاد های دورگ نسبت به نژاد های گوساله اصیل ارزانتر هستند.

 

نژاد های اصیل : (سمینتال و هلشتاین ) :

نژاد های خالصی که روزانه در حدود 1800 گرم در روز افزایش وزن داشته و بهترین بازدهی را دارند . در مقابل قیمت خرید اولیه بالاتری داشته و نسبت به شرایط محیطی کم طاقت تر می باشند.

 

مقدار خوراک مصرفی در روز هر راس گوساله پرواری  :

هر گوساله در حدود 5 الی 9 کیلوگرم در روز خوراک مصرف می کند که به طور متوسط بین نژاد ها  هر 7 کیلو خوراک مصرفی به 1 کیلو گوشت در دام تبدیل می شود.بهتر است جهت کاهش هزینه های خوراک ، اتلاف و افزایش بازدهی از یک جیره نویس مجرب استفاده کنید.

برای افزایش وزن بیشتر بهتر است در اوایل پرواربندی (ماه های اول )  از کنسانتره با درصد پروتئین بالاتر استفاده شده و در ماه های انتهایی پروار جهت کاهش هزینه های تولید از مقدار بیشتر علوفه استفاده شود.در طرح توجیهی گوساله پرواری هزینه خوراک و کنسانتره مورد نیاز به طور کامل بررسی شده است.

 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی گوساله پرواری 80 راسی نوشته شده توسط این سایت :

  • جهت ساخت دامداری (ابعاد مورد نیاز جهت ساخت دامداری در فایل مشخص است)
  • جهت ارایه به بانک و گرفتن وام دامداری
  • جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
  • جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری گاو گوشتی 80 راسی
  • جهت بررسی سود و درامد یک دامداری 80 راسی گوساله پرواری
  • جهت ارایه به دانشگاه
  • و سایر موارد.

 

 

فهرست طرح توجیهی پرواربندی گوساله 80 راسی :

مقدمه :

فرم پر کردن توضیحات دامدار

مصوبات و تبصره ها

اهمیت اقتصادی :

اهداف :

چکیده ساختار و نتیجه طرح

خلاصه طرح :

تشریح طرح :

مشخصات فنی طرح :

ج – تأسیسات :

تأمین هزینه های طرح :

الف – سرمايه گذاري ثابت :

الف – ۲ ) محوطه سازي :

الف – ۳ ) ساختمانها:

الف – ۴ ) ماشين‌آلات:

الف – ۵ ) تاسيسات:

الف – ۶ ) تجهیزات اداری:

الف –۷ ) مخارج پیش از تولید:

هزینه های ثابت:

ب- هزينه هاي جاري :

هزینه های خرید دام:

تغذیه دام

هزینه تغذیه

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژي

هزینه های جاری

فروش

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.

۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب

۳٫ کلیک بر گزینه بازگشت به سایت پذیرنده

۴٫ دانلود فایل

 

دانلود طرح توجیهی گوساله پرواری 80 راسی سال ۹۸ با فرمت ورد در تعداد 27 صفحه

قیمت 100 هزار تومان

قیمت: ۵۰ هزار تومان ( تخفیف ۷۲ ساعته )

 

تعداد صفحات : 40

درباره ما
Profile Pic
دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 592
  • کل نظرات : 739
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 3390
  • آی پی امروز : 118
  • آی پی دیروز : 326
  • بازدید امروز : 907
  • باردید دیروز : 2,472
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 7,986
  • بازدید ماه : 7,986
  • بازدید سال : 371,949
  • بازدید کلی : 6,042,269