loading...

دانلود رایگان طرح توجیهی

دانلود طرح توجیهی مرغداری گاوداری پرواربندی بره و گوساله

مهدی بنی حسن بازدید : 1024 یکشنبه 07 خرداد 1396 زمان : 0:20 نظرات (1)

دانلود پاورپوینت معماری سبز   (مزایا  معایب تاریخچه 110 اسلاید)

 
مقدمه :
بطور کلی فرآیند سبز اینگونه مطرح می شود که تمامی موضوعات به یکدیگر وابسته بوده و درهر
تصمیم گیری باید تمامی جنبه های آن مورد بررسی قرار گیرد و بدین ترتیب،ایده بررسی اصول
بصورت مجزا با آن در تضاد قرار می گیرد . در مجموع اصول گوناگونی در ایجاد هر نوع سازه مطرح است که نقاط مشترک فراوانی را برای بحث دارامی باشند،
با این حال موضوعات ارائه شده مجموعه ای از اصول مختلفی هستند که در نظر گرفتن آنها سبب
ایجاد توازن و پدید آمدن معماری سبز خواهد شد .
 
 
اصل اول : حفاظت از انرژی
ضرورت پذیرفتن این اصل در عصرهای گذشته بدون هیچ شک و تردیدی با توجه به نحوه ساخت و سازها غیر قابل انکار می باشد و شاید تنها به سبب تنوع بسیار زیاد مصالح و فن آوری های جدید در دوران معاصر چنین اصلی در ساختمان ها به دست فراموشی سپرده شده است و این بار با استفاده از مصالح گوناگون ویا با ترکیب های مختلفی از آنها، ساختمان ها، محیط را با توجه به نیاز های کاربران تغییر میدهند . 
اشاره به نظریه مجتمع زیستی نیز خالی از لطف نمی باشد، که از فراهم آوردن سر پناهی برای درامان ماندن در برابر سرما و یا ایجاد فضایی خنک برای سکونت افراد سرچشمه می گیرد ، به این دلیل و همچنین وجود عوامل دیگر مردمان ساختمانهای خود را به خاطر مزایای متقابل فراوان در کنار یکدیگر بنا می کردند . 
ساختمان هایی که در تعامل با اقلیم محلی و در تلاش برای کاهش وابستگی به سوخت فسیلی ساخته می شوند ، نسبت به آپارتمانهای عادی امروزی ، حامل تجربیاتی منفرد و مجزا بوده و در نتیجه ، به عنوان تلاشهای نیمه کاره برای خلـق مــعـــماری سبــز مطــرح می شوند. بسیاری از این تجربیات نیز بیشتر حاصل کار و تلاش انفرادی بوده؛ و بنابراین روشن است به عنوان اصلی پایدار در طراحی ها و ساخت و سازهای جامعه امروز لحاظ نمی گردد.
 
 
اصل دوم : کار با اقلیم 
ساختمان ها باید به گونه ای طراحی شوند که قادر به استفاده از اقلیم و منابع انرژی محلی باشند . 
شکل و نحوه استقرار ساختمان و محل قرار گیری فضاهای داخلی آن می توانند به گــونــه ای باشد که موجب ارتقاع سطح آسایش درون ساختمان گردد و در عین حال از طریق عایق بندی صحیح سازه ، موجبات کاهش مصرف سوخت فسیلی پدید آید. این دو فرآیند مذکور ناگزیر دارای هم پوشانی و نقاط مشترک فراوان می باشند .
پیش از گسترش همه جانبه مصرف سوخت فسیلی ، چوب منبع اصلی انرژی به حساب می آمد که هنوز هم حدود 15 درصد از انرژی امروز را نیز تأمین می کند. هنگامی که چوب کمیاب و نایاب شد برای بسیاری از مردم امری طبیعی بود که در راستای کاهش نیاز به چوب ، برای تولید گرما از گرمای خورشید کمک بگیرند . شهرهای یونانی همچون «پیرنه» مکان شهر را به گونه ای تغییر دادند که از ورود سیل به شهر جلوگیری شود ، و شبکه ای مستطیل شکل با خیابانهای شرقی ـ غربی  را احداث نمودند که به ساختمان ها اجازه جهت گیری به سمت جنوب و استفاده از نور مطلوب خورشید را می داد. 
رومی ها نیز پیروی از اصول طراحی خورشیدی را با آموختن از تجربیات یونان ادامه دادند ؛ اما آنها پنجره های شفاف که  اختراع قرن اول پس از میلاد بود را نیز برای افزایش گرمای بدست آمده بکار گرفتند، با افزایش کمبود چوب به عنوان سوخت ، استفاده از نمای رو به جنوب در ساخت منازل ثروتــمـنـدان و هـمـچنین حمامهای  عـمومی شهـر نیز مـتـداول شــد . 
 
 
 
اصول سوم : کاهش استفاده از منابع جدید 
هر ساختمان باید به گونه ای طراحی شود که استفاده از منابع جدید را به حداقل برساند و   در پایان عمر مفید خود ، منبعی برای ایجاد سازه های دیگر بوجود بیاورد . 
گر چه جهت گیری این اصل ، همچون سایر اصول اشاره شده به سوی ساختمانهای جدید است ، ولی باید یادآور شد که اغلب منابع موجود در جهان در محیط مصنوع فعلی بکارگرفته شده اند و ترمیم و ارتقاء وضعیت ساختمانهای فعلی برای کاهش  اثرات زیست محیطی ، امری است که از اهمیتی برابر با خلق سازه های جدید برخوردار است . این نکته را نیز باید مورد  توجه قرار داد که تعداد منابع کافی برای خلق محیط های مصنوع در جهان وجود ندارند که بتوان برای بازسازی هر نسل از ساختمان ها، مقداری جدید از آنها را مورد استفاده قرار داد . 
این استفاده مجدد میتواند در مسیر استفاده از مصالح بازیافت شده  یا فضاهای بازیافت شده شکل بگیرد، بازیافت ساختمان ها و عناصر درون آنها بخشی از تاریخ معماری است . صومعه سانتا الباس که در سالهای 1077 و 1115 میلادی بازسازی گردیده ، از آجرهای خرابه های یک ساختمان رومی در نزدیکی خود استفاده نمود. چارچوب های چوبی که در قرون وسطی به کار گرفته شدند ،قطعاتی چوبی بودند که بریده و در کارگاه نجاری به یکدیگر وصل شده و کد گذاری می شدند و آنگاه از هم جدا شده و به ساختمان ها انتقال داده می شدند. استفاده از این روش بدین معنی بود که در صورت لزوم می توان بخشهایی از ساختمان قرون وسطایی را جا به جا نموده ؛ حتی امروزه نیز می توان آنها را به مکانی دیگر منتقل کرد . گاهی اوقات کل سازه  ساختمان به منظور بنا کردن ساختمانی جدید جابجا می گردید. برای مثال در هنگام ساخت موزه ویکتوریا و آلبرت در لندن،  به ساختمان قبلی موجود در سایت دیگر نیازی  نبود و در سال 1865 پیشنهاد واگذاری این ساختمان فلزی به مسئولان محلی شمال ، شرق و جنوب لندن با هدف برپایی یک موزه محلی در مکانی جدید ارائه گردید. مسئولان شرق لندن این پیشنهاد را پذیرفتند و ساختمان این موزه محلی در 1872 تکمیل گردید که امروزه این مکان به موزه کودکان بدل گردیده است.
 
 
اصل چهارم : احترام به کاربران 
معماری سبز به تمامی افرادی که از ساختمان استفاده می کنند احترام می گذارد. 
به نظر می رسد که این اصل ارتباط اندکی با آلودگی ناشی از تغییرات اقلیم جهانی و تخریب لایه ازن داشته باشد . اما فرآیند سبز از معماری که شامل احترام برای تمامی منابع مشترک در ساخت یک ساختمان کامل هستند انسان را از این مجموعه خارج نمی نماید. تمام ساختمان ها توسط انسان ها ساخته می شوند اما در بعضی از سازه ها حقیقت حضور انسان محترم شمرده می شود، در حالی که در برخی دیگر تلاش برای رد ابعاد انسانی در فرآیند ساخت مشاهده می شود.
 
 

برترینهای معماری سبز

مدرسه ابتدایی بن فرانکلین (Ben Franklin)، کریکلند، واشنگتن معماران Mahlum 
 
مرکز علوم دادگاهی فیلادلفیا معماران  Croxton Collaborative
 
 
بازسازی Motherhouse ، مونرو، میشیگان Susan Maxman و شرکا
 
مدرسه پرستاری و مرکز دانشجویی دانشگاه علوم بهداشتی  تگزاس، 
هوستون معماران BNIM
 
 
پروژه معماری سبز در ساختمان و معماری
 
دانلود پاورپوینت با موضوع معماری سبز
 
قالب فایل : پاورپوینت ( قابل ویرایش  توسط شما) --- تعداد 110 اسلاید
 
 
 
بازسازی Motherhouse ، مونرو، میشیگانSusan Maxman و شرکا
این طرح بخشی از حرکت خواهران روحانی است که هدف از آن، ارتقاء و بهبود امکانات مجموعه قدیمی موجود به سمت استانداردهای اکولوژیکی قرن 21 می باشد. بدین منظور آنها از تیم طراحی، کاری تیمی و هدفمند در راستای تعیین بهترین مسیر، برای رسیدن به پایداری اکولوژیکی (بوم شناختی) قرن 21 ام را در سایت 280 آکری (113 هکتار) خود در میشیگان جنوبی خواستار شدند. بدلیل اینکه بسیاری از ساختمانهای دهه 1930 در ملک آنها ارزش تاریخی دارند، بنابراین هر پیشنهاد نوسازی نیازمند بررسی اداره حفاظت تاریخی منطقه می بود. ساختمان پیشین در حقیقت برای زندگی خوابگاهی خواهران جوان در نظر گرفته شده بود، از طرفی دیگر هیچگونه تدابیری برای خواهران سالخورده  در مجموعه سابق پیش بینی نگشته بود. بنابراین تیم طراحی با چالشی برنامه گرا، مجموعه را با 380000 فوت مربع در جهت رسیدن به اهداف حفاظت و پایداری و با دخالت نور طبیعی، چشم اندازها و تهویه طبیعی طراحی نمود. بطوریکه  نور روز و یک سیستم گرمایش و سرمایش زمینی برای به وقوع پیوستن پیش بینی کاهش 20درصدی مصرف انرژی همکاری نموده و تمامی آب دوشها و روشویی ها برای استفاده مجدد در سیفون دستشوییها جمع آوری می شود. حتی مصالح نیز برای دوام و پاسخگویی محیطیشان انتخاب گشته اند. علاوه بر این،  تیم طراحی با تمرکز قوی بر طبیعت و سایت اطراف، موفق به تبدیل این دیر قدیمی تیره و دلتنگ به  خانه ای گرم و دوستانه  برای ساکنین گردید. اکنون خواهران روحانی این مجموعه را مکانی برای تعلیم عموم مردم درباره موضوعات محیطی می دانند.
 
 
بام سبز
یک بام سبز، بامی است که مقدار یا تمامی آن با پوشش گیاهی و خاک، یا با محیط کشت روینده، پوشانده می شود. لفظ بام سبز همچنین می تواند برای بامهایی که مفاهیم "معماری سبز" را مد نظر قرار می دهند، نظیر پانلهای خورشیدی و یا صفحات فتوولتائیک، بکار رود. 
 

تاریخچه کاربرد بامهای سبز

بامهای سبز مدرن که از سیستم لایه های پیش ساخته تشکیل می شوند، بالنسبه پدیده ای نو می باشند. این نوع بامها در دهه 1960 در آلمان توسعه و به بسیاری از کشورهای اروپا گسترش یافتند. بر اساس برآوردهای موجود، امروزه حدود 10 درصد از کل بامهای آلمان، بام سبز می باشند. ایلات متحده نیز بامهای سبز قابل توجهی دارد، اما تعداد آنها به اندازه اروپا نیست. 
 

مزایای بامهای سبز

• تامین فضایی سازگار و مطبوع برای کاربران ساختمان – به دلیل قراردادن حیاط و پاسیو
• امکان پرورش میوه جات، سبزیجات و گلها
• کاهش بار گرمایش (با افزودن توده و لایه عایق حرارتی) و سرمایش بنا (از طریق سرمایش تبخیری) – بویژه اگر بصورت شیشه ای بوده و بعنوان گلخانه و یا سیستم گرمایش غیرفعال خورشیدی عمل نماید. بر اساس پژوهشی که در سال 2005 توسط Brad Bass از دانشگاه تورنتو انجام یافت، نشان داده شد که بامهای سبز می توانند اتلاف گرمایش و مصرف انرژی را در زمستان به مقدار قابل توجهی کاهش دهند.
• کاهش اثرات گرمایش و تغییرات آب و هوایی شهری
• افزایش محدوده زندگی (بامهای سبز می توانند بعنوان فضای تفریح، استراحت مورد استفاده قرارگیرند.)
• کاهش سیلاب
• تصفیه هوا و کاهش CO2 هوا
• كاهش و تعدیل شدت صداهایی كه تا dB18 وارد ساختمان می شود و از آن خارج می شود به میزان dB3 یا بیشتر
• افزایش زیستگاه جانداران در مناطق مسکونی
• بهبود مناظر اطراف ساختمان با فراهم كردن یك فضای سبز زیبا
• بالا بردن طول عمر غشای بام (دو یا سه بار بیشتر) با محافظت از آن در برابر اشعات UV مضر و صدمات آب و هوایی
• افزایش ارزش ملك 
 
 

مصادیق پایداری معماری و معماری سبز در پروژه

1-استفاده از انرژی های طبیعی در مصرف روزمره
-2استفاده از ضایعات و خصوصا استفاده از پساب در تولید آب مورد نیاز برای آبیاری فضای سبز
-3به کارگیری شیوه های مناسب برای تقلیل انرژی هدر رفته و یا کنترل آن و بهینه سازی مصرف انرژی
-4استفاده از مصالح قابل بازیافت غیر شیمیایی و مصالحی که با سلامت انسان در تعارض نمی باشد.
-5   طراحی و ساخت و ساز با مصالح نزدیک به طبیعت
6-  جلوگیری از اثرات منفی ساختمان و محصولات آن بر محیط
 -7      استفاده از گیاهان طبیعی به عنوان الهام دهنده طراحی زنده در مشاعات
-8 اجتناب از صدمه رساندن به وضعیت اراضی به منظور استحصال سود بیشتر 9-   دستیابی به بیشترین کیفیت زندگی در سایه اتکا به محیط زیست
-10 نحوه استفاده از زمین
-11       توجه به شخصیت اکولوژی منطقه
 -12 توجه به خواص اقلیمی منطقه
  -13 توجه خاص به اثر نور و هوا در طراحی کل مجموعه و چیدمان فضاهای عمومی و اختصاصی
 -14توجه به تحرک و زندگی در محیط باز
 
 
فهرست این پاورپوینت :
معماری سبز
مقدمه :
اصل اول : حفاظت از انرژی
اصل دوم : کار با اقلیم 
اصول سوم : کاهش استفاده از منابع جدید 
اصل چهارم : احترام به کاربران 
اصل پنجم : احترام به سایت 
مصادیق پایداری معماری و معماری سبز در پروژه
برترینهای معماری سبز
مدرسه ابتدایی بن فرانکلین (Ben Franklin)، کریکلند، واشنگتن معماران Mahlum 
مرکز علوم دادگاهی فیلادلفیا معماران  Croxton Collaborative
بازسازی Motherhouse ، مونرو، میشیگان Susan Maxman و شرکا
مدرسه پرستاری و مرکز دانشجویی دانشگاه علوم بهداشتی  تگزاس، هوستون  معماران BNIM
بام سبز
تاریخچه کاربرد بامهای سبز
مزایای بامهای سبز
معایب بامهای سبز
اجزای تشکیل دهنده بامهای سبز
بام سبز دانشگاه تکنیک Nanyang سنگاپور
عکس هایی زیبا از معماری سبز
 
 
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان
 
مهدی بنی حسن بازدید : 1058 شنبه 06 خرداد 1396 زمان : 16:33 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت با موضوع  پروژه ی معماری معاصرغرب    

 پاورپوینت معرفی ماریو بوتا و آثارش  دانلود پاورپوینت پاورپوینت معرفی ماریو بوتا و آثارش  زندگی نامه ماریو بوتا  ماریو بوتا پاورپوینت  ماریو بوتا معمار سبک پست مدرن X ویژگیهای طرح های ماریو بوتا  بیوگرافی ماریو بوتا

     
بیوگرافی:
 
متولد آوریل سال 1943 درمندریزیو شهر تیچینو سوئی
 
مدرسه ی ابتدایی درشهر جنستریوسوئیس-دبیرستان درمندریزیو
 
1958-1961کسب تجارت عملی دراستودیو معماران کارلونی کامنچی درلوگانو
 
1961- 1964 مدرسه ی هنر میلان 
 
1964-1969 انجام مطالعاتی درانستیتو دانشگاه معماری درونیز
 
1965کسب تجارب عملی دراستودیو لوکوربوزیه(کار برروی پروژه بیمارستان جدید درونیز) به همراه ژولیادلفونته وژوزاوبرری
 
1969ملاقات با لوئی کان وکار آماده سازی نمایشگاهی برای پروژه مرکز کنفرانس جدید
فارغ التحصیل در رشته ی معماری ازIUA 
 
1969شروع کار حرفه ای تاسیس استودیو درلوگانو
 
بیوگرافی و معماری ماریو بوتا معمار معاصر غربی
 
دانلود پاورپوینت با موضوع :  پروژه ی معماری معاصرغرب 
 
قالب فایل : پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما) --- تعداد 36 اسلاید
 
 
 

ویژگیهای طرح های ماریو بوتا :

1-گشودگی های بزرگ حفاظت شده وعقب کشیده شده درقالب پنجره
2-ایجاد شکاف های کوچکی که پیوستگی دیوارها را قطع می کند وازطریق آنها میتوان فضای بیرونی را مشاهده کرد.
3-هماهنگی با توپوگرافی زمین وسایت وطراحی شهری
4-خلق فضاهای خالی مدبرانه به عنوان عناصر واسط .غنابخش ودعوت کننده
5-استفاده ازآجر .سنگ .بلوک سیمانی درنمای ساختمان
6-گرایش به فرم های هندسی
7-ایجاد تقارن درنمای بنا
8-استفاده از نورگیرهای سقفی                                                            
9-دیوارهای بزرگ وبا صلابت که از بتن یا آجر ساخته شده اندوجدا کننده ی موقعیتی از موقعیت دیگر می باشند.
 
 
ماریو بوتا معمار سبک پست مدرن میباشد.او ابراز می دارد که دانش معماری من از بسیاری لحاظ منسوب به کلیساست .آنچه که از تاریخ معماری می دانم.بیش از هر چیزی منحصرا به کلیساهای سبک رومی تارونسانس است. وقتی به آن فکر میکنید به این نتیجه می رسید که فرهنگ مدیترانه ایی تا حد زیادی برگرفته از کلیساهاست.نود درصد از آنچه که ما می دانیم به جامانده ازسبک رومی تا رونسانس وسبک معماری قرن هجدهم ومربوط به ساختمان های مذهبی است.من عمیقا بر این باور هستم که ریشه ها وعشق من نسبت به این حرفه نشات گرفته از معماری قرون وسطی سبک رومی وشاید هم معماری بومی است.
 
 
 
متمایز بودن کار معماری نسبت به طبیعت ,استفاده ازفرم های هندسی اعتبار وخوشنامی ماریو بوتا به عنوان یک معمار در درجه ی اول به خاطر خانه های شخصی خوش منظره و تماشایی او بوده است که معمولا جدا از محیط اطراف خود قرار دارند. استفاده از اشکال هندسی قوی باعث برانگیختگی استحکام اثر می شود .
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 4 هزار تومان
مهدی بنی حسن بازدید : 1365 چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 زمان : 19:53 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت رشته معماری پروژه مرمت خانه حریری تبریز 37 اسلاید

دانلود پاورپوینت پروژه مرمت خانه حریری تبریز  خانه حریری تبریز  پروژه مرمت و احیا مرمت خانه حریری تبریز  تاريخچه و مشخصات بنا خانه حریری تبریز  ادرس خانه حریری تبریز

 

ادرس : خانه حریری تبریز

نشاني بنا : تبريز، خيابان تربيت، كوچه نور هاشمي، پلاك 132
قدمت: قاجاريه
 
 

تاريخچه و مشخصات بنا  :

 
اين خانه شامل دو بخش است: بخش بيروني و اندروني. ساختمان بيروني دو طبقه مي باشد:
الف) طبقه زيرزمين شامل حوضخانه و انباري ب) طبقه همكف شامل طنبي(مزين با نقاشي و گچبري و قطاربندي)،راهروهاي جانبي و سالن شمالي است، ضمناً با استفاده از ارتفاع رفيع سقف طنبي روي راهروهاي جانبي دو باب اتاق خواب تعبيه شده است، نماي بيروني اين ساختمان با گچبري تزئين شده است. 
 
 
تاريخچه اين بنا به اوايل دوران قاجار برميگردد كه دو حياط بيروني و اندروني و دو بلوك خانه دارد كه هر دو رو به قبله مي باشد كه طنبي ساختمان بيروني جلوه گاه هنر اصيل ايراني و داراي نقاشيهاي بسيار زيبا و اصيل است كه الهام گرفته از موضوعات اساطيري قديم از جمله داستان يوسف و زليخا از قرآن مجيد و ديگر تواريخ و داستانهاست و سقفي سراپا نمونه قدرتمند و شگفت انگيزي از مينياتور ايراني است. بخش اندروني ضمن ارتباط به ساختمان بيروني از طريق كوچه مدرسه پرورش نيز به خيابان تربيت راه دارد، ساختمان آن دو طبقه و نماي ساختمان آجري است. ساختمان بيروني نسبتاً سالم و تزئينات آن نياز به تثبيت دارد.
 
 
پلان بناي ساختمان بيروني ادامه معماري دوره صفويه است كه در اوائل قاجاريه بنا شده است . تاريخ احداث ساختمان اندروني و نقاشيهاي روي ديوارها متعلق به اواسط قاجاريه و متاثر از مسافرتهاي ناصرالدين شاه به اروپاست.
بنا شامل اندروني و بيروني است . در بيروني ساختمان ويژگيهاي خاصي هم در طرح معماري و هم در تزئينات فكر شده است . طرفين اتاق طنبي بصورت راهروهاي جانبي است كه با استفاده از ارتفاع رفيع طنبي فوقاني اتاقهاي جانبي (مسيرهاي ارتباطي) بصورت بالاخانه (اتاق خواب) اجرا شده است . زيرزمين داراي حوضخانه است .اندروني داراي دو طبقه و رويه خارجي آن آجري است. كل بنا داراي پي با سنگ و ساروج – ديوارها خشتي با روكش آجري و سقف هاي مسطح و چوبي است.  ازاره حوضخانه (زيرزمين) سنگي است. سقف حوضخانه با طاق ضربي اجرا شده است . بخش بيروني بنا داراي تزئينات ويژه و كم نظير است .نماي جنوبي ساختمان داراي گچبري است. اتاق طنبي داراي طاقچه (رف) مقرنسكاري شده و گلويي ها داراي قطاربندي گچي است. سقف ها با گچبري آئينه كاري و نقاشي تزئين شده است. براي تزئين ديوارها و طاقچه ها از نقاشي موضوعات اساطيري ايران و بعضي از نقوش اروپايي استفاده شده است . اين بنا از نظر معماري گچبري و آئينه كاري داراي اهميت ويژه و از نظر نقاشي در آذربايجان منحصر بفرد است.
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 4 هزار تومان
 
مهدی بنی حسن بازدید : 1732 شنبه 09 اردیبهشت 1396 زمان : 15:50 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت رشته معماری عناصر و جزئیات پروژه سقف کاذب کناف

دانلود پاورپوینت سقف کاذب  پاورپوینت سقف کاذب کناف  پاورپوينت سقف كاذب عناصر و جزئيات  تاریخچه کناف  پروژه سقفهای کاذب یکپارچه کناف  سیستم های حفاظت ساختمان در برابر حریق کناف

 

تاریخچه کناف :

کناف در واقع نام خانواده و موسسه ای با فعالیت هایی در سطح بین المللی و ویژگی های ممتاز می باشد. این شرکت علاوه بر گستردگی و وسعت خود یک موسسه خانوادگی اصیل بوده که این موضوع عامل مهمی در رشد و پیشرفت چشمگیر آن است. 
از ویژگی های این شرکت سرعت در تصمیم گیری، ابداع و نوآوری در صنعت ساختمان، سرمایه گذاری های پیوسته و حمایت از ایده های نوین کارکنان آن است که آن را از سایرین متمایز ساخته است.
این شرکت توسط برادران کناف، کارل و دکتر آلفونس در سال ١٩٣٢ بنیانگذاری شد و هم اکنون فرزندان این دو یعنی نیکلاس و بالدوین کناف به طور مشترک و با هماهنگی سایر اعضای خانواده کناف این گروه را رهبری می کنند.
شرکت کناف یک شرکت آلمانی می باشد
 
 
 شرکت کناف یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سیستم های ساخت و ساز خشک در جهان می باشد.
 این شرکت یکی از ده سرمایه گذار بزرگ و برترخارجی در ایران است.شرکت کناف درسال 1372اقدام به خرید وبازسازی شرکت روکش گچ ایران(وال برد سابق)نمود واکنون تحت نام شرکت کناف ایران،با ظرفیت بالای بیست میلیون متر مربع صفحه روکشدار گچی در سال،اولین و بزرگترین تولیدکننده سیستمهای ساخت و ساز خشک در ایران می باشد. واکنون با داشتن بيش از ١٥٠ کارخانه در ٣٧ کشور جهان، به صورت يک گروه عظيم صنعتی در سطح بين المللی فعاليت می نمايدساختار کلی سيستمهاي ساخت و ساز خشک شامل صفحات روکش دار گچی (يا سيمانی) و مقاطع فولادی گالوانيزة سبک نورد سرد می باشد که اين صفحات به عنوان پوشش و پروفيلهای فولادی به عنوان زيرسازی عمل می نمايند. مزايايي همچون سهولت، سرعت و دقت بالا در اجرا؛ ايمنی در برابر زلزله و حريق؛ خواص عايق بندی حرارتی، صوتی و رطوبتی؛ و تعميرات و نگهداری آسان موجب شده است که امروزه سيستمهای ساخت و ساز خشک به عنوان جايگزين روشهای منسوخ سنتی (بنايي) در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار گيرند. 
 
 
عناصر و جزئیات پروژه سقف کاذب کناف

 دانلود پاورپوینت رشته معماری با موضوع :

عناصر و جزئیات پروژه سقف کاذب کناف

قالب فایل : پاورپوینت قابل ویرایش توسط شما --- تعداد 63 اسلاید
 
 
 
 
مراکز کناف در جهان
 
     کار این شرکت از تولید و عمل آوری گچ در منطقه سارلند در کشور آلمان شروع شده و با توسعه و تنوع بخشیدن به این تولیدات در سطح بین المللی در زمینه های زیر فعالیت دارد:
سیستم ها و مصالحی که بر مبنای ماده معدنی گچ تولید می شوند. 
عایق های صوتی و حرارتی 
استخراج سنگ آهک و تولید مصالح مرتبط با این ماده ساختمانی 
مصالح و مواد ساختمانی بر پایه گچ و سیمان تجهیزات و ماشین آلات تولید کننده مصالح فوق در دفاتر و کارخانجات این شرکت در سراسر جهان بیش از ١٨٠٠٠ نفر فعالیت دارند که تلاش همگی آنها حصول موفقیت شرکت و در نتیجه ایجاد امنیت اقتصادی و رشد و توسعه حرفه ای خود است.
یکی از اصول این شرکت تاسیس واحدهای صنعتی در مناطقی است که مواد اولیه فراوان و بازار مصرف مناسب این تولیدات وجود داشته باشد. در این راستا واحدهای متعدد تولیدی این گروه در شرق اروپا و نقاط مختلف آسیا در حال احداث می باشد که نتیجه آن افزایش اشتغال و تولید مواد و مصالحی با کیفیت ممتاز برای برآورده کردن نیازهای فردای این جوامع می باشد.
 
 
دیوارهای جداکننده
     دیوارهای جدا کننده ی کناف ، دیوارهای غیر باربری هستند که برای تقسیم فضاهای داخلی ساختمان استفاده می شوند این ساختار شامل قابهای فولادی سبک ساخته شده با مقاطع U , C بوده که صفحات روکش دار گچی در یک یا چند لایه ، به وسیله پیچ مخصوص بر روی آنها نصب می شوند. درزهای میان این صفحات به وسیله ی نوار و بتونه ی مخصوص درزگیری شده، به نحوی که در انتهای کار، سطحی یکپارچه و بدون درز که قابلیت رنگ آمیزی و کاشی کاری یا هر نوع پوشش نهایی دیگری خواهد داشت، حاصل می گردد. فضای خالی داخل دیوار ، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و همچنین عبور و دسترسی به تأسیسات الکتریکی و مکانیکی را به راحتی میسر می سازد. 
 
 

کاربردهای ویژه کناف :

دیوار تاسیساتی:   
با اجراي دو لايه قاب فلزي با فاصله از يکديگر، مي توان از فضاي به وجود آمده جهت عبور تأسيسات الکتريکي و مکانيکي استفاده نمود. قرارگيري تأسيسات در فضاي خالي ديوار و دفن نشدن آن در داخل ديوار، علاوه بر رفع مسئله خوردگي و کاهش هزينه تعميرات، دسترسي به تأسيسات و تعميرات و نگهداري را در مرحله بهره برداري آسان مي کند
 
 
دیوار خارجی ساختمان:
در اين ساختار، از صفحات مسلح سيمانيAquapanel به عنوان لايه خارجي ديوار استفاده مي شود. در ايران معمولاً از قطعات سنگ و آجر پلاک در نماها استفاده مي شود که به صورت دوغابي بر بدنة ديوارهاي خارجي اجرا مي شوند. عدم وجود اتصال مناسب ميان اين قطعات و بدنة ديوارها موجب مي شود که در هنگام وقوع زلزله، جابجايي و لرزشها تحمل نگشته و نما فرو بريزد. سيستم ديوار خارجي آکواپانل، به عنوان ساختاري کاملاً ايمن در برابر زلزله، راه حل اين مشکل است. از ديگر مزاياي اين ساختار، استفاده از عايق پشم معدني مي باشد که به طور همزمان موجب بهسازي حرارتي و صوتي ساختمان مي شود
 
 
سقفهای کاذب:
 
سقف کاذب کناف ، ساختار بسيار مناسبي جهت عايق کاري و يا بهسازي حرارتي سقف و کف ساختمانها ، به ويژه سقف نهايي و پيلوت ميباشد. اين ساختار شامل يک زير سازي فلزي است، (متصل به سقف اصلي) که صفحات روکش درا گچي به وسيله ي پيچ مخصوص به آن متصل ميشوند سقف هاي کاذب کناف شامل سقف هاي يکپارچه ( ثابت) و سقف هاي مشبک مي باشد.
از مزایای این نوع سقف می توان به نامحدود بودن در آرایش و شکل سقف ، کاهش وزن کلی ساختمان ، اقتصادی بودن ، نصب سریع و آسان ، سهولت در دسترسی و تعمیر تاسیسات رد شده از بالای سقف کاذب ، قابلیت تعویض و ترمیم ، عایق حرارتی و صوتی ، امکان اتصال هر گونه تجهیزات و .. نام برد .
 
 

سقفهای کاذب یکپارچه کناف

سقفهای کاذب یکپارچه نوع دیگری از سیستم سقفهای کاذب شرکت کناف ایران هستند.این سقفها بسیار سبک بوده و با توجه به مشخصات فنی استاندارد خود جایگزین مناسبی برای سقفهای کاذب سنگین و غیر استاندارد ساخته شده با رابیتس و گچ می باشد.ساختار این سقفها شامل صقحات روکش دار گچی و زیر سازی فولادی سبک (متصل به سقف اصلی)می باشد.در این سیستم صفحات گچی به وسیله پیچ بر روی زیر سازی نصب و درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه و بدون درز حاصل می گردد. که می توان آن را به دلخواه رنگ آمیزی نمود.این سقفها را می توان به صورت ساده (مسطح) دکوراتیو(با قابلیت ایجاد انواع اشکال , شکستگیها و طرح های تزئینی ) و نیز در ترکیب با صفحات مشبک اجرا نمود.
 
 

سقف کاذب مشبک کناف :

   سقفهاي کاذب مشبک کناف، از شبکه سازه هاي سپري (يا T شکل) و تايل هاي گچي تشکيل مي شوند. شبکة مذکور به وسيلة آويزهاي قابل تنظيم به سقف اصلي متصل گرديده و سپس تايلهاي گچي درون اين شبکه قرار مي گيرند. نصب سريع و آسان، دسترسي آسان به فضاي تأسيساتي پشت سقف کاذب و تعمير و نگهداري آسان از جمله ويژگيهاي اين ساختار مي باشد.
 
 
فهرست این پاورپوینت:
 
تاریخچه کناف :
مراکز کناف در جهان
مبانی کار گروه کناف 
2-پشتیبانی فنی
محصولات و ابزار
دیوارهای جداکننده
کاربردهای ویژه
دیوار خارجی ساختمان
دیوار چاه آسانسور
دیوار مقاوم در برابر اشعه ایکس
دیوارهای تزئینی یا دکوراتیو
دیوار مقاوم در برابر حریق
روش اجرا دیوارهای جداکننده
سیستم دیوارهای خارجی Aquapanel
دیوار  جداکننده کناف
سقفهای کاذب
مزایا
کاربردها
انواع تایلهای گچی 
تایل های سقفی 
تایل گچی ساده
ب) تايل هاي آکوستيک 
تایل گچی اکوستیک مدل 6/18(پانل دایره ای)
تايل هاي گچي آکوستيک مدل 50/١٢/٨
تايل هاي گچي آکوستيک مدل ٣٦/١٢/٨
تايل هاي گچي آکوستيک مدل 
12/25(پانل مربعی)
روش اجرای سقفهای کاذب یکپارچه کناف 
سقفهای کاذب یکپارچه کناف
سقفهای کاذب یکپارچه کناف.:قطعات ویژه
سقف کاذب مشبک کناف 
سیستم های حفاظت ساختمان در برابر حریق کناف
سقفهای کاذب مشبک کناف  
دیوارهای پوششی کناف
دیوارهای پوششی بدون سازه
برج نگار
بانک مرکزی تهران،بزرگراه حقانی
 
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1480 جمعه 08 اردیبهشت 1396 زمان : 1:15 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت مرمت عمارت خسروآباد  86 اسلاید

عمارت خسروآباد سنندج  معرفی عمارت خسروآباد  پلان عمارت خسروآباد سنندج  تاریخچه عمارت خسروآباد  بررسی عمارت خسروآباد  پاورپوینت اماده در مورد عمارت خسرواباد

 

موقعیت بنای عمارت خسرو اباد

اين بنا در انتهاي بلوار شبلي قرار گرفته كه در گذشته اطراف آن چهارباغي بوده كه امروزه فقط حوض آبي كه در جلوي ورودي اصلي و درختاني كه به خيابان مشرف به بنا منتهي مي شود چيزي باقي نمانده است و بجاي آن خانه هاي مسكوني ديده مي شود. مساحت تقريبي بنا 6000 مترمربع مي باشد.
 
 
مالکیت بنای خسرو اباد
مالكيت بنا :
        مالکیت این اثر خصوصی و در اختیار فردی به نام صادق وزيري است.
 
 
مشخصات پلاک ثبتی اثر 
        پلاک ثبتی این بنا 1491 در ميراث فرهنگي می باشد0 كه در مراجعات مكرر به ميراث فرهنگي استان موفق به دريافت سند ثبتي آن نشديم، چيزي كه از آن بعنوان سندهاي محرمانه ياد ميشد ؟.
 
 

شناخت بنا و تاریخچه عمارت خسرواباد

 
    تاريخچه:     
       عمارت خسروآباد در غرب شهرستان سنندج واقع درخيابان بلوار شبلي (خسروآباد سابق) قرار گرفته و يكي از باارزش ترين آثار معماري استان كردستان محسوب مي گردد. مساحت تقريبي بنا 6000 مترمربع و مساحت كل مجموعه (همراه با چهارباغ) در حدود 20000 مترمربع است. تاريخ بناي اوليه عمارت و باغ بطور دقيق مشخص نيست و ليكن پاره اي منابع تاريخي زمان ساخت اوليه آنرا به زمان خسروخان اول اردلان (همزمان با حكومت كريم خان زند) مي دانند كه در سال 1223 هجري قمري توسط امان الله خان اردلان حكمران مقتدر كردستان براي فرزندش (خسروخان ناكام) بخشهايي از جمله عمارت سردر را به آن اضافه نمود. مجموعه عمارت و باغ خسروآباد علاوه بر دو بخش اصلي (قصر سلطنتي با ورودي ستوندار در بخش غربي و ساختمان شرقي با غلام گردشها و ايوان ستوندار مشرف بر صحن عمارت و فضاي بيروني بنا) داراي فضاهاي ديگري همچون حمام، اتاق قاپچيان و خدمتكاران است.
 
    
 
تزئينات:
       تزئينات معماري آن شامل گچبري، آجركاري اروسيهاي زيبا (پنجره هاي رنگي) و حوض صليبي چليپا شكل داخل حياط عمارت ساخته شده كه از ويژگيهاي شاخص عمارت خسروآباد است. اين بنا مقر حكومت واليان اردلان بوده است.  
 
 
  سيركولاسيون بنا       
        راه ورودي اصلي بداخل فضاي عمارت خسروآباد از سمت شرق ساختمان بود كه پس از عبور از مدخل ورودي بزرگي كه دري چوبي در آن تعبيه شده كه پس ازطي دالاني نسبتا طولاني وارد يك فضاي هشتي گنبددار شده كه داراي كاربنديهاي بسيار زيبائي ميباشد. در قسمتهاي شمالي و جنوبي دالان دو اتاق براي سكونت قاپچي (دربان) در نظر گرفته شده و پس از عبور از دالان وارد حياط عمارت شده كه حياطي وسيع و بزرگ است، حياط عمارت بشكل مستطيل بوده كه در آن حوض صليبي شكل با چندين فواره در جهات مختلف خودنمائي مي كند. درادور اين حوض بزرگ را درختان ميوه فراگرفته كه داراي ديد و منظري بسيار زيبايي است. 
 
 
کاملترین پاورپوینت معرفی و مرمت عمارت خسرواباد سنندج
 
معرفی ، مرمت و احیا عمارت خسروآباد
 
قالب فایل : پاورپوینت ( قاب ویرایش توسط شما) --- تعداد 86 اسلاید
 
 
 
 
قصر خسرويه
 
بنايي كه در اين پروژه مورد بحث قرار مي گيرد،‌ اصلي ترين قسمت عمارت خسروآباد است كه به قصر خسرويه معروف است كه تاريخ ساخت آنرا، به اواخر  زنديه نسبت ميدهند.
         فضاهاي قصر شامل راه پله شيب دار، مدخل ورودي كه ستوندار است، فضاهاي هشتي با آب نماي بيضي شكل بطور متقارن در سمت چپ و راست با راهروهايي به دو فضاي نيمه باز ستوندار ( ايوان ستوندار) منتهي ميشود.
 
 

ساختار شناسي بنا عمارت خسرواباد

1- پی : پی این بنا همانند بیشتر ابنیه هم عصر خود به وسیله آجر ، قلوه سنگ و شفته آهک ساخته شده است.
2- دیوارها : ديوارهاي اجرا شده در بنا از جنس آجر بوده كه ابعاد آجرها 20*20*4 مي باشند.
3- ملات هاي استفاده شده در اين بنا ملات ساروج و ملات شفته آهكي مي باشد.
4- در كف سازي ها و ازاره هاي قسمت داخلي از سنگ تيشه اي و در حوض ها از سنگ مرمر استفاده شده است. كف هاي داخلي بعضا از آجر است.
5-  تزئينات بنا از گچ بريهاي قشنگي است كه در ستونها و سقف هاي اتاق ها ديده مي شود.
 
 
گچ بری
 
در دوره قاجاريه هنر گچبري رونق فوق العاده اي به خود گرفت ، به علت مسافرت پادشاهان و بزرگان قاجار به فرنگ از هنر گچبري اروپا تقليدهايي در كاخهاي شاهي بخصوص در سر ستون سازيها ، گلويي سازيها و سقف سازيها در كاخهايي چون گلستان و عشرت آباد و پاره اي ديگر حدوداً پيروي گرديد. البته در اين برهه از زمان در هنر گچبري خلاقيتها و نوآوريهاي بسيار چشمگيري از طرف هنرمندان گچبر در آثار و ابنيه و بخصوص منازل مسكوني سنتي بيروني و اندروني ايران پديدار گشت كه به واقع هر يك از آثار به جا مانده، خود تابلوهاي بسيار نفيس و پرارزش از هنر با فلسفه از خرد و فرهنگ هنرمندان اين مرز و بوم است . 
 
 
 
فهرست این پاورپوینت :
موقعیت
معرفی شهر سنندج
موقعیت بنا
مالکیت بنا
شناخت بنا
تاريخچه:     
تزئينات:
  سيركولاسيون بنا       
 بخشهاي مختلف عبارتند از:
قصر خسرويه
پلان طبقه اول : 
پلان طبقه دوم(شاه نشین)
نمای شمالی جنوبی شرقی و غربی
پرسپکتیو
الحاقات
ساختار شناسي بنا
 معرفي مصالح
پی و نحوه انتقال نیرو
كف سازي
ستون
دیوار ها
قوس های بکار رفته (دور کلیل)
قوس های (دور هلوچین کند)
قوس (دور تمام)
در و پنجره ها
تزئینات
گچ بری
 آسیب شناسی
عارضه* درمان: 
عارضه        داغ رطوبت  
عارضه:  ترک و رطوبت نزولي
عارضه :از بین رفتن گچ کاری
عارضه : از بین رفتن مقاومت و كج شدن ستونهاي ورودي و ريخته شدن مصالح آن
احیاء
طرح احيا : 
نحوه استفاده از بنا
مرمت انجام شده بر روی عمارت خسروآباد تا به امروز
کاربری پیشنهادی برای عمارت خسرو آباد 
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان
 
 
مهدی بنی حسن بازدید : 1690 پنجشنبه 07 اردیبهشت 1396 زمان : 1:49 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت با موضوع زندگی نامه و اثار معمار کنزو تانگه 60 اسلاید

 
مقدمه:
"کنزو تانگه" در سال 1913 در اوساکای ژاپن متولد شد. وی در دانشگاه توکیو و در رشته شهرسازی و مهندسی به ادامه تحصیل پرداخت. در سال 1961 موسسه ای با عنوان "کنزو تانگه آرتک" که بعد ها "کنزو تانگه آسوشیتس" نام گرفت را تأسیس کرد و تا زمان بازنشستگی اش یعنی سال 1974 در دانشگاه توکیو به تدریس مهندسی شهرسازی مشغول بود. عملکردهای کاری وی باعث شد که 130 معمار در سراسر جهان دست به کار شوند که در این میان دو معمار با نام های "فومیهیکو ماکی" و "آراتا ایسوزاکی" به شهرت رسیدند. "تانگه" در سال 1949 پس از طراحی شاهکار وی برای بازسازی مخروبه های هیروشیما پس از جنگ جهانی دوم به مرکز ثقل توجه جهان معماری مبدل گشت. آثار وی گواه جهت گیری معماری بین المللی است. طراحی تانگه بیش از معماران هم عصرش دارای علائم تحول کنونی است :صرفه جویی در وسائل،انعطاف پذیری در احساس ،نمایشگاه عناصر نمادین،بهره گیری از علم شهر سازی در جهت ساختار و کارهای معمار به نحوی که خلاصه ای از ارتباط او با معمارانی چون والتر گروپیوس ،لو کور بوزیه،میس وندروهه، آلوار آلتو، اسکار نیمیر، یوهانس داکر،ایرو سارینن ولویس کان می باشد. طرحها و بناها ی تانگه نه تنها در سطح بالاتری قرار دارند بلکه آزادی نهایی معماری ژاپنی را که آواز جهانی به دست آورده است خاطر نشان می سازد . بناهایی نظیر شهرداریها ، سالنهای اجتمات وسالنهای ورزشی ،تعبیری منطبق با اهداف خود یافته اند ، لیکن جدا از این ساخت و ساز ها دروسی که تانگه در دانشگاه ژاپن تعلیم داده است راههای جدیدی را ارائه داده وکتب متعددی در روشن ساختن ارتباط بین سنت و زمان کنونی فراهم کرده اند. مفاهیم تانگه که مرتبط با شهرسازی هستند از مفاهیم ویژه ای برخوردارند. این مفاهیم گواه کیفیتهای بارزی ازتخیلی هستند که در مکانهای ایجاد شده برای آرزوهای انسانی تعبیر می شوند و تمامی داده ها را در یک مجموعه پیوسته برای شاخصهای آماری، جامعه شناختی و اقتصادی که تا این زمان شهرسازان دنیای مدرن از آن الهام می گرفتند ، نظم  می بخشد . تانگه با شناخت کاملی که از فشارهای جامعه ژاپنی دارد ، معماری را با استفاده از منابع سنتی و با مشارکت نبوغش احیا می کند . 
 
کنزو تانگه معمار ژاپنی زندگی نامه و اثار معماری
 
دانلود پاورپوینت با موضوع زندگی نامه و اثار معمار کنزو تانگه 
قالب فایل : پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما) --- تعداد 60 اسلاید
 
 
 
«موزه یادبود بمبارن اتمی(سال 1952)»
 
[هر چقدر هم که ادعا کنیم که به پیلوتی کاربرد (function ) اجتماعی داده ایم اگر آنجا مکانی  تاریک و خف باشد و یا مکانی کثیف باشد آنجا پیلوتی نیست . پیلوتی باید فضایی باشد که معنای پیلوتی را منتقل کند، بر قلب وروح انسان اثر بگذارد، وبدن انسان را به حرکت درآورد. پیلوتی باید مکانی باشد که اتحاد و یکپارچگی جامعه را به نمایش می گذارد. معنای پیلوتی باید ازمرزبندی(محدویتی ) هایی که دیوار ایجاد می کند رها شود وباید کالبدی متوازن داشته باشد که به راحتی و قدرتمندانه بار ساختمان روی خود را تحمل می کند. و این خودش یکی از ویژگی های پیلوتی می باشد که با کاربرد اجتماعی پیلوتی ارتباط نزدیک دارد.] [فضاهای معماری که کاربرد زیستی دارند زیبایی را خلق می کنند. و این تنها با نظم است که می توان با آن کارایی فضاهای معماری را به انسان ها منتقل کرد. برای همین است که می توان گفت « زیبایی در چیزی است که کاربردی (functional ) است.»]     کنزو تانگه (از کتاب« واقعیت و خلاقیت  کنزو تانگه 1945 تا 1958 » انتشارات بیجوتسو شوپان  سال 1966).
 
 
موزه یادبود بمبارن اتمی مکانی است برای حفظ و نمایش مدارک وآثار بمبارن اتمی هیروشیما.این موزه جزئی از مرکز صلح هیروشیما می باشد که در وسط پارک صلح که به همین منظور ساخته شده است قرار دارد. پارک صلح هیروشیما به عنوان هسته مرکزی شهر طراحی شده است و درآن بجز تأسیسات یادبود جان باختگان بمب اتمی مراکز مختلف فرهنگی ورزشی ایجاد شده است. مسئول طراحی مستر پلان پارک بعلاوه مرکز صلح کنزو تانگه می باشد. که درمیان آنها موزه یادبود بمباران اتمی (1952) هم از دیگاه معماری و هم از دید اجتماعی دارای ویژگی و اهمیت خاصی است. 
 
موزه یادبود بمبارن اتمی ساختمانی است با پلانی مستطیلی شکلی که طول شرقی غربی آن 5 برابر عرض شمالی جنوبی آن بوده و موازی با خیابان صلح که درفاصله 100متری جنوب ساختمان موزه قرار  دارد .  طبقه همکف را بصورت یک پیلوتی کاملا باز و بدون هیچ دیواربا ستونهای بزرگ با ارتفاع 6 متر که فاصله بین آنها ( سپان ) در بیشترین حالت به 10500میلیمتر میرسد است. بصورت مکانی باز در میان پارک صلح قرار گرفته و از لحاظ کاربردی جزئی از فضای عمومی پارک می باشد. 2راه پله در شرق و غرب ساختمان امکان ارتباط با ساختمان موزه که به مانند جعبه ای معلق در میان زمین و آسمان است را فراهم می کند. طراحی ساختمان بصورتی است که بازدید کننده از یکی از راه پله ها وارد موزه بشود وبعد از دیدن موزه دیگر راه پله را برای خروج برگزینند.
بزرگترین ویژگی این ساختمان استفاده از پیلوتی به عنوان یک مکان کاملا عمومی و اجتماعی در شهر می باشد. 
 
 
کلیسای جامع کاتولیک مریم مقدس
 
درسال 1945 کلیسای جامع کاتولیک مریم مقدس که در سال 1889 ساخته شده بود بر اثرجنگ آسیب دید،کنزو تانگه رتبه نخست را در رقابتی که درسال1961 برگزار گردید از آن خودکرد،کلیسای جامع جدید که دارای گنجایش 1500 نفر است
در فاصله سالهای1963و1964 با هماهنگی با سر معمار کولون ،ویلهلم اشچلومز ومهندس یوشیکاتسو تسو بوئی مشاورتانگه در بسیاری از ساختمانها ،بنا گردیدواز میان همکاران تانگه بایستی مکس لچنر از زوریخ را نام برد.تصمیم گرفته شد کلیسای جامع بر سطحی به شکل صلیب هذلولی شلجمی به سوی بالا به شکل صلیبی از نور گشوده شود و شاخه های آن منتهی به پنجره هایی باریک که از پایین به بالامیرفت منتهی می گردد.این صحن لوزی شکل همراه ضمایمی چهار گوش است که از لحاظ شکل با سطوحی از  کلیسا که به نحوی نمادین هستند دارای تناقض است.این سطوح به وسیله راهها و ایوانچه ها در ارتباط اند به علاوه رواقی به همراه حوضچه هایی جهت غسل تعمید وجود دارد. 
 
 
تانگه طرحهاي به انجام نرسيده‌اي هم در تهران داشت؛ برج‌هاي سه‌قلوي مسكوني ،هتل ‌٧٠٠ اتاقه (در تقاطع بلوار كشاورز و خيابان حجاب فعلي) و مجموعه شهري در تپه‌هاي عباس‌آباد (همزمان با ارايه طرحهاي پيشنهادي توسط لوي كان و سپس ارايه طرح مشترك به درخواست كارفرما) از آن جمله‌اند كه هر سه در سال ‌١٣٥٣ / ‌١٩٧٤ ارايه شده‌اند.
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1376 چهارشنبه 06 اردیبهشت 1396 زمان : 22:17 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت با موضوع تیرچه های کرومیتی

(روشهاي اجراي ساختمان سقف و تيرچه کروميتي)

نکات فنی در اجرا و نظارت سقف های تیرچه بلوک  سقف تیرچه بلوک و جزییات آن در نقشه های ساختمان  نحوه ی اجرای سقف تیرچه کرومیت  مزایای تیرچه کرومیت  پاورپوینت سقف های تیرچه بلوک  پاورپوینت بررسی سقف کرومیت تیرچه بلوک

 
مقدمه
پس از حذف اجراي سقف بصورت طاق ضربي در ساختمانهاي بيش از دو سقف ، شاهد گسترش اجراي انواع سقفهاي بتني شامل سقفهاي تيرچه و بلوك سنتي ، سقفهاي كروميت و نيز كامپوزيت مي‌باشيم و بدليل تغيير مداوم قيمت مصالح و عدم ارتباط مستمر بخشهاي اجرايي با بخش طراحي و محاسبه ، يكي از بزرگترين مسائل محاسبين و دفاتر مهندسي و نيز كارفرمايان ، انتخاب نوع سقف ساختمانها مي‌باشد.
       در اين مجموعه سعي شده است که اولاً توضيح مختصري از تيرچه هاي کروميتي و معرفي و وزن سقفهاي تيرچه و بلوك كروميت ( تيپهاي R9 تا R12 ) را محاسبه ثانياً سعي شده است تا مشخصات اجرايي و شرايط اجرا و مزيتها و محدوديتهاي هر سقف تيرچه کروميتي بيان گردد تا بدين وسيله از انتخاب سقفهاي نامناسب در طراحي اوليه جلوگيري شود.
 
 

تیرچه های کرومیت

-تعاريف -۱
 
۱-تيرچه هاي فولادي با جان باز در ترکيب با بتن (کروميتي)
سيستم تيرچه ها ي فولاد ي با جان باز در ترکيب با بتن شامل ترکيب يکپارچه اي ازتيرچه ها ي فلز ي خود ايستا با فواصل تقر يباً يکسان و دال بتني فوقا ني است که بصورت تيرشکل عمل مي کند . براي اجز اي پر کننده بين تيرچه ها ي ،مي توان از قالب ها ي موقت و يا Tدائم مانند بلوک سفالي ، بلوک بتني و يا از قطعات سبک استفاده نمود.
 
۲-تيرچه هاي فولادي با جان باز 
تيرچه ها ي فولاد ي با جان باز ، خرپاها ي و يژه دو سر ساده اي هستند که برا ي توزيع يکنواخت بار سقف به تکيه گاه ها به کار مي روند.
تبصره: در صورت بکار گيري تيرچه ها بصورت تير طره اي ، طراح با يد جز ئيات اجر ايي لازم را ارايه نموده و سازنده نيز بايد محل و نوع آن را مشخص نمايد.
 
3-ترکيب با بتن 
آن است که بال فوقاني و جان تيرچه ها در بتن محاط بوده و « ترکيب يا بتن » منظور ازشکل بتن آرمه ، عمل مي نمايد. T بصورت يکپارچه به عنوان يک مقطع مرکب
 
۴-خود ايستايي
آن است که در حين عمليات اجراي سقف ،نيازي به شمع بند ي بر اي « خود ايستا » منظور از نگهداري تيرچه ها نمي باشد.
 
 
تبصره: در صورتي که در حين اجرا به شمع نياز باشد، سازنده بايد محل و نوع شمع ها را
مشخص نمايد.
 
 
سقف های تیرچه بلوک پاورپوینت بررسی سقف کرومیت تیرچه بلوک
 
دانلود پاورپوینت با موضوع تیرچه های کرومیتی
قالب فایل : پاورپوینت ( قابل ویرایش توسط شما ) --- تعداد 30 اسلاید
 
 
 
 
مشخصات فني و مکانيکي سقف
تيرچه هاي فولادي با جان باز در ترکيب با بتن (کروميتي)
 
سقف ها ي تيرچه فولادي با جان باز در ترکيب با بتن ، از اجزاي اصلي به شرح زير تشکيل مي شوند:
 
۱-تيرچه فولادي با جان باز۲-بلوک۳-ميلگرد افت و حرارت۴-کلاف عرضي
۵-بتن پوششي در جا
 
 
 
۱-مشخصات فني
تيرچه فولادي با جان باز –
تيرچه فولاد ي با جان باز ، عضو پش ساخته اي است که به صورت خرپاها ي و يژه دوسر ساده اجرا مي شود. تيرچه فولادي با جان باز در دو مرحله تحت بارگذاري قرار مي گيرد.
درمرحله اول باربر ي ، تيرچه هنگام حمل و نقل ، بار ناشي از وزن خود را و در زمان اجرا ي سقف و قبل از گرفتن بتن ،بار مرده سقف(شامل وزن سقف، تيرچه، بلوک،بتن درجا و قالب ها) و بار زنده عوامل اجرايي را در حد فاصل تکيه گاه هاي تيرچه تحمل مي کند.
در مرحله دوم باربر ي و پس از گرفتن بتن ، مقطع مرکب شامل تيرچه و بتن ، تنش ها ي ناشي از تمامي بارهاي وارده به سقف را تحمل مي کند.
تيرچه فولادي با جان باز شامل بار تحتاني ، اعضاي قطري و بال فوقاني مي باشد.
 
 
 
تيرچه هاي كروميت به عنوان يكي از مهمترين گزينه‌ها در سقف ساختمانها محسوب مي شوند. به ويژه در مواردي كه زير بنا كم بوده و بتوان چند سقف را با هم بتن ريزي نمود ( نداشتن ديوار برشي در طرح ) استفاده از اين نوع تيرچه صرفه اقتصادي زيادي دارد. انجمن بتن نيز در راستاي رسالت خود مبني بر محاسبه تيرچه‌ها و اجراي سقفها و سازه‌هاي بتني اقدام به محاسبه، اين نوع تيرچه‌ها به شكلي كاملاً اصولي و منطبق با آئين نامه‌ها مي‌نمايد. 
 
 
روش و امكانات ساخت :
از آنجا كه در توليد تيرچه‌هاي كروميت جوشكاري و كيفيت جوش از مهمترين مسائل در ساخت تيرچه با كيفيت مي‌باشد در ساخت تيرچه‌هاي كروميت از جوشكاري تحت حفاظت گاز co2  استفاده مي‌شود. اين نوع جوشكاري علاوه بر آنكه كيفيت بالايي دارد بدليل نداشتن سرباره جوش، بازديد چشمي و كنترل جوش بسيار آسان مي‌گردد.علاوه بر جوشكاري، مسائل مختلفي در روش ساخت تيرچه‌ها وجود دارد كه در كيفيت تيرچه توليدي بسيار مؤثر است كه از جمله مي‌توان به نحوه اورلب زيگزاگها، رعايت بعد جوش و فواصل جوش، رعايت گام زيگزاگها بر اساس محاسبات، كنترل دماي محيط و بازرسي مرتب جوشها اشاره نمود.
 
 

نكات عمومي در مورد سقفهاي داراي تيرچه كروميت :

 
1 - مشخصات اين نوع سقف بر اساس نشريه شماره 151 سازمان برنامه و بودجه تعيين مي‌شود که به پیوست پروژه می باشد.
2 - نشريه فوق داراي جداول آماده براي تعيين مشخصات تيرچه‌ها نمي‌باشد و صرفا آيين نامه محاسباتي است و علاوه بر آن تا كنون هيچگونه آئين نامه يا نشريه رسمي مورد تأييد مراجع ذيصلاح منتشر نشده است. لذا لازمست تيرچه‌ها بنا بر شرايط بارگذاري و نحوه اجرا محاسبه و طراحي شوند.
 
3 - محاسبات تيرچه‌هاي كروميت بسيار مشكل و داراي كنترلهاي زيادي مي‌باشد و بايد براي هر تيرچه بطور جداگانه طراحي گردد. در طراحي اين تيرچه‌ها مي‌بايستي تمام جزئيات شامل بال فوقاني ، بال تحتاني ، ميلگرد زيگزاگ و فواصل زيگزاگها و طول تقويتهاي فوقاني و تحتاني با توجه به آيين نامه فوق دقيقا محاسبه گردد. در اين خصوص مي توان از نرم افزار جامع طراحي تيرچه‌هاي با جان باز KDS استفاده نمود. اين نرم افزار تنها نرم افزار ثبت اختراع شده در مورد طراحي و محاسبه تيرچه‌هاي كروميت مي‌باشد که در انتهای پروژه توضیح داده خواهد شد.
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 3 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2200 چهارشنبه 06 اردیبهشت 1396 زمان : 0:17 نظرات (0)

پاورپوینت شناسایی،انواع ،ارائه شماتیک و علل بوجود امدن انواع  حالات ترک خوردگی در ساختمان

دانلود پاورپوینت ترک های سازه و راه های ترمیم آن  مراحل تعمیر ترک ها با استفاده از روش تزریق گروت عوامل ترک ساختمان  دانلود پاورپوینت انواع ترک ساختمان و روش های ترمیم ترک های دیوار

 
در این پاورپوینت به شناسایی انواع و علل به وجود امدن بعضی از ترک ها و همچنین طریقه های ترمیم ترک ها و مواد تعمیری و مزایا و معایب مواد و انواع دستگاه های تزریقی مورد برسی قرار گرفت که می توان گفت که تعمیر ترک وابسته به آگاهی از علت های ترک خوردگی، انتخاب روش تعمیر مناسب و در نظر گرفتن مواد تعمیری مناسب و ابزار لازم که با شناخت صحیح هر کدام در جای خود مفید واقع شده و می تواند جواب گوی هدف مورد نظر که همانا ترمیم ترک است باشد. 
 
 
 
ترک ها را به انواع مختلف و به روش های ساده ای می توان شناسایی کرد :
 
بطور مثال دو قسمت ترک را که از هم جدا شده اند، با مقداری ملات گچ پر می کنیم طوری که فقط 2 قسمت جدا شده را پوشش دهد یعنی در ترک نفوذ نکند. پس از خشک شدن گچ چنانچه مشاهده شود که گچ از دیوار جدا شده است، نشان دهندۀ این است که سازه دچار نشست شدید می باشد. 
 
 
روش دیگر این است که بر روی ترک و در قسمت جدا شدۀ آن یک نوار کاغذی نازک به ابعاد 3 ×30 سانتیمتر به شکل ضربدر نصب می کنیم، چنانچه کاغذ پاره شود نشاندهندۀ خطرناک بودن ترک است.
 
همچنین در نشست های خطرناک، کلاف پنجره ها دچار تغییر شکل می شوند و یا ممکن است گاهی ترک بخورند.
 

 

انواع ترک ها:

ترک های عمیق:  

بطور دائم و در اثر نشست مداوم پی بوجود می آید و پایداری سازه را مورد تردید قرار می دهد.

 

ترک های  ثابت:

پس از نشست پی رخ می دهد یعنی پس از پایان یافتن زمان تحکیم، و از آن پس در طول عمر ساختمان ثابت می ماند.
 

ترک های  مویی:

در اثر انتقال های کوچک ، نوع مصالح، رطوبت، انقباض و انبساط بوجود می آید. 
 
 

علت بوجود آمدن کلی بعضی از ترکها و پی آمدهای ناشی از آن:

خصوصاً در آب و هوای سردتر، رطوبت میتواند از داخل ترکهای ریز به درون لایه های بتن نفوذ کند و سپس در اثر سیکل ذوب-انجماد باعث توسعه ترکها و گسیختگی بتن در محل ترک گردد.
 
هنگامی که خاک اطراف فونداسیون تثبیت شد، هرگونه حرکتی می تواند باعث جدا شدن لایه های محکم بتن و در نتیجه ایجاد ترکهای ریز در بتن گردد که با توسعه آنها رطوبت به همراه مواد خورنده می تواند به داخل فونداسیون نفوذ کند.
 
زمانی که زمین اطراف فونداسیون، بطور مداوم در حال ارتعاش باشد، تنش هایی در سازه بوجود می آید که با گذشت زمان و ادامه ارتعاشات، پیشرفت می کند. اگر این تنش از مقاومت بتن بیشتر گردد، باعث بوجود آمدن ترکهایی در بتن می گردد. حتی اگر از قبل ترکهایی موجود بوده باشد  که قبلاً با روشهای متداول تعمیر شده باشد، این ارتعاشات می توانند باعث بوجود آوردن ترکهای جدیدی در سازه گردند.
 
 
انواع ترک ها در ساختمان ها و راه های رفع آن
دانلود پاورپوینت با موضوع :
 انواع ترک ها در ساختمان ها و راه های رفع آن
 
قالب فایل : پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما) --- تعداد 30 اسلاید 
 

3-طرق مختلف ترميم ترکها:

الف) تزريق تركها:
تركهاي باريكي را مي توان به طريقه تزريق رزينهاي اپوكسي پر نمود. در اين روش، نقاط  تزريق متناوباً با فواصل كوتاهي در طول ترك قرار داده شده و سپس سطح ترك كاملاً آب بند  مي شود تا از فرار و نشست رزين در مدت تزريق جلوگيري گردد. روش تزريق به اين صورت است كه رزين از يك نقطه تزريق شده و سپس اطمينان حاصل مي گردد كه عمل تزريق تا نقطه بعدي كاملاً صورت گرفته و خلل و فرجهاي اطراف پر شده است. در اين روش، مواد تزريقي به صورت مداوم (لاينقطع) به ترتيب از نقاط مختلف تزريق، پمپ مي شود تا اطمينان حاصل گردد كه علاوه بر مسير اصلي ترك، كليه خلل و فرجها نيز كاملاً پر شده اند.
در صورتي كه كه ابتدا و انتهاي ترك در يك سطح (از جهت ارتفاع) نباشد تزريق بايستي از پايين ترين نقطه آغاز و به بالاترين نقطه ختم گردد؛ و همچنين براي حصول اطمينان از پر شدن مطلوب ترك از مواد تزريقي، از لوله هاي شفاف استفاده مي شود. هدف اصلی از تزریق ، پر کردن ترک و متصل کردن بتن در دو لبه ترک است. این تعمیر برای آب بندی ترک هایی است که فعال نیستند همانند ترک های ناشی از جمع شدگی و ترک های ناشی از نشست که ثابت شده اند. تزریق ، روش کاملاً مطمئنی است که نیاز به تکرار ندارد و بر خلاف سطوح تعمیر شده بوسیلۀ دوغاب سیمان، در معرض هوازدگی قرار نمی گیرد و همچنین در برابر امواج ماوراء بنفش ، آسیب نمی بیند. علاوه بر این پلیمر تزریق شده، فولاد مسلح کننده را می پوشاند و فرآیند خوردگی را متوقف می سازد. با نفوذ و پر کردن ترک ها، رزین قادر است تا یک شبکه چسبنده بوجود آورد که ترک را آب بندی کرده و آن را در برابر آب ، کلرید ها، دی اکسید کربن، سولفات ها و دیگر گاز ها و مایعات خورنده محافظت کند. و همچنین راهی است برای کاهش امکان خرابی بیشتر به علت سیکل ذوب-انجماد، خوردگی فولاد و مواد شیمیایی که به بتن حمله می کنند. که در ادامه مقاله مفصل به آن می پردازیم
 
 
1-تعمیر ترکهابا دوغاب سیمان (تزریق گروت):
این روش برای تعمیر ترکهایی مورد استفاده قرار می گیرد که غیر فعال هستند، خصوصاً در سدهای وزنی و دیوارهای بتنی. از گروت بعلاوۀ سیمان پرتلند برای تعمیر ترک های عریض و از گروت بعلاوۀ یک سری مواد شیمیایی برای آب بندی ترک هایی به باریکی 0.002 اینچ  معادل با 0.05 میلی متر استفاده می گردد که البته مقاومت آن کمتر از سیمان پرتلند است.
هر دو نوع مخلوط، می توانند با موفقیت در شرایط مرطوب مورد استفاده قرار گیرند اما باید توجه داشت که این روش نیز همانند هر روش دیگری نیاز به مهارت بسیار و عمل دقیق دارد.
 
 
فهرست این پاورپوینت :
شناسایی،انواع ،ارائه شماتیک وعلل بوجود امدن ترک
انواع ترک ها
ارائه شماتیک ترک ها
علت بوجود آمدن کلی بعضی از ترکها و پی آمدهای ناشی از آن:
3-طرق مختلف ترميم ترکها
ب)  بخيه زني
پ) تـنـيـدن
ت )آرماتور گذاری
4-مواد تعميري  ومراحل تعمیرومزایا و معایب مواد تعمیری ودستگاه های تزریق
1-تعمیر ترکها با دوغاب سیمان (تزریق گروت)
مراحل تعمیر ترک ها با استفاده از روش تزریق گروت
تزریق گروت
2- تعمیر با رزین های اپوکسی (Epoxy Resins) 
 الف- پر کردن ثقلی
ب- تزریق اپوکسی با فشار بالا یا پایین
3- تعمیر با فوم پلی یورتان (Poly Urethane Foams )
 مزایا و معایب ترکیبات اپوکسی 
مزایای ترکیبات پلی یورتان
مراحل تعمیر ترک ها با استفاده از روش تزریق رزین اپوکسی و فوم پلی یورتان ودستگاه های تزریق
 2- نصب Port  های تزریق  
3- آب بندی کردن سطح ترک 
4-تزریق اپوکسی و پلی یورتان
دستگاه های تزریق
  نتیجه گیری
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 3 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1250 دوشنبه 04 اردیبهشت 1396 زمان : 19:46 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت با موضوع اصول طراحی پارک در معماری ( پارک  LANDSCAPE )

 
 
اهمیت احداث پارک‌ها در محیط‌های شهری از آن رو که در تلطیف هوای شهرها و افزایش کیفیت آنها و در نتیجه عملکرد اکولوژیکی شهرها مؤثر می‌باشند. اقدامی لازم و ضروریست که خوشبختانه طی سال‌های اخیر به دلیل تبییت اهمیت، آنها در جامعه گام‌های مؤثری از سوی مسئولین برداشته شده است. 
 
یقیناً به پارک‌ها در هر زمان و مکان که فرصت و استعداد آن وجود داشته باشد، نیازمندیم. پارک‌ها فرصتی برای بهسازی شهرها و تأمین کننده زیر ساخت‌های سبز و سرآغازی جهت بهبود اکولوزیک شهرها و ایجاد ساختاری پایا و استخوان‌بندی مناسبی برای آنها به شمار می‌روند
 
 
 
 پارک‌ها محل تجلی تجربه مردم، زندگی موجودات، فرایندهای خود،سازمان دهنده طبیعت، توانایی دادن به اجتماع وتوانمند شازی استفاده کنندگان است، که به هویت و سرزندگی بخشیدن به مکان و محل زیستن کمک خواهند کرد. اما ضابطه و الگوی مشخصی که نسبت این فضاها را تعیین نماید و یا چگونگی استقرار کاربری‌ها را در داخل پارک‌های شهری مشخص می‌سازد.
 
 
طراحی پارک و فضای سبز  معماری
 
دانلود پاورپوینت با موضوع :
اصول طراحی پارک در معماری ( پارک  LANDSCAPE )
 
قالب فایل: پاورپوینت ( قابل ویرایش توسط شما) --- تعداد 24 اسلاید
 
 
بررسی و تجزیه و تحلیل نمونه های خارجی
عرضه و تقاضای پارک های موضوعی در بعضی نقاط دنیا راکد شده، اما با رشد طبقه متوسط و افزایش درآمد مازاد آنها، آسیا-اقیانوسیه به یکی از هدف های مهم برای سرمایه گذاران و مالکان پارک های موضوعی و شهر بازی ها تبدیل شده است.
 
به نظر کریستین این مدیر عامل شرکت AECOM، که مشاور پروژه های صنعت تفریح و فراغت می باشد، «بازار پارک های موضوعی نوسان زیادی دارد، اما به طور کلی با سرعت زیادی رو به رشد است». MGM Studios و پارامونت نیز به دنبال ایجاد فرصت برای توسعه پروژه های جدید در آسیا می باشند.
 
 
 
نتیجه گیری
بهره وری انسان از پارک ها و مناطق حفاظت شده
 
 
حضور انسان و فعالیت های او مهم ترین شکل تعرض و اختلال روی فون و فلور پارک ها و مناطق حفاظت شده تلقی می شود. ازدحام بیش از حد و تباهی منابع محوطه های تفرجی از اواخر سال ۱۹۲۰مورد توجه قرار گرفت. (Meineke,۱۹۲۸ ) گزارشات کمیسیون تجدید نظر منابع تفرجی (۱۹۶۲) سبب حمایت فراتر از اتکا به ظرفیت برد در طراحی پارک های طبیعی شد که در نتیجه پیشرفت عملی و نظری در این ارتباط در سال ۱۹۶۴ اتفاق افتاد. متعاقب آن محققان بسیاری تلاش کردند ظرفیت برد را برای منابع ویژه تعریف کنند
 
 
حضور انسان و فعالیت های او مهم ترین شکل تعرض و اختلال روی فون و فلور پارک ها و مناطق حفاظت شده تلقی می شود. ازدحام بیش از حد و تباهی منابع محوطه های تفرجی از اواخر سال ۱۹۲۰مورد توجه قرار گرفت. (Meineke,۱۹۲۸ ) گزارشات کمیسیون تجدید نظر منابع تفرجی (۱۹۶۲) سبب حمایت فراتر از اتکا به ظرفیت برد در طراحی پارک های طبیعی شد که در نتیجه پیشرفت عملی و نظری در این ارتباط در سال ۱۹۶۴ اتفاق افتاد. متعاقب آن محققان بسیاری تلاش کردند ظرفیت برد را برای منابع ویژه تعریف کنند
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 3 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1129 دوشنبه 04 اردیبهشت 1396 زمان : 19:30 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت پی سازی ساختمان  25 اسلاید

پاورپوینت پی سازی ساختمان دانلود پاورپوینت پی سازی  پاورپوینت پی وپی سازی  دانلود پاورپوینت پی ساختمان  پاور پوینت نحوه ی پی سازی ساختمان

 

پي وسيله اي است كه بار و فشار وارد از نقاط مختلف ساختمان و همچنين بارهاي اضافي را به زمين منتقل مي كند . سطح پی باید به اندازه ای باشد که فشار وارده بر زمین بستر پی از مقاومت مجاز زمین تجاوز ننماید .وضعیت مطلوب پی موقعی است که به شکل مربع ساخته شود و ستون درست درمرکز آن قرار گیرد .
 

 

مراحل پي سازي

1آزمايش زمين از لحاظ مقاومت
2 پي كني
3پي سازي
 
 

انواع پی ها

پی های سطحی
پی های منفرد:  پی های منفرد به پی هائی گفته می شود که بصورت مجزا و مستقل بار وارده را از یک ستون یا دیوار را تحمل کرده ، به زمین منتقل سازد.
 
پی های نواری
ستونها به شکل نواری...  پی گسترده مرکب پی های گسترده مرکب به پی هائی اطلاق میگردد که بارهای وارده از یک دیوار با یک یا چند ستون و یا بارهای وارده از چند ستون را تحمل میکند .
 
 
شناسائی زمین : شناخت خصوصیات و قابلیت های زمینی که قرار است سازه ای بر روی آن ساخته شود ازمهمترین مواردی است که باید مورد توجه و دقت قرار گیرد . صرفه جوئی مختصر ، نسبت به کل مخارج پروژه ، درعدم شناسائی و وضعیت و خصوصیات زمین ممکن است باعث شود که پس از اجرای پروژه هیچ راهی جزء تخریب آن وجود نداشته باشد. و از این بابت خسارات هنگفتی را باعث شود.منظور اصلی از شناسائی زمین بدست آوردن اطلاعات لازم در موارد زیر است :- تعیین سطح آبهای زیر زمینی و تعیین موارد ومناطقی که ممکن است برای پی کنی و پی سازی مسئله ای را ایجاد نماید.- مقاومت خاک - انتخاب عمق پی و مقایسه انواع مختلف پی هائی که ممکن است در نظر گرفته و ساخته شوند و انتخاب مناسبترین آنها- پیش بینی نشست- مسائل و مشکلات احتمالی در رابطه با ساختمانها و سازه های مجاور در موقع گود برداری، پی کنی و اجرای سازه جدید.معمولترین روش شناسائی زمین ایجاد حفره هائی در زمین است برای برداشت و انتخاب نمونه هائی جهت مشاهده و بررسی مستقیم و یا برحسب مورد، انجام آزمایشهای لازم در آزمایشگاه بر روی آنها 
 

شفته ريزي :

كف پي ها بايد كاملا افقي و زاويهُ كف پي نسبت به ديوار پي بايد 90 درجه باشد . اول كف پي را بايد آب پاشيد ، تا مرطوب شود و واسطهاي بين زمين و شفته وجود نداشته باشد ، و سپس شفته را داخل آن ريخت .شفته عبارت است از خاك و شن و آهك كه به نسبت 200 تا 250 كيلوگرم گرد آهك را در متر مكعب خاك مخلوط مي كنند و گاهي هم در محلهايي كه احتياج باشد پاره سنگ به آن مي افزايند . شفته را در پي مي ريزند و پس از اينكه ارتفاع شفته به 30 سانتيمتر رسيد آن را در يك سطح افقي هموار مي كنند و يك روز آن را به حالت خود مي گذارند تا دو شود يعني آب آن يا در زمين فرو رود و يا تبخير گردد .پس از اينكه شفته دو نم شد آن را با وزنهُ سنگيني مي كوبند كه به آن تخماق ميگويند و پس از اينكه خوب كوبيده شد دوباره شفته را به ارتفاع 30 سانتيمتر شروع مي كنند و عمل اول را انجام مي دهند . تكرار اين عمل تا پر شدن پي ادامه دارد 
 
 

پي کني در زمين هاي سست :

در زمين هاي سست و خاک دستي اگر بخواهيم ساختماني بنا کنيم بايد اول محل پي ها را به زمين سفت رسانيده و پس از اطمينان کامل ساختمان را بنا نماييم زيرا ساختمان که روي اين زمين ها مطابق معمول و يا در زمين سست بنا گردد . پس از چندي يا در همان موقع ساخته شدن باعث ترک ها و خرابي ساختمان ميگردد . بنابراين شفته ريزي از روي زمين سفت بايد انجام گيرد و براي اينکار بشرح زير عمل مي نمائيم .
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 3 هزار تومان
 
مهدی بنی حسن بازدید : 1701 دوشنبه 04 اردیبهشت 1396 زمان : 1:38 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت با موضوع : انواع پله برای درس عناصر و جزئیات

پاورپوینت ‫انواع پله درس عناصر و جزئیات‬‎  تاریخچه پله در معماری  طراحی پله در معماری  پله در پلان معماری  تعریف پله  نرده و دست انداز پله  روش طراحی پله در معماری ساختمان

 

تعریف پله :

پلکان یک راه ارتباطی است که دو سطح مختلف را به هم ارتباط می دهد و انسان با انرژی خود آن را طی می کند. در واقع پله تکیه گاهی برای پا هنگام بالا رفتن است.

 
پله های مستقیم
این نوع پله ها در طول مسیر خود پیچش نداشته و به صورت مستقیم ساخته می شوند و برای مکان هایی که کمبود فضای محل پله ندارند مورد استفاده قرار می گیرد. مانند پله ی یک طرفه و دو طرفه و ....
در این نوع پله ها، تمام کف پله ها به شکل مستطیل هستند. به عبارت دیگر اندازه ی کف پله در سراسر طول آن ها برابر و یکسان می باشد. 
 
پله های مدور
نسبت به شکل ردیف پله ، تمام یا تعدادی ازکف پله ها مستطیل شکل نیست ، یعنی در یک پله (تک پله ) دو کف با اندازه های مختلف وجود دارند که اصطلاحا به این نوع پله ها  " تغییر شکل یافته" و یا " باریک شونده"  نیزگویند .
 
 
پله از نظر جنس
1- پله های چوبی
2- پله های فولادی
3- پله های سنگی
4- پله های بتنی
5- پله های آجری 
6- پله های موزاییکی
 
 
 
کف پله
به سطح فوقانی پله گفته میشود، یعنی محل قرار دادن پا برای بالا رفتن از پله.
تعداد کف پله ها به تعداد پله بستگی دارد. تعداد کف پله در پلان، همیشه یک عدد کم تر از تعداد پله ترسیم می گردد چون کف آخرین پله با کف سطحی که پله به آن تمام می شود یکی است. اندازه ی کف پله می تواند از 22 تا 40 سانتی متر در نظر گرفته شود. 
 
 

چشمِ پله

فاصله ی بین دو بازوی پله، چشمِ پله نام دارد.
به جز پله های یک طرفه و پله ی یک چهارم در گردش، در تمام پله ها چشم پله وجود دارد و حداقلِّ 20 سانتی متر است. 
 
 
طراحی پله در معماری ساختمان درس عناصر و جزییات
 

انواع پله برای درس عناصر و جزئیات

قالب فایل : پاورپوینت ( قابل ویرایش توسط شما) --- تعداد 58 اسلاید
 
 
 

نرده و دست انداز پله 

عضوی از پله است که برای ایمنی و جلوگیری از سقوط افراد بر روی لبه داخلی پله ها نصب می شود. حداقل ارتفاع نرده ی پله 80 سانتی متر است.
 
 
نصب سنگ پیشانی پله و کنترل ترازو شاقول بودن آن
پس از اجرای زیرسازی پله، سنگ پیشانی پله در محل خود با رعایت فاصله ی دوغاب خور قرار داده شده و با استفاده از تراز به صورت افقی و عمودی ترازمی شود.
 
در هنگام طرح پله باید به نکات زیر توجه کرد :
حرکت بر روی پله به خصوص در هنگام پایین آمدن بی خطر باشد.
 
حرکت بر روی پله راحت باشد.
 
در موقع بالا رفتن حداقل انرژی مصرف شود.
 
 
 
 
فهرست این پاورپوینت :
تعریف پله
پله های مستقیم
پله های مدور
پله ی مستقیم یک طرفه
پله های دوطرفه با دو بازو و پاگرد وسط
پله ی سه طرفه با سه بازو  و دو پاگرد
پله ی چهار طرفه چهار طرفه ی با پاگرد
پله ی یک چهارم در گردش
پله ی بیضوی
پله ی پیچ 
پله فرار
پله ی یک دوّم در گردش بدون پاگرد
پله ی یک دوّم در گردش در تکرار یک دوّم در گردش
پله پیج تزینی 
پله از نظر جنس
1- پله های چوبی
2- پله های فولادی
3- پله های سنگی
4- پله های بتنی
5- پله های آجری 
6- پله های موزاییکی
 
کف پله
ارتفاع پله
پیشانی پله 
گونه ی پله 
عرض پله
حجم پله
چشمِ پله
خط مسیر پله
پاگرد پله
خطِّ برش پله
نرده و دست انداز پله 
سرگیر پله
فضای پله 
کادر مشخصات پله 
تعداد پله
شیب یا زاویه ی پله
طول پله 
زیرسازی پله
نصب سنگ پیشانی پله و کنترل ترازو شاقول بودن آن
ثابت کردن سنگ پیشانی پله با استفاده از گچ تیز
دوغاب ریزی پشت سنگ پلاک پیشانی پله 
آشنایی با ابعاد پله (طول، عرض و ارتفاع پله)
در هنگام طرح پله باید به نکات زیر توجه کرد 
منابع 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 4 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2197 یکشنبه 27 فروردین 1396 زمان : 23:24 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت با موضوع فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار

دانلود پاورپوینت با موضوع فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار  آناتومی و فیزیولوژی دستگاه دفع ادرار  دستگاه دفع ادرار در انسان  دستگاه دفع ادرار  دستگاه ادراری تناسلی  دستگاه ادراری ppt  آناتومی دستگاه ادراری ppt پاورپوینت فیزیولوژی دستگاه ادراری  پاورپوینت دستگاه دفع ادرار انسان

 

اعمال کلیه 

1.تنظیم تعادل آب و الکترولیتها 
2.تنظیم تعادل اسید و باز 
3.تنظیم اسمولالیته و غلظت الکترولیتهای ماعات بدن 
4.دفع فراورده های زاید متابولیک و مواد شیمیایی خارجی 
5.تنظیم فشار شریانی 
6.ترشح هورمونها 
7.نوسازی گلوکز 
 
 

تنظیم تعادل آب و الکترولیتها 

به منظور حفظ هوموستازی ، دفع آب و الکترولیتها باید دقیقا با مقدار ورودی آنها هماهنگ باشد. اگر مقدار ورودی از مقدار دفع شده تجاوز کند مقدار آن ماده در بدن افزایش خواهد یافت. اگر مقدار ورودی از مقدار دفع شده کمتر باشد، مقدار آن ماده در بدن کاهش خواهد یافت. مقادیر ورودی آب و بیشتر الکترولیتها معمولا بطور عمده تحت تاثیر عادات خوردنی و آشامیدنی شخص قرار دارد و این امر ایجاب می‌کند که کلیه‌ها میزان دفع خود را تنظیم کنند. تا با مقادیر ورودی مواد مختلف هماهنگی داشته باشد اگر فردی میزان مصرف سدیم خود را یک دفعه 10 برابر کند و از مقدار کم 30 میلی اکی والان در روز به مقدار زیاد 300 میلی اکی والان در روز نشان می‌دهد. در ظرف 2 تا 3 ساعت بعد از زیاد کردن سدیم خوراکی ، دفع کلیوی نیز به حدود 300 میلی اکی والان افزایش می‌یابد. بطوری که تعادل بین مقدار ورودی و مقدار خروجی دوباره برقرار می‌شود. اما در جریان 2 تا 3 ساعت سازش کلیوی با این مقدار ورودی زیاد سدیم ، تجمع مختصر سدیم بوجود می‌آید که حجم مایع خارج سلولی را مختصر بالا می‌برد و موجب بروز تغییرات هورمونی و سایر پاسخهای جبرانی می‌شود که به کلیه‌ها علامت می‌دهند تا دفع سدیم خود را افزایش دهند. ظرفیت کلیه‌ها برای تغییر میزان دفع سدیم در پاسخ به تغییرات مقدار ورودی سدیم فوق العاده عظیم است. 
 
 
دفع فرآورده‌های زاید متابولیک و مواد شیمیایی خارجی 
کلیه‌ها راه اصلی برای دفع فراورده‌های زاید متابولیسم که دیگر مورد نیاز نیستند به شمار می‌رود. این فراورده‌ها شامل اوره (از متابولیسم اسیدهای آمینه)، کراتینین (از کراتین عضله) ، اسید اوریک (از اسیدهای نوکلئیک)، فراورده‌های نهایی تجزیه هموگلوبین (از قبیل بیلی روبین) و متابولیتهای هورمونهای مختلف هستند.
همانند الکترولیتها ، این فرراوردهای زاید باید به همان سرعتی که تولید می‌شوند از بدن دفع گردند کلیه‌ها همچنین سموم و سایر مواد شیمیایی خارجی را که یا توسط بدن تولید می‌شوند یا خورده می‌شوند از قبیل سموم دفع آفات ، داروهای و مواد اضافه شده به غذاها را دفع می‌کنند. 
 
 
فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار
 
دانلود پاورپوینت با موضوع فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار
قالب فایل : پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما) --- 35اسلاید
 
 

تنظیم فشار شریانی 

کلیه‌ها با دفع مقادیر متغیر سدیم و آب نقش برتر را در تنظیم دراز مدت فشار شریانی بازی می‌کنند. علاوه بر آن کلیه‌ها با ترشح عوامل یا مواد موثر بر عروق از قبیل رنین که منجر به تشکیل فراورده‌های موثر بر عروق می‌شوند به تنظیم کوتاه مدت فشار شریانی کمک می‌کنند. 
 
 

تنظیم تعادل اسید – بازی 

کلیه‌ها همرا با ریه‌ها و بافرهای مایعات بدن با دفع اسیدها و تنطیم ذخایر با فرهای مایعات بدن با دفع اسیدها و تنظیم ذخایر بافرهای مایعات بدن به تنظیم اسیدی - بازی کمک می‌کنند. کلیه‌ها تنها راه برای دفع بعضی انواع اسیدهای تولید شده توسط متابولیسم پروتئینها از قبیل اسید سولفوریک و اسید فسفریک از بدن هستند. 
 
 

ساختمان کلیه 

کلیه‌ها به صورت جفت در پشت صفاق قرار دارند. کلیه‌ها با وجود وزن کمشان (حدود 1% وزن بدن در انسان) مقدار قابل ملاحظه‌ای خون دریافت می‌کنند. کلیه توسط پوششی سخت و مقاوم از بافت همبند به نام کپسول پوشیده شده است. بطور کلی کلیه از قشر ، مرکز و لگنچه تشکیل شده است. لگنچه از طریق میزنای به مثانه ارتباط پیدا می‌کند.
ادرار در طی عمل دفع از طریق مجرای ادراری مثانه را ترک می‌کند تشکیل ادرار هنگامی که به لگنچه می‌رسد کامل می‌شود. ادرار از لگنچه به مثانه حمل شده و بدون تغییر دفع می‌شود. دفع ادرار از طریق کنترل عصبی اسفنکتر ارادی مثانه که در گردن پیشابراه قرار دارد صورت می‌گیرد. کلیه از واحدهای ساختاری به نام نفرون ساخته شده است. 
 
 

مراحل تشکیل ادرار 

مرحله اول تشکیل ادرار یعنی پالایش پلاسما و تجمع مایع پالایش شده که ادرار اولیه گفته می‌شود در کپسول بومن صورت می‌گیرد. مایع پالایش شده گلومرولی در انسان به میزان 125 میلی‌لیتر در دقیقه و یا حدود 180 لیتر در روز است. هنگامی که این رقم با میزان آب آشامیده مقایسه گردد معلوم می‌شود که بدن می‌بایست سریعا دچار کم آبی شود مگر اینکه قسمت اعظم مایع پالایش شده مجددا به درون جریان خون جذب گردد. جذب مجدد یکی از اعمال مهم نفرون است. 
 
 
 
فهست این پاورپوینت :
فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار
اعمال کلیه 
تنظیم تعادل آب و الکترولیتها 
دفع فرآورده‌های زاید متابولیک و مواد شیمیایی خارجی 
تنظیم فشار شریانی 
تنظیم تعادل اسید – بازی 
ترشح هورمون 
تنظیم اسمولالیته و غلظت الکترولیتهای مایعات بدن 
نوسازی گلوکز 
ساختمان کلیه 
نفرون 
کپسول بومن 
لوله پیچیده نزدیک 
بخش پایین رونده لوله هنله 
قسمت بالا رونده وضخیم لوله هنله 
لوله پیچیده دور 
مجرای جمع کننده 
مراحل تشکیل ادرار 
جذب مجدد لوله‌ای 
ترشح مجرایی 
مکانیسمهای تنظیم کننده کلیه 
احساس دفع ادرار 
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 10 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1186 پنجشنبه 24 فروردین 1396 زمان : 13:45 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت بررسی دستگاه لنفاوی 34 اسلاید به همراه تصاویر و توضیحات

دستگاه لنفاوی چه کار می‌کند  دانلود پاورپوینت بررسی دستگاه لنفاوی  پاورپوینت درباره دستگاه لنفاوی X دانلود فايل دانلود پاورپوينت دستگاه لنفانی  دستگاه لنفاوی بدن  پاورپوینت دستگاه لنفاوی  دستگاه لنفاوی ppt

 
عمده‌ترین سلولهای تشکیل دهنده بافتهای لنفاوی ، لنفوسیتها هستند که به همراه آنها سلولهای دیگری نظیر پلاسماسل‌ها و ماکروفاژها نیز دیده می‌شوند. سلولهای تشکیل دهنده بافتهای لنفاوی بر روی داربستی از سلولها و الیاف رتیکولر قرار دارند و معمولا به دو صورت ندولر و منتشر دیده می‌شوند. ندول‌ها یا همان گرهک به دو صورت اولیه و ثانویه وجود دارد. ندول‌های اولیه ندولهایی هستند که در آنها تراکم سلولها یکنواخت می‌باشد و عمدتا از لنفوسیتهای کوچک تشکیل شده‌اند. ندولهای ثانویه ندولهایی هستند که دارای یک ناحیه متراکم و تیره محیطی و یک ناحیه کم تراکم روشن مرکزی به نام مرکز زایا می‌باشد. 
 
 

اعضای لنفاوی 

اعضای لنفاوی در مقایسه با بافتهای لنفاوی توسط کپسولی از بافت همبند احاطه شده‌اند و به عنوان ارگانی مستقل محسوب می‌شوند. اعضای لنفاوی به دو دسته تقسیم می‌گردند. اعضای لنفاوی اولیه شامل مغز استخوان و تیموس می‌باشد که محل تمایز لنفوسیتها هستند و اعضای لنفاوی ثانویه شامل عقدهای لنفی ، طحال ، لوزه‌ها و پلاک‌های پی‌یر می‌باشد که محل استقرار لنفوسیتهای تمایز یافته می‌باشد. 
 
 

اعضای لنفاوی اولیه 

مغز استخوان:
که بافت نرم و پر عروقی است که حفره مرکزی استخوانهای دراز و فضاهای بین ترابکولی استخوانهای اسفنجی را پر می‌کند.
 
تیموس:
تیموس ارگانی است که در زیر قسمت فوقانی جناغ سینه رشد و تکامل می‌یابد. وزن تیموس در مقایسه با وزن کل بدن در زمان تولد حداکثر می‌باشد و به عنوان عضو لنفاوی اولیه محل تولید لنفوسیت T می باشد. وظیفه اصلی تیموس این است که محلی برای تکثیر و تمایز لنفوسیتهای T می‌باشد که این امر تحت تاثیر فاکتورهای مترشحه از تیموس انجام می‌گیرد. تیموس پس از بلوغ سیر قهقرایی آغاز می‌کند که طی آن جمعیت لنفوسیتها کاهش یافته و بوسیله بافت چربی جایگزین می‌شود. 
 
 
دانلود پاورپوینت سیستم لنفی لنفانی
 
 

اعضای لنفاوی ثانویه 

عقدهای لنفی:

عقدهای لنفی ساختمانهایی هستند لوبیایی شکل پوشیده شده بوسیله کپسولی همبندی که در سراسر بدن در مسیر رگهای لنفی قرار گرفته‌اند، عقدهای لنفی در زیر بغل ، کشاله ران ، در امتداد رگهای بزرگ گردن ، قفسه سینه و مزانتر به تعداد زیاد و به صورت گروهی یافت می‌شوند. هر عقده دارای یک قسمت محدب و یک ناحیه فرو رفته به نام ناف می‌باشد که ناف عقده محل ورود شریان و اعصاب و خروج رگهای لنفی وابران و وریدی می‌باشد. لنف توسط رگهای لنفی آوران و از سطح محدب وارد عقده شده و پس از فیلتره شدن در عقده توسط رگهای لنفی وابران از ناحیه ناف عقده خارج می‌گردد. از نظر ساختمان بافتی هر عقده دارای یک ناحیه قشری و یک ناحیه مغزی است
 

عوامل موثر بر جریان لنف 

تاثیر فشار مایع میان بافتی بر جریان لنف 

تاثیر فشار مایع میان بافتی بر جریان لنف اگر عملکرد عروق لنفاوی طبیعی باشد، هر عاملی که فشار مایع میان بافتی را افزایش دهد، در حالت طبیعی جریان لنف را نیز زیاد می‌کند. برخی از این عوامل عبارتند از افزایش فشار مویرگی ، کاهش فشار اسمزی کلوئیدی پلاسما ، افزایش پروتئین مایع میان بافتی و افزایش نفوذپذیری مویرگها. کلیه این عوامل باعث می‌شوند تعادل تبادل مایع در محل غشای مویرگ خونی به گونه‌ای تغییر کند که مایع بیشتری وارد فضای میان بافتی شود، و در نتیجه بطور همزمان حجم مایع میان بافتی ، فشار مایع میان بافتی و جریان لنف نیز افزایش یابد. البته اگر فشار مایع میان بافتی 1تا 2 میلیمتر جیوه از فشار جو بیشتر باشد، دیگر باعث افزایش جریان لنف نمی‌شود، زیرا افزایش فشار بافت علاوه بر افزون بر مایعی که وارد مویرگهای لنفاوی می‌شود، سطح خارجی عروق لنفاوی بزرگتر را نیز می‌فشارد و مانع از جریان لنف می‌شود. این دو عامل در فشارهای بالا تقریبا بطور کامل همدیگر را خنثی می‌کنند، به نحوی که جریان لنف به حداکثر میزان خود می‌رسد. 
 
 
نقش دستگاه لنفاوی در کنترل غلظت پروتئین ، حجم و فشار مایع میان بافتی 
دستگاه لنفاوی در کنترل موارد زیر نقش محوری دارد. اول غلظت پروتئین‌های مایعات بینابینی ، دوم مایع میان بافتی و سوم فشار مایع میان بافتی. همواره مقدار کمی از مویرگهای خونی به فضای میان بافتی نشست می‌کند. مقدار پروتئینی که از طریق سر وریدی مویرگهای خونی به گردش خون باز می‌گردد ناچیز یا صفر است. لذا این پروتئین‌ها معمولا در مایع میان بافتی جمع می‌شوند و فشار اسمزی کلوئیدی آن افزایش می‌دهد. افزایش فشار اسمزی کلوئیدی مایع میان بافتی باعث فیلتراسیون بیشتر مایع به درون فضای میان بافتی می‌شود و لذا حجم و فشار مایع میان بافتی افزایش می‌یابد. افزایش فشار مایع میان بافتی تا حدود زیادی جریان لنف را تسریع می‌کند و بدین ترتیب مایع میان بافتی و پروتئین‌های اضافی که در فضاها جمع شده بود از بافتها دور می‌شود. بازگشت پروتئین و مایع از طریق دستگاه لنفاوی تا حدی زیاد می‌شود که می‌تواند با میزان نشست پروتئین و مایع از مویرگهای خونی به تعادل کامل برسد. 
 
 
تيموس
 
يك ارگان لنفاوي مركزي
لنفوسيتهاي T در اين ارگان بالغ مي شوند.
بعد از سال اول زندگي شروع به تحليل مي كند و بافت چربي و پيوندي در آن تجمع مي يابد. بر داشتن آن در بزرگسالان تاثيري بر ايمني ندارد.
 
 
 
فهرست این پاورپوینت :
دستگاه لنفاوی 
اعضای لنفاوی 
اعضای لنفاوی اولیه 
اعضای لنفاوی ثانویه 
عقده لنفاوي 
اعضای لنفاوی ثانویه
تشکیل لنف 
عوامل موثر بر جریان لنف 
نقش دستگاه لنفاوی در کنترل غلظت پروتئین
تيموس
گره لنفاوي
GALT
Mucosa-associated lymphoid tissue
BALT Bronchus-Associated Lymphoid Tissue
 
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 10 هزار تومان
قیمت : 3 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1895 چهارشنبه 23 فروردین 1396 زمان : 16:05 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت فيزيولوژي سيستم عضلاني به همراه تصاویر و توضیحات

دانلود پاورپوینت فیزیولوژی عضله اسکلتی ppt فیزیولوژی انقباض عضله  سیستم عضلانی بدن انسان  بررسی سیستم عضلات  دانلود پاورپوینت فيزيولوژي سيستم عضلاني  مکانیسم انقباض ماهیچه ها  پاورپوینت ترومای سیستم عضلانی اسکلتی  پاورپوينت فيزيولوژي بافت عضلاني  دانلود پاورپوینت آناتومی و فیزیولوژی سیستم عضلانی

 

بافت عضلاني

بافت ماهیچه‌ای یا بافت عضلانی (Muscular tissue) یکی از بافتهای اصلی بدن جانوران است. برای نامگذاری اجزای بافتهای عضلانی اغلب از دو کلمه ریشه‌ای Myo و Sarco که هر دو به معنای عضله هستند استفاده می‌شود. 
ماهیچه‌ها در انجام حرکات بدن به جاندارن کمک می‌کنند. جانداران برای ماهیچه‌های خود تکیه گاهی دارند که این تکیه گاه اسکلت نام دارد و در مجموع ماهیچه‌ها و اسکلت حرکات جاندارن را کنترل می‌کنند. بافت ماهیچه‌ای از سلولهای ماهیچه‌ای تشکیل شده است که برای انقباض تخصیص یافته‌اند. ماهیچه‌ها وسیله حرکت هستند. سلولهای ماهیچه‌ای معمولا طویل بوده و توسط بافت پیوندی به یکدیگر متصلند و ماهیچه‌های بدن را تشکیل می‌دهند. یکی از اختصاصات عمده سلولهای ماهیچه این است که در سیتوپلاسم این سلولها ، رشته‌های منقبض شونده‌ای وجود دارد و انقباض و انبساط آنها موجب انقباض و انبساط سلول ماهیچه‌ای و در نتیجه بافت ماهیچه‌ای می‌شود. بافت ماهیچه‌ای به سه دسته عضله تقسیم بندی می‌شود. 
 
 

تاندون

تراكم غلافهاي پيوندي در دو سر عضله بافت سختي بنام تاندون بوجود مي آورد. تاندونها به لايه خارجي استخوانها (ضريع) محكم متصل شده اند و نقش رابط بين عضلات مخطط و استخوانها نداشتند و كنشهاي خيلي شديد توسط ناندونها تحمل و دفع مي شوند. 
 
 
فیزیولوژی دستگاه عضلانی و عصبی

دانلود پاورپوینت با موضوع : فيزيولوژي سيستم عضلاني

قالب فایل : پاورپوینت ( قابل ویرایش توسط شما) --- تعداد 47 اسلاید
 
 
 

سه نوع اصلي عضله

عضله اسكلتي يا مخطط:بلند، استوانه اي داراي چند هسته انقباض سريع و قوي، كنترل ارادي
عضله قلبي: شاخه دار، غير ارادي، ريتميك و قوي
عضله صاف يا احشايي : سلول مخروطي، مخطط نيست، انقباض كند، غير ارادي
 

 

ماهیچه مخطط 

این نوع عضله را به خاطر داشتن نوارهای تیره و روشن (در زیر میکروسکوپ) عضله مخطط ، به علت چسبیده بودن آنها به استخوانها ، عضله اسکلتی و به جهت عملکرد ارادی آنها عضلات ارادی می‌نامند که وظیفه اصلی این نوع عضله شرکت در حرکات بدن می‌باشد. سلولهای عضله مخطط چون از بهم پیوستن تعداد زیادی سلول سازنده عضلانی (میوبلاست) بوجود می‌آیند بسیار بلند می‌باشند و رشته‌های عضلانی نیز نامیده می‌شوند. گروههای سلولهای عضلانی را که از تعدادی سلول موازی هم در هر گروه تشکیل می‌گردد دسته و مجموعه دسته‌ها را باهم عضله می‌نامند. این ماهیچه‌ها ارادی هستند و با یک میکروسکوپ نوری به شکل مخطط دیده می‌شوند.
 
 

عملکرد ماهیچه مخطط 

ماهیچه مخطط دارای سلولهایی به شکل استوانه و بسیار بزرگ به طول 1 تا 40 میلیمتر به پهنای 10 تا 50 میکرومتر است. هر سلول یک میوفیبر خوانده می‌شود واجد تعدادی زیادی رشته به نام میوفیبریل است. میوفیبریل از دو نوع رشته تشکیل شده است، رشته‌های ضخیم که از میوزین و رشته‌های نازک که از اکتین بوجود آمده‌اند. هر میوفیبریل از واحدهای تکراری سارکومر تشکیل شده است که هر سارکومر در حال استراحت حدود 2 میکرومتر درازا دارد. مجموعه سارکومرها در هر میوفیبریل به شکل نوارهای تیره و روشن متناوب دیده می‌شوند هر نوار روشن توسط نوار تیره باریکی به نام صفه Z به دو نیم تقسیم می‌شود. در حقیقت فاصله بین دو صفحه Z همان سارکومر است.
 
 

انواع فيبرهاي عضله اسكلتي

فيبرهاي قرمز: ميوگلوبين زياد، ميتوكندري فراوان، انقباض كند، متابوليسم اكسيداتيو(هوازي)، اندام پستانداران، بال پرندگان مهاجر، گليكوژن كم
 
فيبرهاي سفيد: ميو گلوبين كم، ميتوكندري كمتر از فيبر قرمز، عضله سينه پرندگان، انقباض سريع، بي هوازي، گليكوژن بالا، تحمل و پايداري زياد
درصد تركيبي تارهاي تشكيل دهنده تعيين خواهد كرد كه يك فرد چه نوع فعاليتي مي تواند داشته باشد و اين درصد تركيب گونه هاي مختلف تار عضلاني تاثير مهمي برتواناييهاي عملي فرد اعمال مي نمايد.
 
 

تفاوت انقباض عضله صاف با انقباض عضله اسکلتی 

اگر چه بیشتر عضلات اسکلتی به سرعت منقبض می‌شوند اما بیشتر انقباضات عضله صاف از نوع تونیک طولانی است که گاهی ساعتها یا حتی روزها طول می‌کشد. بنابراین باید انتظار داشت که هم مشخصات فیزیکی و هم مشخصات شیمیایی عضله صاف در مقایسه با عضله اسکلتی متفاوت باشند. عضله اسکلتی منحصرا بوسیله دستگاه عصبی فعال می‌شود ولی عضله صاف می‌تواند توسط انواع متعددی از سیگنالها وادار به انقباض شود. توسط سیگنالهای عصبی ، تحریک هورمونی و کشش عضله و به چند روش دیگر که به علت وجود رسپتورهای پروتئینی بیشتری است که در غشای عضله صاف وجود دارد. 
 
 
فهرست:
بافت عضلاني
تاندون
تعاريف
سه نوع اصلي عضله
ماهیچه مخطط 
Muscle spindle
عملکرد ماهیچه مخطط 
انقباض ماهیچه 
انواع فيبرهاي عضله اسكلتي
خونرساني عضله
تعاريف
پيوستگاه عصبي-ماهيچه اي
خستگي پيوستگاه عصبي-ماهيچه اي
منبع انرژي عضله
عضله صاف
روند انقباضی در عضله صاف 
تفاوت انقباض عضله صاف با انقباض عضله اسکلتی 
 
 
 
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 10 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2069 یکشنبه 20 فروردین 1396 زمان : 12:57 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت آناتومی کبد انسان 28 اسلاید

 

 آناتومی کبد انسان  آناتومي كبد انسان  دانلود پاورپوینت آناتومي كبد انسان  آناتومی کبد ppt X فیزیولوژِی کبد انسان  دانلود پاورپوینت کبد  پاورپوینت فیزیولوژی کبد  آناتومی کبد

 
کبد یک عضوي مثلثی شکلی است که در جلوي معده و در پشت دنده ها در قسمت فوقانی و راست
شکم قرار دارد . بزرگ ترین غده و پیچیده ترین عضو بدن می باشد که حدودا 1500 گرم وزن دارد و به
چهار لوب تقسیم می شود که لایه نازکی از بافت پیوندي هر لوب را در برگرفته که به داخل لوب ها، نفوذ
می کند و لوب ها را به بخش کوچکتر به نام لوبول تقسیم بندي می کند و هر 2 دقیقه یک بار همه ي خون
بدن از این لوبول ها عبور می کند .کبد عضوي است که به دلیل مقدار زیاد خون رنگ آن قرمز مایل به سیاه
است .
 
 
 
خون کبد معمولاً از دو منبع است :
 
 
1- حدود 75 % خون از طریق ورید پورت وارد کبد می شود که از دستگاه گوارش تخلیه می شود و غنی از مواد مغذي است .
2 - بقیه ي آن به وسیله ي شریان کبدي وارد کبد می شود که غنی از اکسیژن است. این دو منبع خون رسانی در نهایت شاخه ي انتهایی شان به هم می پیوندند و تشکیل سینوزوئیدهاي کبدي را میدهد که این سینوزوئیدها پس از خون رسانی به کبد به درون وریدچه هاي واقع در مرکز لوبول هاي کبدي تخلیه میشوند و ورید مرکزي نامیده می شود. این وریدهاي مرکزي بهم ملحق می شود و ورید کبدي را تشکیل می دهد که در نهایت خون ورید کبدي به ورید اجوف تحتانی تخلیه میشود. سلولهاي کبدي هپاتوسیت ها می باشند و بقیه ي آنها شامل سلولهاي : کوپفر، اقماري و سلول هاي ذخیره کننده ي چربی است. ساختمان هپاتوسیتها شش ضلعی است ( همانند کندو عسل ) . خون شریان کبدي و ورید پورت از ناحیه ي 1 به آسینوس وارد شده و پس از عبور از سینوزئیدها به ورید کبدي انتهایی ناحیه 3 جریان می یابد و در نهایت به صورت ورید فوق کبدي به ورید اجوف تحتانی می ریزد. سلولهاي کوپفر نقش بیگانه خواري دارند، که جزء سیستم رتیکولو اندوتلیال هستند و وظیفه ي اصلی آنها به دام انداختن مواد خاصی است که از طریق ورید پورت آورده می شوند.
 
 
 
کبد از دو منبع خونی تغذیه می شود:
 
شریان کبدي، که یک سوم خون کبد را تامین میکند و از آئورت منشا میگیرد ، و ورید باب که دو سوم خون کبد را تامین میکند و خون گرفته شده از لوله ي گوارش را به آن میرساند . . مجموعه اي از مجاري صفراوي نیز در کبد وجود دارند که صفرا (که منشأ آن سلول هاي کبدي است) از طریق این مجاري 10 درصد از کل کبد براي ادامهي حیات - خارج میشود .کبد قادر به تولید مجدد خود می باشد . وجود 20 کافی است، ولی با خارج کردن آن از بدن، مرگ در عرض 24 ساعت اتفاق میافتد . کبد براي انجام بیشتر اعمال متابولیک بدن ضروري بوده و بیش از 500 عمل مختلف را انجام میدهد.
 
 
پاورپوینت اناتومی وفیزولوژی کبد

دانلود پاورپوینت آناتومی کبد انسان 

قالب فایل : پاورپوینت ( قابل ویرایش توسط شما) --- تعداد 28 اسلاید
 
 
 
هپاتیت
در حال حاضر، میلیونها نفر مبتلا به هپاتیت ویروسی هستند و بیش از میلیونها نفر نیز در خطر آلوده شدهاند، از وجود HCV یا HBV ابتلا به هپاتیت میباشند. بیشتر افرادي که در گذشته دور با ویروس عفونت مزمن در بدنشان آگاه نیستند. این افراد در معرض خطر ابتلا به بیماريهاي کبدي مزمنِ شدید و نیز انتقال ناخواسته ویروس به دیگران قرار دارند. هپاتیت ویروسی به دلیل ایجاد هزینه هاي ناشی از درمان نارساییهاي کبدي و بیماريهاي مزمن کبدي بار سنگینی را به سیستم مراقبت سلامت تحمیل میکند. در بسیاري از کشورها، هپاتیت ویروسی عامل اصلی در ضرورت انجام جراحیهاي پیوند کبد میباشد. چنین درمانهایی که در مرحله نهایی مورد نیاز هستند، هزینه زیادي دارند که این هزینه براي هر فرد، به بیش از صدها هزار دلار میرسد. برخی گروههاي جمعیتی، بیشتر در خطر ابتلا به هپاتیت ویروسی میباشند. در جوامعی که خدمات C و B بیشتر است. هپاتیت E و A بهداشتی و نوع رژیم غذایی در شرایط مطلوبی قرار ندارد، شیوع هپاتیت نیز اغلب در دریافت کنندههاي عضو اهدایی، خون و بافت، افرادي که در بخش مراقبتهاي عفونی فعالیت کرده و یا بستري هستند و در گروههاي آسیب پذیر جامعه مشاهده میشود. در چند دهه اخیر، بیماري هپاتیت ویروسی توجهی که شایسته آن بوده را در جوامع جهانی دریافت نکرده است. این بیماري با وجود بار سنگینی که اعمال میکند به دلایلی به صورت جدي مورد توجه قرار نگرفته است که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
 
 
 
تقسیم بندي خودکار تومور کبد از سی تی اسکن
 
گزارش کار تقسیم بندي کبد و تومور شامل مراحل زیر است :
-1 قبل از پردازش:حذف سر و صدا فیلتر گوسی است.
-2 روش رو به رشد منطقه براي پیدا کردن منطقه کبد است.
-3 تقسیم بندي تصفیه شده با استفاده از عملیات مورفولوژي
-4 تقسیم بندي کبد
-5 روش آستانه
6_تومور تقسیم بندي تجزیه و تحلیل بار
7_تومور
-8 ویژگی تومور و طبقه بندي تومور به عنوان خوش خیم و بدخیم از بافت ،منطقه و شکل آن است.
 
 
 
 
فهرست پاورپوینت:
آناتومی کبد
مکان کبد در زوایاي مختلف
آناتومی کبد
محل استقرار کبد در داخل بدن
هپاتیت
سی تی اسکن کبد
تقسیم بندي خودکار تومور کبد از سی تی اسکن
روشهاي ارائه شده
تصویر سی تی اسکن کبد از شکم
3 با برش همسایهD برسی سازگاري مدل مدور
تصویر سی تی اسکن کبد با فیلتر گوسین
تصویر باینري با الگوریتم ایزودیتا
الگوریتم ایزودیتا
تقسیم بندي آستانه
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 10 هزار تومان
قیمت : 3 هزار تومان
 

تعداد صفحات : 40

درباره ما
Profile Pic
دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 592
  • کل نظرات : 739
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 3390
  • آی پی امروز : 123
  • آی پی دیروز : 326
  • بازدید امروز : 919
  • باردید دیروز : 2,472
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 7,998
  • بازدید ماه : 7,998
  • بازدید سال : 371,961
  • بازدید کلی : 6,042,281