loading...

دانلود رایگان طرح توجیهی

دانلود گزارش کاراموزی زراعت گندم و پنبه ,دانلود گزارش کاراموزی زراعت گندم گزارش کاراموزی زراعت پنبه نحوه کاشت داشت و برداشت گندم و پنبه , مراحل تول

مهدی بنی حسن بازدید : 1347 جمعه 18 دی 1394 زمان : 10:21 نظرات (0)

دانلود گزارش کاراموزی ( پروژه ) زراعت  گندم و پنبه 

در این پروژه ما به طور کامل به بررسی نحوه کشت گندم و پنبه و مراحل تولید گندم و پنبه به طور کامل و نحوه برداشت انها ، بررسی محصول از نظر اقتصادی و چگونگی تهیه مواد اولیه ،انبار و انبارداری محصول و بازار یابی و فروش محصول به طور کامل به توضیح پرداخته ایم.

چگونگي انتخاب موضوع كارآفريني:

با توجه به امكانات اوليه موجود در كارآفرين از قبيل زمين و وسايل كشاورزي كه ركن اصلي اين شغل مي باشد اين موضوع انتخاب گرديد.

بعد از اين موضوع نيز تجارب كافي در اين كار و نيز علاقه اي كه به اين شغل دارم و از همه مهمتر يك شغل اشتغالزا ضروري براي جامعه مي باشد.

آب و هواي خوب زمين هاي حاصلخيز منطقه نيز يكي ديگر از عوامل انتخاب اين موضوع است.

موضوع کاراموزی : گزارش کاراموزی ( پروژه ) زراعت ( گندم و پنبه )

دانلود گزارش کاراموزی کشت پنبه کاشت و برداشت پنبه دانلود گزارش کاراموزی کشت و برداشت گندم

2-زراعت

تاريخچه1: گندم در نقاط مختلف دنيا و در شرايط مختلف آب و هوايي كشت مي گردد و محصول آن بمصرف تأمين غذايي ضروري و اوليه انسان مي رسد، قرنها پيش از گندمهاي وحشي بدست آمده اند. گندمهاي وحشي در ابتدا از نظر اشغال سطح زمين بصورت كنوني وجود نداشته بلكه در بعضي نقاط بمقدار زياد، در برخي مناطق كمتر و در پاره اي از نقاط اصلاً وجود نداشته اند. عوامل متعدد مانند حركت يخچالها، رودخانه ها، رگبار، سيل، تغييرات آب و هوايي و همچنين وجود و دخالت انسان و حيوانات و پرندگان موجب انتقال بذر آنها از نقطه اي به نقاط ديگر شده و به تدريج انتشار و ازدياد يافته اند.

طبق مدارك موجود يكي از نباتاتي كه از قديم در دنيا كشت مي شده گندم مي باشد و منطقه پيدايش آن ابتدا در سوريه و فلسطين بوده و از آنجا به مصر و بين النهرين و سپس به ايران آمده و بعداً از طريق ايران به هندوستان، تركستان، چين و روسيه و بالاخره به اروپا رفته و سپس به ساير نقاط دنيا انتقال يافته است. در مورد تاريخچه اصلاح گندم هيچگونه مدرك دقيقي در دست نيست لكن آنچه مسلم است طبيعت بخودي خود در اين كار دخالت داشته و به مرور زمان در گندم تغييراتي به وجود آمده و هيبريداسيون طبيعي در بين ارقام مختلف بوقوع پيوسته است.

در ايران كار اصلاح و هيبريداسيون گندم از سال 1309 در كرج و ورامين شروع و اولين هيبريد بين دو رقم عطائي و شاه پسند براي تهيه گندم شاه پسند زودرس انجام گرديد، ولي از آن به بعد در اثر اصلاح گندمهاي مختلف، ارقام ديگري كه نسبت به شاه پسند برتري داشته بوجود آمده و بتدريج جايگزين گندم شاه پسند گرديدند.

طراحي و برنامه ريزي شكل كلي كار:
برنامه ريزي براي 15 هكتار گندم آبي:
براي كشت گندم آبي مكانيزه از اوايل آبان ماه اقدام به شروع كار مي شود.
اول از همه زمين را هيرم يا براي آبياري آماده مي كنيم به صورتي كه زمين را به قسمتهاي مختلف تقسيم نموده تا در آن ذخيره گردد. سپس بعد از آماده شدن زمين اقدام به آبياري مي كنيم. و بعد از اينكه از آبياري زمين چند روز گذشت اقدام به شخم كردن زمين مي كنيم. و بعد از شخم كردن به زمين كودهاي شيميايي پخش مي كنيم. (پخش كود شيميايي به ميزانهاي مناسب و از انواع مختلف كودهاي شيميايي مي باشد كه در مراحل بعدي ذكر خواهد شد)
بعد از پخش كود شيميايي اقدام به ديسك زدن زمين مي كنيم و بعد از آن زمين ديسك زده شده را هرس و بعد از آن تسطيح مي كنيم بعد از اين مراحل زمين آماده كشت محصول مي شود. حالا در زمين آماده بذر پاشي مي كنيم. بعد از بذرپاشي در داخل زمين جويچه هاي آبياري درست مي كنيم. و بعد از آن نوبت ايجاد نهرهاي اصلي و فرعي مي باشد. بعد نيز پته بندي جويهاي را انجام مي دهيم. بعد از اينكه محصول كشت شده به مرحله از رشد خود كه رسيد دوباره زمين را آبياري مي كنيم.
برنامه ريزي براي 10 هكتار پنبه آبي:
براي كشت پنبه آبي از اوايل ارديبهشت ماه اقدام به كار مي شود و عمليات كشت به صورت زير به ترتيب مي باشد.
مرحله اول
اول از همه زمين را براي آبياري آماده مي كنيم آماده كردن زمين به صورت قسمتهاي مربعي كوچكي مي باشد كه به وسيله جوي هايي به هم وصل هستند و بعد داخل اين اتاقهاي مربعي شكل كوچك را با آب پر مي كنند.
مرحله دوم
بعد از خشك شدن زمين اقدام به زدن ديسك مي شود. كه تعداد اين كار بستگي به زمين دارد در بعضي زمينها اين كار 2 بار و در بعضي زمينها 3 الي 4 بار نيز انجام مي شود. اين كار تا زماني كه خاك زمين خوب خرد شود ادامه پيدا مي كند.
مرحله سوم
بعد از اين كار به زمين سموم علف كش زده مي شود. اين كار باعث مي شود كه در آيند يعني موقع سبز شدن پنبه هيچ گونه علف هرزي در زمين نرويد و اينكار خيلي به محصول پنبه كمك مي كند زيرا اگر علف هاي هرز در داخل زمين برويد گياه پنبه را ضعيف و كم بار مي كند. نام اين سم علف كش توفلان مي باشد كه در هر هكتار 3 ليتر مصرف مي شود.
مرحله چهارم
بعد از سم پاشي زمين نوبت به دادن كودهاي شيميايي به زمين مي رسد. مقدار اين كودها به شرح زير است:
براي هر هكتار يك كيسه كود سفيد ازته
يك كيسه كود سياه سوپرفسفات آمونيم
يك كيسه كود سولفات پتاسيم مصرف مي شود.
مرحله پنجم
بعد از دادن سم و كود شيميايي دوباره يك بار با تراكتور زمين را ديسك مي زنيم.
مرحله ششم
حالا زمين آماده بذرپاشي مي باشد. براي اينكار براي هر هكتار يك كيسه تخم پنبه لازم 
مي باشد. و بذرپاشي به صورت رديف توسط رديف كار انجام مي شود.
تقريباً بعد از 12 الي 15 روز كه از كشت محصول گذشت پنبه سبز شده و سر از زمين در مي آورد. و قبل از اينكه محصول به باربري روي آورد توسط باران مصنوعي زمين را آبياري مي كنيم. كه تقريباً به مدت 20 الي 30 ساعت اينكار صورت مي گيرد. ممكن است محصول در طول زمان دچار آفت هايي نيز شود كه براي مقابله با اين آفتها نيز اقدام به سم پاشي مي شود. لازم به ذكر است كه هنگامي كه پنبه به اندازه يك وجب شده و تازه 4 الي 6 برگه شد كنار گياه خاك جمع آوري مي شود تا از شكستگي گياه جلوگيري شود كه انجام 10 هكتار زمين براي اينكار با 20 نفر كارگر تقريباً 4 الي 5 روز طول مي كشد.
 
مراحل توليد گندم: گندم را در آبان ماه كاشت مي كنيم كه مرحله اول توليد گندم مي باشد. بعد از چند روز دانه هاي گندم جوانه زده و سر از خاك در مي آورند. كه يكي ديگر از مراحل توليد مي باشد. و در اواخر بهمن گندم شروع به توليد خوشه مي كند و بعد از آن گندم خوشه خود را پر كرده و بعد در فصل بهار و در ماههاي فروردين و ارديبهشت روبه زرد شدن مي آورد و بعد از آنكه گياه گندم زرد شد گندم داخل آن سفت شده و آماده برداشت مي باشد.
برداشت محصول گندم از نيمه دوم خرداد ماه شروع مي شود و تا پايان خرداد نيز ادامه دارد.
نكته: اين آمار مربوط به برداشت گندم مربوط به منطقه بندرتركمن و حومه مي باشد و در مناطق مختلف موقع برداشت گندم متفاوت مي باشد.
M نيروي انساني خط توليد: نيروي لازم براي خط توليد گندم از ابتداي كاشت تا زمان برداشت و فروش آن به شرح زير مي باشد.
براي آماده كردن زمين و كاشت آن يك نفر سركارگر براي بعهده گرفتن نظارت و هدايت كارها در نظر گرفته مي شود. بعد سركارگر 4 نفر كارگر روزمزد را استخدام كرده و شروع به آماده كردن زمين و آبياري آن مي پردازند.
بعد از آن توسط يك راننده تراكتور زمين ديسك زده شده و كود و سم پاشي را نيز انجام داده و بعد از آن بذرپاشي مي كند. بعد از چند ماه دوباره چندكارگر (4) روز مزد استخدام شده و شروع به كود پاشي با دست مي كنند كه اين كار يك روز به طول مي كشد.
همين كار يك ماه بعد مجدداً تكرار مي شود.
همچنين نيز يك راننده تراكتور شروع به سمپاشي مجدد مي كند.
 
بعد از رسيدن گندم كمباين اجاره شده كه در آن يك نفر راننده كمباين مي باشد و 2 نفر نيز شاگرد به همراه آن كار مي كنند. و همچنين نيز يك نفر با كاميون. براي بار زدن محصولات استخدام مي شود كه كارمزد مي باشند. و همچنين براي بسته بندي كاهها نيز يك راننده تراكتور با دستگاه كاهبند به صورت كارمزد استخدام مي شود. و مسئول فروش نيز كارهاي مربوط تصويه حساب گندم و فروش كاههاي بسته بندي شده را انجام مي دهد.
بازار محصولات: از گندم كشت شده محصولات زير به فروش مي رسد يكي گندم مي باشد كه همان محصول اصلي است و يك محصول فرعي ديگري نيز است كه كاههاي گندم مي باشد كه آنها را نيز بعد از بسته بندي با يك ميزان سود مشخص كه بستگي به بازار محصول دارد به فروش مي رسد.براي فروش گندم دولت نرخ معيني را هر ساله تثبيت مي كند و به مراكز خريداري گندم مازاد بر مصرف كشاورزان ارائه مي دهد و مراكز مربوط نيز بر طبق همان دستور و قيمت ولي با توجه به نوع محصول و تميزي محصول قيمتي را در همان حول و حوش به كشاورز ابلاغ مي كند و از كشاورز محصول آن را مي خرد. كه قيمت تثبيتي امسال 870/1 ريال مي باشد. و كاههاي بسته بندي شده نيز هر دسته اي امسال به قيمت 500/2 ريال به فروش مي رسد.
پنبه: خط توليد پنبه از موقع كاشت ان شروع شده و موقع برداشت محصول به پايان مي رسد. كه به شرح زير توضيحات مختصري را مي دهم.
 
مراحل توليد پنبه: زمان كاشت پنبه از ارديبهشت ماه شروع مي شود. و بعد از دو هفته گياه سبز شده و سر از زمين در مي آورد.و در مرحله بعد گياه غنچه به وجود آورده و بعد از چند هفته غنچه ها تبديل به گل مي شوند و در مرحله بعد گل ها غوضه مي بندند و بعد آن در چند مرحله تبديل به پنبه مي شوند زمان برداشت پنبه نيز شهريورماه مي باشد كه تقريباً در سه مرحله محصول برداشت مي شود.
نيروي انساني خط توليد:
نيروي لازم از زمان آماده سازي زمين تا برداشت و فروش پنبه به شرح زير مي باشد.
قابل ذكر است كه همان يك نفر سركارگر كه براي گندم در نظر گرفته شده براي پنبه نيز كفايت مي كند و تمام كارهاي مربوط به پنبه را به عهده مي گيرد.
سركارگر 4 نفر كارگر روزمزد را استخدام كرده و زمين را براي آبياري آماده مي كند و سپس زمين را آبياري نموده و آمده كشت پنبه مي نمايد.
سپس يك نفر راننده تراكتور زمين را كود و سم پاشي نموده و سپس ديسك مي زند كه فعاليتهاي او كارمزد بوده و به كار انجام داده بستگي دارد. بعد از اينكه زمين را ديسك زد و آماده شد به وسيله رديفكار بذر پنبه را كشت مي كند.
 
بعد از دانلود فایل توجه داشته باشین با توجه به تاریخ روز قیمت ها را تغییر دهید.
 
فهرست مطالب
 
1- چگونگي انتخاب موضوع كارآفريني 
2- تاريخچه
3- نحوه بررسي و تحقيق مبتني به علم و شيوه هاي علمي گردآوري اطلاعات راجع به موضوع كارآفريني
4- نحوه يا راهنماي تأمين اعتبار فعاليت شركت
5- طراحي و برنامه ريزي سنكل كلي كار
6- امكانات و تأسيسات مورد نياز و سازماندهي وظايف هر شخص
7- راهنماي تأمين نيروي انساني
8- نحوه زمان بندي خط توليد و چه زماني شروع مي شود نيروي انساني هر خط توليد بازار محصولات
9- نمودار هرم سازماني
10- چگونگي تهيه مواد اوليه
11- راجع به انبار و انبارداري
12- بازاريابي و توزيع و فروش
13- نحوه قسط بندي
14- محاسبات فني- نقشه تجهيزات
15- محاسبات مالي
16- نتيجه گيري
17- منابع و مأخذ
 
 
 توضیحات بالا تنها بخش ها و مختصری از قسمت های پروژه کاراموزی بوده.برای دریافت کامل ان انلاین پرداختن و انلاین دانلود کنید.
 
 
 
برای دریافت کامل فایل با پرداخت انلاین , انلاین دانلود کنید.
 
روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 592
  • کل نظرات : 739
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 3390
  • آی پی امروز : 292
  • آی پی دیروز : 388
  • بازدید امروز : 3,237
  • باردید دیروز : 2,861
  • گوگل امروز : 10
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 16,112
  • بازدید ماه : 16,112
  • بازدید سال : 380,075
  • بازدید کلی : 6,050,395